Üdv Kartársak!
Nagy dilemába estem, SEGÍTSÉG! Tavaly vettem a bringát 33KW-osnak forgalmi szerin. Most vennék hozzá alkatrészt suzukisoknál, és közlik, hogy alvázszám szerint fojtót verzió. Uccu tűz haza, karbitetö le-tolatyu kihuz-FURATOS . Na most mit csináljak? Tavalyi szezonban tök jól ment a paripa még két fővel is! És a fogyasztásom sem magas, átlag 4-4,5 litya! Szerintetek most mitévő legyek?
ezt nem értem szenvedtél azzal a hátsógumival egy csomót, meg rugóval is hátulra, megvettél hozzá mindent, erre a rugót nem tod megcsinálni a gumi nem tetszik , még a végén az olajhűtőt is leveszed a duda miatt
Én biztos nem teszem vissza a gyári kereket mert igy tetszik most de a stabilitást még nem tudom,hogy milyen majd szombat kiderül akkor megyek vele.Persze ha nem jó én is vissza teszem.
Nagy dilemába estem, SEGÍTSÉG! Tavaly vettem a bringát 33KW-osnak forgalmi szerin. Most vennék hozzá alkatrészt suzukisoknál, és közlik, hogy alvázszám szerint fojtót verzió. Uccu tűz haza, karbitetö le-tolatyu kihuz-FURATOS . Na most mit csináljak? Tavalyi szezonban tök jól ment a paripa még két fővel is! És a fogyasztásom sem magas, átlag 4-4,5 litya! Szerintetek most mitévő legyek?
lemaradt a link...bénaén
Esetleg egy "öccázas" brigád együtt gurulás? (már ha készen lesz a szarom...
..olajhűtő marad........asszem
MADE IN GYÁRI:)
Úgy rémlik, hogy a váz első felén, a kipuffogó leömlők mellett, de azért megnézem.
Meglett a műszakim, nem kötöttek bele a gumimba. Bárcsak minden ilyen flottul menne!
Lökjél fotót a féknyereg kitámasztási megoldásodról...nagyon várom .
Én sosem nézem egyébként a számlálót! Viszont minnyá felébredt a Banda!
hozzánk ilyen ovisok is tartoznak.
Ez bekarmolt...
997...