Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha tavaly jó volt akkor hagyd úgy...
Üdv Kartársak!
Nagy dilemába estem, SEGÍTSÉG! Tavaly vettem a bringát 33KW-osnak forgalmi szerin. Most vennék hozzá alkatrészt suzukisoknál, és közlik, hogy alvázszám szerint fojtót verzió. Uccu tűz haza, karbitetö le-tolatyu kihuz-FURATOS . Na most mit csináljak? Tavalyi szezonban tök jól ment a paripa még két fővel is! És a fogyasztásom sem magas, átlag 4-4,5 litya! Szerintetek most mitévő legyek?
Jól emlékeztem, a váz elején van, az olajhűtő és a szelepfedél között félúton egy kis L alakú konzolon.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4482&session_id=

lemaradt a link...bénaén
Márc 15-én lesz egy ilyen...
Esetleg egy "öccázas" brigád együtt gurulás? (már ha készen lesz a szarom...
..én már csak ilyen vagyok
..olajhűtő marad........asszem
Tökéletes kivitelezés.
MADE IN GYÁRI:)
ezt nem értem szenvedtél azzal a hátsógumival egy csomót, meg rugóval is hátulra, megvettél hozzá mindent, erre a rugót nem tod megcsinálni a gumi nem tetszik , még a végén az olajhűtőt is leveszed a duda miatt
Csak azért kérdezem mert az enyémen fönt van az olajhűtő..de eddig ott a duda lakott....lehet ,hogy más a duda konzolja?
Hű, ezt így most fejből nemtudom, de pár óra és válaszolok rá
Úgy rémlik, hogy a váz első felén, a kipuffogó leömlők mellett, de azért megnézem.
Az F-en hol és hogy van föltéve a duda?
Mennyiért csinálták? Én is kérek..és akkor nem vacakolok az enyémmel..
Köszi! jó lett
Na erre a 150-esre majd kíváncsi leszek élőben!
Meglett a műszakim, nem kötöttek bele a gumimba. Bárcsak minden ilyen flottul menne!
ez jó igy mert telorol csinàlom
Ha jó gumit tettél fel..akkor jobb lesz a stabilitás...nekem csak küllemre fura.
Lökjél fotót a féknyereg kitámasztási megoldásodról...nagyon várom .
Bocs fiúk-lányok, de magas labda volt! Minek emlegettétek a 90000-t?
Én sosem nézem egyébként a számlálót! Viszont minnyá felébredt a Banda!
Én biztos nem teszem vissza a gyári kereket mert igy tetszik most de a stabilitást még nem tudom,hogy milyen majd szombat kiderül akkor megyek vele.Persze ha nem jó én is vissza teszem.
Érlelődik ,hogy mégis visszateszem a régit...de egyben akarom eladni kerekestől,tárcsástól ,gummával...
én Dipshit-re voksoltam volna, hogy kilövi a 90.000-et..... vesztettem............
nesze, egy órára megyek él, és máris mik történnek.......

hozzánk ilyen ovisok is tartoznak.
pontosabban 9996...
RockNagyfater!

Ez bekarmolt...
Na akkor célozzuk meg a 100.000.-et!

997...