Sziasztok, remélem mindenki megtette már az idei első kilómétereket, én sajnos csak most tudtam eljutni odáig h rápattanjak a gépre, de sajnos nem jutottam messzire.
Télen párszor elindítottam szivatóval járattam 1-2 percig, most se volt gond az indulással, szivatóval indult..járattam beöltöztem, hogy elindulok, és azt tapasztaltam hogy KÉZI GÁZRA FULLAD! ! ! ! !
járrattam egész délután össze vissza szomszédok tuti mondtak szépeket de nem változott, tankot levettem semmi szokatlant nem vettem észre!
Szivatóval feltudom pörgeti 6 ezerig is de kézi gáznál 2-3 ezer környékén fullad.
Mondjuk ez a súly dolog nekem is furcsa volt..emelgettem is rendesen egyszerre a kerekeket..és azt hittem ,hogy megzakkantam...a nagyobb érezhetően jóval könnyebb ..
Jaja tíz körül már olyat csinálnak amilyet szeretnél.
Betojtál? hát még ha lemérnéd a két felni súlyát gumistól együtt cakon-pakk.
Nekem fék fél kilóval könnyebb...............a vastagabb:)
Én betojtam amikor láttam hogy kisebb ...de ha jó helyen fog akkor megy bele a gsx-f...milyen vicces ,hogy egy nagyobb vasnak kisebb a tárcsája...
Futattam egy kört tárcsa ügyben...15 pénzért olyan formát készítenek amilyet csak szeretnék..
Dawntez hátsó rugóstagja volt ott gyógykezelésen. Elsőre nem sikerült az operáció (hiszen elvileg nem bontható meg a cucc), de másodikra az eladásig tökéletes volt (és ezt természetesen nem kellett kifizetni). ha jól emlékszem 13-15 eFt körül csinálták meg a teljesen kukás hátsó csillapítást. Valamikor 2008-ban...
Sziasztok
A GS 500 hoz szeretnék venni hátsó lengéscsillapítót.A gyári újnak azt mondják csillagászati ára van.Esetleg ha van valakinek bontott és nem kirabolni akar hanem korrekt áron eladni akkor érdekelne ,illetve valami szerviz elérhetősége is jól jönne ahol végeznek ilyen felújítást akkor azt is megköszönném
Szerintem egyforma széles a két felni.Az sv az 4,5"-os,rá van írva amúgy a felnire.
Persze hézagolást is csinálhatsz,néhány mm-t nyugodtan csalhatsz akár a lánckerék alatt akár az agy alatt.
Sv féktárcsát használok,igaz az a gs-éhez képest 1 centivel kisebb az átmérője,de a fékpofák ott fogják meg ahol kell.Ha meg majd elkopik csináltatok olyat amilyen kell.
Sziasztok.
Érdekes észrevételemet szeretném veletek megosztani.
Tavaly tavasszal volt szervizbe a mocim,karbiszinkron,szelephézag ellenőrzés. Azóta nem úgy ment a paripa mint addig.
6.ba nagyon nehezen pörgött 7000-fölé. :(
Tegnap megnéztem a levegő csavarját és teljesen be volt csavarva."normális"?
Egy kicsit állítottam rajta és lett alapjárat is.
cserébe hamar megtanultál stoppiezni kell neked az abs-es motor.
az autósokról:győrben azért más a közlekedési morál mint pesten,de 90%-uk előzékeny volt velem már most (valószínű ez a szám nem is fog változni,mert a 10% megmarad bunkónak). tehát azért a kampányok meghozták az eredményt.
Ha sokszor járattad csak pár percig télen, akkor valószínű, hogy csak ez a gond