Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindjárt jönnek a harapósok.
Na ki lesz az első?
...és olajból jó a kicsit használt napraforgó is?
Felfér e a 160-as gumi a GS-re?
Én is itt vettem a gépem!"Balatonboglár"
Kedves eladók, normális légkör és nekem némely áron kívül minden szimpatikus volt.Szerelők is!
(Rengeteg olyan boltban, szalonban voltam, ahol azt sem kérdezték meg, hogy minek mentem, vagy esetleg rám néztek, vagy a kocsimra és nyomban neteztek tovább.Pedig én mikor beléptem nyomban felismertem, hogy ki az "eladó", de ő nem ismert meg mint "vevő")
Ide bármikor bemegyek és azt mondom, hogy kipróbálnám valamelyik motort, azt simán odaadják!
Mentem:
-SV1000S
-Bandit 650S
-Gladius
-Bking

Máshol rá sem ülhetsz!

Szóval, szerintem mindenkiről lehet jót és persze a szart is elnagyolni.Vannak olyan szerelők is, akiket mindenki istenít és mások meg köpködnek.
De ez nem csak a szerelőkre igaz.
Tegyük fel a motorgumi+olaj kérdést és máris egymás torkának ugranak a népek.
Nekem a MiniDV kamera bevált, de akkor sem buktam volna túl nagyot, ha vmi nem működik rajta.

Veszek majd wi-fi kamerát, és megnéztem: az egyéb hong-kongi, kínai termék percre pontosan ugyanaz, mint az itthon és máshol árult cuccok, csak azokon van egy kis márkanév-pecsét (és persze 5ször annyiba kerül). De gondolom ezzel nem mondtam újat...
Ha tudunk róla bővebbet..és jó..akkor betársulnék egy ilyen cucc megrendelésébe!
Vajon mit tudhat egy ilyen?
Jééé Téged is lehet látni? Szerintem jól mutatott a flakon a hátsó ülés és a kapaszkodó közé szorítva.. Gyűrűzés lesz abból...de akkor már grammoljatok is!
A MiniDV kamera után jópofa lehet a sisakkamera szállítással együtt kb. 6500 Ft-ért: sisakkamera
Az biztos hogy jól megy,de olyan füstöt húz maga után mintha lenne egy 500-as Mz-je
amit leírnák kimerítené a hitelrontás fogalmát . az is csak
"azt hallottam róluk" kategóriába esne.
és én csak egy szalonjukat ismerem.
a "Kék hold"-tól e-mail ben kaptam árajánlatot a karbi+szelep
munk. ra . hasonló mint amit ganjaninja leírt. velük is jó tapasztalataim vannak.
hogy érted hogy nem szeretnél velük pereskedni?
Full Gas..itt vannak mellettem...aranyáras. Suzuki Budakalász csinálta utoljára a vasamat...szelep+ szinkron 17190..és korrektek voltak..
én náluk vettem a gépet. vegyes a tapasztalat. a srácok rendesek, a céggel mint olyan, meg nem szeretnék pereskedni .
szóval
ha bár nekem közöm nincs ehez a bizonyos Full Gashoz, de miért van az hogy én még jót nem olvastam arról a helyről? Olvasgatok egy BMW-s fórumot, ott is mostanában párszor szóba került ez a fullgas de nem jó értelemben
kösz a gyors reagálást ! kereslek majd tel.-on.
Előbb beszélni kéne, nem biztos, hogy itt kéne hagyni...
LOL, , nem sikerült, tök ugyanazt tudja, mint 4500km-el ezelőtt, szombaton meghajtottam és kurva nagy vigyor, de nyárin kicsit ette már az olajat, gyorsan rendbe dobom.
Ha lejön a hengerfej, akkor becsiszolom a szelepeket és kap egy polírt is a szívó-kupufogó oldal, marófej van, Toyotához jó volt, ide is megfelel :D
Ha meg gyűrű csere, akkor hónolom is, mert az is van :D
Ha megtartom, legyen tökéletes a motor, leszarom, hogy néz ki, ha meg eladom, leszophatja magát a vevő
Az a helyzet, hogy Japán autót már láttam szétdobva és beszarás, mennyire egybe vannak, motort meg még nem, kíváncsi is vagyok
sacc/kb igen !
Én már voltam nála, dolgozott a gépemen , és közben okított is , amit ismét köszönök !
Úgy tudom a karbi és szelep meló "otthagyós" és nincs nagy kedvem sokat bumlizni egyenlőre.
tsanyi ! azért elvileg megcsinálnád ?
Én egy évig szívtam a szar karbiszinkron miatt.
Kb 5. alkalommal lett majdnem olyan,mint előtte.De még most sem olyan teljesen.
Először a B.Boglári Full-Gas csinálta, amikor vettem.De arra mostanában nincs keret.
Szerintem azt ne csináltasd meg!Szelephézag az kell, de a karbi az nem szükséges túlságosan az egyik hozzáértő szerint.
Kinyírtad a vén verdát?
Tsanyi mintha arra felé lakna

Bár ez az infó azért még megerősítésre szorul. Mivel csak így rémlik, hiszen én nem "ismerem"
nna szépen beletttétek az ideget a fejembe !
idáig elsumákoltam a karbiszinkron és szelephézag-ellenőrzés,
de már nagyon időszerű .(megtett km-ben)
egy -két hsz.-ban említettétek , hogy egy lelkiismeretlen , felületes szerelő majdnem többet árthat mint használ. most izgulhatok hogy
motorosbarát értő szakit, szervízt találjak a közelembe. ha budaörs v. környékén esetleg tipp, tanács szívesen veszem. ( a Full Gas -t próbálom elérni egyenlőre)
Alapban nem érzek rá igényt, lehet egy kompresszió méréssel kéne indítani, de ezt XJ900-ra a profira bízom