150 es a gumma de ahogy nézem marad még vagy fél centi...lehet ,hogy a gsx-f felni szélesebb mint az sv? Amúgy ha hell akkor még 2-3 milit lehet hézagolni rajta..
Fék tárcsát hogyan oldod meg?
a kis falvakban, árnyékos (nyirkos) kanyarokban óvatosan nyomtam. a főúton meg száraz aszfalt napsütés ... tudom nem kellett volna de elengdtem azt a negyvenegynéhány pacikát !
q...ára jól esett !
A gs-ét használom mert az is jó méret szerint a felnibe.
Mennyire van közel a lánc?
Ja és pontosan milyen széles a gumi felszerelve?.........nálam 162mm a szélesség,igaz közel van a lánc de annyira nem hogy beleérjen.
Ma felhoztam a vasat a Nagyfalu mellé ! Kicsit aggódtam mert januárba csak ledobtam a gépet és otthagytam a "birtokon" .
Az akksira kellett pár órát rátölteni és utána gyakorlatilag pöccre indult a masina.. A sár is megszűnt, így széles vigyorral most márkéznél van a Drágasszágom. Karbiszinkron+szephézagellenőrzés szakembernél valaho,l kis szépítészti javítások és remélem nagyobb kiadások most nem lesznek egyenlőre .
Hali!
Ez a kedvenc színű GS-em és a tied szebb, mint az enyém, úgyhogy cseréljük el a tankunk. Az enyém rozsdás és meg van nyomódva, viszont ronda, de az enyém. Mondjuk az elemeid is odaadhatod, na mit szólsz?
Igaz, akkor elveszne a motoromról a Mad Max feeling...ami felbecsülhetetlen
Mikori a tied, 89-91? Személyes adatokhoz rakhatnál fel infót!
LACI 1234 Azt a tárcsát amire a fogaskereket csavarozod...a GS-t vagy az SV-t tetted be? Mert a gsx-f jóval szélesebb...viszont a gs tárcsájával még 150-es gumi esetén is nagyon közel van a lánc..
A 3.at csak ajánlani tudom, a hirdetőtől már vett pár barátom motort, köztük gs-t is. nagyon szép gépei vannak a hirdetőnek.egy barátom sem panaszkodott, mindegyik motor amit tőle vettek jól üzemel.korrekt állapotban, mivel az első is abonyban van(láttam is) azt is meg lehet nézni.Üdv Roland
Huszonegynéhány után mindenképpen érdemes, vagy ha hangosabb, de nem árt 2 évente ránézni, annyira nem macera annak, aki ért hozzá..... Én jövő héten viszem szerelőhöz ezügyben (is).
Sziasztok!
Aki godolkodik külföldi papiros motorban, annak ajánlom, hogy intézze saját maga. Nekem 1,5 éve 64ezerbe került, és kevesebb mint 2nap ment rá.
Szelephézagot hány KM után érdemes nézetni?
Tank takarításra egyébként mindenkinek ajánlom az ecetet (nem röhög... ) A felületi rozsdát nagyon szépen leszedi fémtisztára, ésmég rázogatni sem kell mint pl lánccal és könnyebb is "kiszedni".
Mindenkinek lehet két gülüszeme.Csak a nyakat kell elszorítani.
A többi pénzbekerül.
Viszont ő hosszú,hosszú ideig kibirja a rigolyáimat,nem pörlekedik.Viszont viszi a pízt rendesen.
Mint a jó feleség.
tudjuk, hogy itt mindenki tudja de tényleg! ésszel az első pár km.-rekkel
Szóval még figyelni kell baromira.
Fék tárcsát hogyan oldod meg?
q...ára jól esett !
Mennyire van közel a lánc?
Ja és pontosan milyen széles a gumi felszerelve?.........nálam 162mm a szélesség,igaz közel van a lánc de annyira nem hogy beleérjen.
Az akksira kellett pár órát rátölteni és utána gyakorlatilag pöccre indult a masina.. A sár is megszűnt, így széles vigyorral most márkéznél van a Drágasszágom. Karbiszinkron+szephézagellenőrzés szakembernél valaho,l kis szépítészti javítások és remélem nagyobb kiadások most nem lesznek egyenlőre .
Ez a kedvenc színű GS-em és a tied szebb, mint az enyém, úgyhogy cseréljük el a tankunk. Az enyém rozsdás és meg van nyomódva, viszont ronda, de az enyém. Mondjuk az elemeid is odaadhatod, na mit szólsz?
Igaz, akkor elveszne a motoromról a Mad Max feeling...ami felbecsülhetetlen
Mikori a tied, 89-91? Személyes adatokhoz rakhatnál fel infót!
Aki godolkodik külföldi papiros motorban, annak ajánlom, hogy intézze saját maga. Nekem 1,5 éve 64ezerbe került, és kevesebb mint 2nap ment rá.
Tank takarításra egyébként mindenkinek ajánlom az ecetet (nem röhög... ) A felületi rozsdát nagyon szépen leszedi fémtisztára, ésmég rázogatni sem kell mint pl lánccal és könnyebb is "kiszedni".
A többi pénzbekerül.
Viszont ő hosszú,hosszú ideig kibirja a rigolyáimat,nem pörlekedik.Viszont viszi a pízt rendesen.
Mint a jó feleség.
Sajnos igen.Cakompakk 157285.-