idáig sem volt "tucatdarab" a vasad de ez egyre jobb!
kipuff azér visszakerül . vagy megvárod a trombitadobot ?
ui: én nem merném "szarozni" a Drágámat mert az enyém sértődős !
Gusztusos lett a szekér, bár eddig sem nézett ki rosszul. Az tény, hogy jól néz ki rajta a combosabb kerék, tapasztalatokra sztem kíváncsiak leszünk, uh ne tartsd magadban. Olajhűtő "mögé" nem fér be a duda? Emlékeim szerint ott azért van hely. Illetve nem tudom, hogy az F-eseken hogyan oldották meg a csíkszeműek. Vagy pl, a tank alatt, a váznyaknál van elöl az gumi rezgéscsillapító biz-basz. Pl onnan egy tartóval megoldani? Max. nem áll teljesen függőlegesen. De ez csak tipp.
Kicsinek gondolod?
A 130-as után a 160-as gumi HAtalmasnak tűnik.
Nem hiszem hogy 160-tól vastagabb belefér,még ez is épphogycsak.
Vagyis beleférne,de ott már az első fogaskereket is ki kellene hozni az meg nem vmi okos dolog,meg még egyebet is ár kellene alakítani.
Igen nyilván a kopó felületet ő fogja megcsinálni de kell hozzá egy donor tárcsa amiről le lesznek fúrva a szegecsek és fel lesz rá rakva bontható szegecsekkel az általa kivágott kopófelület!
Szal nekem a tárcsa "közepe" lenne a lényeg mert nem akarom a sajátom szétbontani!
Tehát: valakinek esetleg van gs500ra való első tárcsája vagy tudja h hol tudnék bontottan szerezni? Minnél olcsóbban nyílván...
Eddig mindíg segítséget kaptam itt hátha most is sikerrel járok:
Kellene nekem GS500 kompatibilis első féktárcsa donornak szal kopó felület vastagsága állapota mind1 az úgy is cserélve lesz csak a jelenlegi tárcsát nem akarom szétszedni! Áttúrtam a netet és sehol semmi
Valakinek esetleg elfekvőben egy vagy valami ötlet h hol találhatnék?
Írták valahol, hogy nagyon költségtakarékos megoldás lehet, hogy egy állítható 12 V-os tápegység végéről levágni a csatlakozót, csipeszeket rá, és úgy rákötni az akkura. Direktben lehet tölteni így kb. 1 hétig. A biztonság kedvéért érdemes rámérni az áramerősségre. Ezt utóbbi megoldás csak tipp.
Kis segítséget kérnék !
Mkp.-akkutöltőt (csepptöltő ?) szeretnék venni , megrendelni óccón.
Ha belinkelne valaki egy MAGYAR ! nyelvű oldalt onnan már talán boldogulok.
előre is
kipuff azér visszakerül . vagy megvárod a trombitadobot ?
ui: én nem merném "szarozni" a Drágámat mert az enyém sértődős !