Biztos jól mutat...................de mire?:))
gs500-na tökéletesen elég 1 tárcsa.
Amennyi lóvét meg rá kellene költeni,nem érne annyit a látvány a két tárcsával együtt.
De igen! ...majd csak akkor ha lesz megint szabad felhasználásra némi tőkém....
..lassan annyi lóvém lesz a motorban ,hogy abból már igazi mocit is vehetnék:)
van aki szerint ez gány...szerintem is.....,de Te tudod.....elég kicsi a hely a távtartó miatt és nem kell nagyon megütni, hogy a csapágy akár be is forduljon.....láttam már ezért megforgott csapágyat a házban, de ahogy írtam, nekem oszt hót mindegy ki miként oldja meg a gondját....jártam egy gépműhelybe egy darabig ahol amikor kérdeztem a nyomatékkulcsot azt mondták röhögve, hogy minek az, a kezükben van a nyomaték.....új kérdésem, és ha beleszakad?....válasz röhögve, akkor sincs gond, amjd megcsináljuk.....és naponta több hengerfejet, blokkot és mást javítottak a 4 fős műhelyben.....
ne csináljátok már..............csapágykihúzó..........igen.
belülről egy csavarhúzóval 3 finomabb ütéssel kimászik a csapágy a helyéről úgy,hogy semmi gányolás nem történik.
Nem vártam el, hogy lemenj a garázsba és nekiállj este szerelni, csak tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, meg a hőértékekkel nem voltam tisztában, és gépkönyvem sincs sajnos.
Szerintem is jó a cső..de lehet ,hogy én kivágom..és a lyukat hegesztéssel kitömöm...bár az is lehet ,hogy beton vas leesztergálva..kipolírozva..ennek csak a merev tolás irányú kitámasztás a célja..
Remélem ,hogy megúszom a cserét! A lóvét pedig annyi mindenre el tudnám költeni...ha lenne..
Nem akarok sírni..mert rengetegen vannak akik sokkal vacakabbul élnek...de mostanában kissé (nagyon) megcsappant a bevételem..
Mondjuk előbb tankolok..és ha marad pénz akkor kajálok
Hogy én mekkora egy kretén vagyok....szóval a bunkóságomtól vezérelve azért reggel lebicegtem a garázsba (mert még kurvára fáj a törött kis bizbasz lábujjam) és jól megnéztem,hogy milyen gyertyát használok az agyontutujgatott szaromban..
Brisk Platinim BR12YPY..ez volt ráírva..
gs500-na tökéletesen elég 1 tárcsa.
Amennyi lóvét meg rá kellene költeni,nem érne annyit a látvány a két tárcsával együtt.