Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be lehetne fejezni.

Mert fáj az oldalam a röhögéstől.
Nyilván csak az irigység beszél belőlem.
Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy Kawasakim legyen.

Mindjárt sírok is
Hali!
Én spec nem tudom a választ és elhülyéskedem, de a többiek jó fejek.
Én is csak felmászom néha és amit tudok beírom, amit nem, kihagyom, akinek lehet beszólok, ha meg alacsony a vérnyomásom, átmászom az Er-5 fórumba és elolvasom fisi legújabb behányását, hogyan nyúzza meg, veri agyon, rugdossa fejbe, de mindenképpen vaporalizálja és kiűzi az univerzumból Dipshit kollégát, aki egyébként tényleg jó fej, csak kicsit tapló, ha Kawáról van szó
Előre is elnézést, hogy megidéztem fisi-t, de most írom a fűrész 9-10-et és kell az ötlet a kivégzésekhez és hát persze olvas minket, hátha feltűnik valami Kawa alázás a hazudós Szutyukisoktól
Szóval szerintem ez jó hely és az ártlagnál alacsonyabba retardáltak száma, persze kivétel engem.
A másik a féknyereg rúd annak muszáj szögvasnak lenni nem lehet gömbölyűt csináltatni?
Ne haragudj...téged sem akartalak megbántani...mint azt a milliónyi embert életem során...bocsánat ,ha így sikerült....már megint..

Kikukáztam az eredeti szervizkönyvből..
NGK-DPR7EA-9 Denso X22EPR-U9 hidegebb verzió
NGK-DPR8EA-9 Denso X24EPR-U9 standard
NGK-DPR9EA-9 Denso X27EPR-U9 melegebb verzió
Jómagam Brisk platinumot használok..de bocsánat ,hogy most nem megyek le a garázsba a típusszámért..
Sajnos az NGK gyertyák (castrol olaj) hamisításáról már több forrásból hallottam...tehát van némi fenntartásom..
Ha igazán precíz akarsz lenni akkor egy karbi szinkron..és levegő+alapjárat után tankolsz adalékmentes üzemanyagot....majd az előttem szólók javaslata alapján az őz barna szín irányába kísérletezel..
Ha pedig nem akarsz tökölni akkor nagyobb hőérték...jó olaj..és csutka gáz..
Lehet ,hogy mázlim van..és a gsx-f kerekében is 6303-as csapágy van....Megúszod a garázsban való rendrakást
Azért köszönöm!
Jahh én nem piálok..nem ismerem az alkoholos leveket...tehát márka,és típus szerint kérem megjelölni a fizetőeszközt!
T.szobipeti!
max. kis hülyéskedés van, de visszaolvasva látom azért kaptál érdemi segítséget,útmutatást is. ellenszenv ? nálunk ?
itt még a "kawásokat" is szeretjük !
(egy mezei fórumlakó )
Van most az apróban egy igazán gusztusos BMW dobozpár...
Kofferek

Drága (mondjuk némileg olcsóbb mint egy vatta új Givi szett), de ez szinte biztos, hogy nem szar.. örökélet+ 1nap
Köszi a segítséget. Egyébként már megtaláltam AKMTn is, meg kiis vettem. Szép őzbarna tehát marad a gyári. Azt hittem más különbség is van a hőértékek között, hogy pl ki hogy használja a motort és olyan hőértékű kell bele.
ki kell venni a gyertyát és akkor tudni fogod hogy mi kell bele, alapból ugye a 8as van benne, de ha nem őz barna a használt gyertya hanem fekete, vagy fehér akkor más hőértékü gyertya kell bele, hogy most mikor melyik nem emlékszem azt tudom hogy az enyémbe 9-es van, de ha kicsit keresgélsz itt a fórumon meg lesz a válasz, gs teddy adatlapján asszem rajta is van
Köszi...
Egyébként senki sem tudja a kérdéseimre a választ hogy elhülyéskeditek, vagy csak szimpla ellenszenv?
Tudom ajánlani ezt az oldalt.
http://www.akmt.hu/index2.html
És akinek nincs gépkönyve?
Ezt találtam:
Normál:
NGK DPR8EA-9, Nippon Denso X24EPR-U9

Alacsonyabb hőérték:
NGK DPR7EA-9, Nippon Denso X22EPR-U9

Magasabb hőérték:
NGK DPR9EA-9, Nippon Denso X27EPR-U9

Melyik hőérték "mire" jó?
Hogyan lehet az oldalról rendelni,hogy milyen gumi kell?E-mailt kéne írni nekik?
megoldható persze, de a jó pénz elég ha folyékony...... mikor kéne?.......elég nagy a kupleráj mert a télen csak széthánytam mindent a garázsnak mondott valamiben....
18-23..mm-ben értendő?...mert Akkor jól kölcsönkérem......azaz nem kérem kölcsön mert ütközik az elveimmel..
Cd-t,Nőt,Pénzt,motort..és szerszámot kölcsön nem adunk...
Ha kell jó pénzért kihúzod a csapágyaimat?
Drága, ne vegyél..inkább szerezz kölcsönbe...nekem csak egy méret ami 18-23-ig jó volt a befogóval együtt 50 rugó...igaz jó cucc...
Az király...akkor most vehetek célszerszámot:(
Ezen látszik....Dragon a neve
Van egy heidenau kb 1000km van benne.110-es
Nem árt egy belső csapágykihúzó hozzá...az ütögetés gány jellegű bár ügyes kézzel az is jó lehet....
Az első gummámat majd megkaphatod.. 120/70/17 Pirelli...mittomén mi a modell neve. Nem kopott inkább kicsit idősebb....ellenben szép
Csak szekálás.
Mint már leírtam..ezzel a gummával vettem a felnit....a tulaj gondolom csak egyenesen mehetett mert nagyon kockára volt kopva....igaz húsa még volt bőven...de ez nálam már a kuka kategória...és másnak sem igazán adnám oda..tudván ,hogy szerintem nem biztonságos..
Menjél kukázni mert másnak is kel.