Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem a motorradtól rendeltem. (pontosabban a szerelőm rendelte, mert Alsónémedinél úgy gondoltam, hogy akkor könnyebb hazamenni Szegedre kuplung nélkül mint át Pesten Pomázra )
Azért a biztonság kedvéért, te hol vetted a gyárit?
Ok, így már értem az árat.

Én mindenestül vettem 8-ért gyárit. Most van benne kb 50k km.. szerintem jól bírja.
Elvileg csak a bowdenre van szükségem, remélem
Próba cseresznye.

De ez most csak a bowden, vagy "tokkal vonóval" minden?
Én a helyedben kirángatnám a gépből a szakadtat és úgy mennék a bontóba vele.
De igen, csak kb 5000forintba kerül, a 600-s banditájá bontottan (hibátlan állapotban) meg kétezer forintba és ha a méret és befogatás is egyezik, akkor miért ne?
GS 500 bowden nem lenne kézenfekvőbb?
hmm ahogy nézem a 600-as bandit bowdenje pont jó lenne
Szerintem egyértelmű a szitu.

Venni kell egy használt minőségi dobozrendszert tartókkal vasakkal minden szarral együtt, aztán azt módosítani úgy, hogy a Busára passzoljon.

Meg is lettem volna lőve ha GS450 konzolt kellett volna keresnem..
A kuplungbowden hosszát nem tudja valaki fejből? :)

Ha esetleg mondjuk a 400-as bandité jó lenne bele, akkor nagyon boldog ember lennék 2ezer forintért
Már én is kénytelen voltam megtapasztalni. Váltani egyáltalán nem volt nehéz, még lefele se, pedig tartottam tőle. Elindulni volt rohadt dolog, de a megállás se volt valami selymes...
Sry, de legalább olcsó és szar akkor... nem mondanám, hogy tele van a piac, használt Busa doboztartókkal.
a második link is ugyan az... nekem is ugyan így néz ki a tartóm, erről pattog le épp a festék elég keményen, és mondom már az első két hétbe elkezdte
csak mondom hogy ez ugyan az a fószer akiről eddig szó volt.... azért mert azt írja hogy busához való még nem biztos hogy jó is
Küldtem Attilára egy sms-t...ha már motoros:)
Na Busához aztán meg végképp valami jobbat vegyél....
Szar érzés elhagyni a cumót.Nekem ETZ-vel is sikerült...
Aki hayabusával csapat az ne spúroskodjon...Ez nem a rosszindulat..hanem a hatványozott gyorsulás..nagyobb végsebesség...aerodinamika...stb

Szerintem!
Bakker azon elhagysz egy rosszabb dobozt csak a sebesség miatt.
Köszönöm a válaszokat! A konzol készítője azt írta, hogy 35 ezer ft-ból jön ki az felső és a két oldalsó konzol tartó, és 13 ezer ez a doboz amit írtam. De azok alapján amilyen véleményeket hallottam a dobozról, elment tőle a kedvem kissé... Igazából 2004-es Hayabusához keresnék oldalsó és felső konzolokat és dobozokat is hozzá. De nem szeretnék egy vagyont rákölteni. Persze jobb lenne egy márkás (pl Givi).
én a másodikat venném.
Ezüst hátsó idomomat feketére cserélném....esetleg valaki?
Nekem volt én nem vennék még egyszer.A Vaterán vettem szerintem ez is olyan.A gyárit se ajánlom ha dobozolni akarsz nekem eltörte a segédvázat.
Én vettem GIVI dobozt+karokat.Horror ára volt még használtan is de megéri.A kisipari cuccokkal zsákutcába futottam.