Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt már én is nézegettem, de nem ajánlotta senki. Ha nem veszem meg a Windet, nekem Metz ment volna fel. Árban, minőségben is jó.
Ez viszont nagyon igaz, iszonyat mázlim is volt :D
Így utólag, azért elég bátran vásároltam :D
..és mázlid is volt :) Jól megy a vasad!
én szimplán levágnám...csak még a sallangot kell esztétikusabbra kitalálni...
:D A tulaj, ezt Ganja nagyon jól mondja. Én hülye vagyok a motorokhoz, odamentem, megnéztem, beleszerettem, utána vittem egy szerelőt, aki megmondta, mi bírja, mit kell cserélni...így sikerült 5 motorot megnézni és egyet sem venni... majd negyed áron vettem egyet Ebay-en vakon és most van pénzem kicserélni, amit szeretnék, de igazából nem nagyon kell hozzányúlni...első teló szimeringet cseréltem és a jobb dekli tömítését a 89-es GS-en...és kész... van benne 50 ezer... (természetesen, olaj/szűrők volt az alap, de ezt evidens)
ganjaninja!

Ha még mindig foglalkoztat a GS seggének átépítése, esetleg rápróbálhatnád a Hyo GT 250-esének a farrészét. Ha jól tudom annak a motornak a váza szinte teljesen megegyezik a GS500-éval.
A tulajra akitől veszed
Ha precíziós motorbuzi volt mint én.. akkor csak jól jársz.....ha hajtós hülye gyerek..akkor pedig...hmm..nem részletezem..
...ha pedig olyan becsületes forma aki nem ért hozzá..de van szervizkönyve..és az vezetve van...akkor megint nyugodt lehetsz..
..a kereskedések pedig úgyis kozmetikázva adják oda..és mindnek női tulaja és garázsban porosodó élete volt..
Sziasztok!
Gs500 tulajdonosok, lenne hozzátok egy kérdésem.
Az a helyzet állt elő hogy gs500 vásárlás előtt állok.
Ezzel kapcsolatban szeretném tőletek megkérdezni hogy mire érdemes odafigyelni ennél a típusnál vásárláskor? Vannak e jellemző hibák amik előjöhetnek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Erről a márkáról engem is nyomatékosan beszéltek le..
Mitas-t ne vegyél!A cimborámnak az volt bakelit keménységű úgy csúszik mintha állandóan jeges lenne az út.Enduro és krossz mintába nem rossz de utcai motorra soha nem raknám.
Ennél rosszabb gumival nem találkoztam pedig tekertem már orosz és hülyére kopott Pneumat gumival is. Mondjuk azok nem GS-sen voltak...
Pásztoynak elmebeteg árai vannak.....nem mérvadó..
nem a gumiárak mennek el, hanem a fizetésünk nem megy sehova
Sajnos a Hidenau ára is felment már... 18-20 körül vannak már azok is (a hátsóra). Akkor már tényleg + párezer forint és vagy Pirelli vagy Continental esetleg Michelin... Úgy néz ki, 2012-ben jól elmennek a gumiárak :( :

Pásztóy
Mitas:

Nekem tapasztalatom nincs vele, de eddig nem túl jókat olvastam róla, akár itt a fórumban volt téma, akár máshol. Akkor már inkább Heidenau, kb. hasonló ár, de többeknek bevált.
Azt hiszem kipróbálom mindenképpen. Beszéltem közben Blue-val is, valóban hamar lekopott neki, de a Bandit ahogy mondta 240 kg. Valószínűleg a GS-en is gyorsabban fog kopni, bár nem vagyok nagy darab. De ha úgy nézzük, 13800.-Ft ez, az országúti ContiGo már majdnem 22.000.-Ft körül mozog (De a többi márka ára is valahol itt van). Évente megyek max 6-8000 km-t. Ha fele annyit elmegyek ezzel mint egy országútival már boldog leszek. Egy sima országúti gumi nálam 18-20000km-t bírt. Így viszont lesz tapadás legalább. Ha nem felejtem el, beszámolok majd a tapasztalatokról.

Azért még egy kérdés: Mitas H-15-ről valakinek véleménye? Ez olcsó kategória, de sokaktól halottam, hogy nem az igazi...
...de ha mindjárt kettőt vesz belőle..még jól is jár
Ezeket a Conti Sm-eket könnyebb motorokra tervezték és ajánlják. Ha jól haluzok, egyszer Blue vett egy ilyet már a Banditjára, de piszok hamar lekoptatta. Amíg tart, jól tapad, de mivel nehezebb a motor, mint amire tervezték, hamar le fogod járni. Lehet érdemes inkább másikat nézni.
Hali

Elöl nekem egy ilyen Exedra van a gyári méretben, eddig sztem olyan 4000 km van benne, kopás (ahogy írta Dipshit is) nem látszik rajta. Új volt amikor vettem, motoron nem volt, de nem is emlékszem, mikori gyártmány, az biztos, hogy tavaly előtt került a gépre. Egyébként nem éreztem, hogy csúszkálna, bár nem vagyok egy Rossi, de túl sok majrécsík már nincs a gumin. Galériáim között valahol talán kép is van róla. Ennyi zsét sztem megér simán.
Rákerestem. Chopper gumi. Szóval csodát ne várj tőle. Valószínűleg hamarabb jársz le egy láncszettet mint egy ilyen abroncsot
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség. Épp gumivásárlás előtt állok, és találtam egy ContiTwist SM(!) típusú gumit. Valami olyasmit olvastam, hogy ez SuperMoto-ra való (SM jelölés). Ez mit jelenthet? Túrázásra használható, vagy nézzek inkább utcai-túra gumit!?
Ha abból indulunk ki hogy 30-nál kezdődik egy hátsógumi ebben a méretben, akkor ennyi pénzt ez lazán megér.

Fogalmam sincs amúgy, hogy ez milyen stílusú abroncs..ha újkorában is rosszak voltak vele a tapasztalatok akkor passz. De ennyi pénzt valószínűleg akkor is megér.

Pont a méretemben van..
Ehez mit szóltok érdemes vagy nem?2005 évjáratú.

http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Ettől kitavaszodott b+.