Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggel még azért lefotóztam...

Kb úgy érzek mintha férjhez adtam volna a lányom. Nem mintha tapasztalatból tudnám, hogy az milyen érzés; de mégis
bye-bye, mint a Malév gépek.....
No comment
helyes! aki lop, le kellene vágni egy kilógó testrészt. lenne egyből rend ebben az országban......
ha törvénybe foglalják, én bizony elmegyek köszörűsnek, lenne munkám egy darabig....
nálam ma hivatalosan is elindult a szezon.... munka után gurultam egy rövidet, kellett már nagyon.
simán táskának..finoman megmunkált vasakkal...a motorozz.hu -n fönt van..
Szomorú ez a művégtag eset..Kiváncsi lennék hogy minek hitte amikor felmarkolta...
Anyukám már tegnap este ezen sírdogált...mentősként szerintem kapott rendes dózist...és hát amikor ezt olvasta...hüppögve hívott ,hogy ez milyen egy szarházi szemét világ...
..az ért ennek a tolvajnak személy szerint kitépném a karjait.....és soha nem kaphaTNA művégtagot..
nem 4.5...hanem állítólag 5...de tudja a fene..GsxF 750 kerekei..és igen elöl 120 gumma...bár elöl már régóta az van..
woow,jó lesz az.
Látom csak a szélesebb hátsó kerék a menő nálad is:)..Ugye az is 4,5"-os felni?
Tényleg jól mutat a perempolír,lehet még tavaszig én is megcsinálom:)
Ja és az elsőt is cseréled 120-asra?-----szuper lesz a gép.
Várom a további képeket.
én is most vettem gumit, Pirelli Sportdemon-t 11.000 ért, 6 mm mintával
ha gondoljátok osszátok meg gondolom a srácról hallottatok már
https://www.facebook.com/photo...
..lassan lapátolom össze a szaromat

..gumik
ataaa !
emilke ment !
Szevasz!

Én is csak a jóidőre jövök elő, mint a legyek.
Szia Papa002!

Rólam beszélt Patopalko. Olyan 4 cm-t ültet a 19 cm-es kutyacsont (lyuközépptől mérve). Ára: 10eFt/pár. Ha személyesen jössz érte, akkor rá is próbálhatjuk a gépre és eldöntheted, h kell-e. Mail-ben küldök telefonszámot, címet ha érdekel a dolog. ( skodafreund @ freemail . hu )

Csatolok egy képet, látszik rajta, h mennyit ül a GS (ott látni a képen leginkább, h a kipufogó nennyire takarja a hátsó féktárcsát).

Sanyi
Ha esetleg valakinek elfekvőben lenne egy régi pannonia..jawa...csepel "tök" első lámpája...akkor bizniszelhetnénk!

http://segedmotor.blog.hu/2010...

ilyen forma
De ha teker a rugón ,hogy puhább legyen..ezáltal talán egy centit is nyerhet..és nem kell átszabnia a futóművet....bár az sem egy hátrány...mert ha már szétszedi...legalább zsírzást kaphat a lengővilla Amúgy Isti ötlete+a puhítás az már figyelemre méltó ültetés..
Ja igen, a rugó letekerésének és a kutyacsont méretének az égvilágon semmi köze egymáshoz!
Ha ültetni akarsz rajta, akkor nem rövidebb, hanem hosszabb csont kell bele. Fél centivel hosszabb csont 2cm-t ültet, 1 centivel hosszabb gondolom akkor 4 centit. Viszont itt az oldaltámaszhoz már biztosan hozzá kell nyúlni, már 2cm ültetésnél is necces.
A rugóstagot meg hiába tekered le. Lehet, hogy jobban összeül, amikor súlyt kap és alacsonyabb lesz a motor, de ezzel párhuzamosan a futómű is szarabb lesz. Nem olyan vicces, amikor egy izmosabb elindulásnál emeli az elejét, mert túlságosan is összeül a hátulja...
Üdv papa002
úgy látom már döntöttél a "kutyacsont" mellett,( és nem akarom rontani senki bizniszét) de azért leírom :nekem bevált az ülésfaragás. autókárpitoshoz vittem és profi módon 5e ft-é kívánságra átszabták a szivacsot. 2-3 centit a magasságából is levettek, és a trükk hogy az oldalából is faragtak ! Így a kissebb terpesz miatt még nyertem pár centit. Kényelmes maradt nem zsibbad el az ülőgumóm se.
Az adatlapomon a fotón már a" faragott " ülés van.
Hello Srácok!

Köszönöm az infókat, próbálok rendszer szerint haladni a válaszokkal is :)
Ha jól tudom a rugó letekerésénél a csontot is cserélni kell hiszen változnak a méretek. Próbáltam csupán az ülést átfaragtatni, de nem sokat nyertem, 0,5 - 1 cm sikerült így nyerni. Mindenképpen csontot cserélnék, a láncfeszítés megoldott lesz mert megérett egy láncszett-cserére is a paripa.
Patopalko engem érdekelne az a kutyacsont, amennyiben az 3-5 cm tényleg ejt a gépen. Holnap lemérem a mostani csontot, megkérlek, lemérnétek Ti is, hogy mik a rövidebb csont méretei? Illetve, hogy mennyi lenne az ára?
Előre is köszönöm!

Üdv: papa002
nem, kétféle méretű garnitúra van, kb 3-5 centivel csökkentik az ülésmagasságot. Feleségem úgy tanult a GS-en.
De mekkora?...gondolom a gyári méret..
Egy barátomnak van eladó kutyacsontja GS500-hoz.