Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na bakker..még csak most raktam fel..:(
Hali,
Keresek GS500 hoz doboztarto karokat! Van cserebe Bandithoz valo karok! Ha tudtok vmit jelezzetek! koszi elore is
Még jó, hogy nem történt komolyabb baj.

Amúgy meg a kis Yamaha a neve szerint is csúszkálni való. ;) Csak óvatosan!
te legalább tudod hogyan történt .
én decemberben nagy arccal, kényszerből neki kellett menni a félcentis hónak a földúton. vagy 100 m. haladtam és utána fekszem a motor alatt. (valószínű kis "vályúra" mentem ) a RILI-n tanultak alapján felállítottam a gépet, de simán elcsúszott álló helyzetben is. megint kezdhettem előröl. aztán a helyi erők segítségével megoldottuk a problémát.
kihalt helyen lakom így közönség nem volt, pedig vidám perceket szerezhettem volna nekik.
A kis Slidert pont erre találták ki...a bukó/koptató műanyagokon és a kipuff hővédőjén lett egy kis karc.. Az utóbbit sajnálom...mert kézzel festettem rá villám mintát..
Ohh semmi különös..én szerettem volna kanyarodni..a motor pedig nem..aztán a többi pedig egy pillanat műve volt...jó lassan mentem...mintha érezném a vesztemet..
Tanulság...havon ne kanyarodj úgy mint normálisan..még akkor sem ha lent van a lábad......erőcsúsztatás kell ide vazzeg (pulp fiction után szabadon)..mint a salakmotoroknál..
Egy hete pont ezt a vállamat nyomorítottam le...de akkor csak free style volt a havon...nem közönség (autósok) előtt..
kíváncsi lennék hogy hány ilyen költséges mutatványa volt még az adó hivatalnak ahol meg kaptak számlát és a nevük kuss volt, azt ki fizeti ki? a következő akit megbüntet?
Mit írogassak ha nincs közölni valóm?
A motort is sikerült megzúzni, vagy csak magad?
Hát igen! Csak az a lényeg, hogy mi fizessünk! Amint nekik kéne valamit tenni csesznek az egészre,meg húzzák az időt!
3x20 perc telefonálásra sikerült megszereznem a kocsim kártörténeti igazolását.Mert a központi nyilvántartás bekrepált a wabard meg a nyakamba lőcsölte ennek beszerzését emiatt.
Holott nekik lenne kötelességük.
E hiány miatt B8-ból simán bevágnak A0-ba.
Kb az összes biztosítóváltott ezután kajtathat.
Tavaly februárban vettem a sárkányt, tehát a kötelező váltás ideje is ez nekem. Januárban szokott alkusz cég, biztosító váltás-OK sima ügy. Febr. elején megjön a csekk a régi társaságtól, hogy fizessem be, majd pár nap múlva megjön az újtól is minden papír+ csekk. Telefon ide-oda, mi hézzag? Mind a két társaság azt mondja él a kötelezőm. A baj az, hogy a régi cég még a mai napig sem tudja megmondani miért van náluk még mindig biztosításom, 3 vagy 4 telefon után sem. Kicsit röhelyes. Lassan febr. vége és még mindig nem fizettem be e díjat.
adóügyekben már kidühöngtem magam ...
pötyögj kézzel ha az nem fáj majd...
mi történt ? bővebben ?
Helló Emberek!

Mizujs erre felétek? (nem kell válasz, csak költői volt, amúgy meg olvastam) Hó helyzet van akinél aggasztó? Gratula a FIAT-hoz. Ja és az összes biztosító bekaphatja! Kiderült már két kötelezőm is van a GS-re!
Én sose használom.
Most volt hogy kajakra befeküdt egy ellenőcsaj egy plasztikai sebészhez.
ja siker. nagy nehezen összejött, sok lomot megnéztünk a múlt hétvégén. fekete elx, szervízkönyv+összes gyári cucca/könyve megvan. csak a klímát bánom, hogy nincs.....
Siker?
Ilyet már régóta csinálnak, nem új dolog....a 90'-es évek végén nekem is volt egy hasonló és csak egy félreértés miatt nem lett belőle bajunk....
van végre punto wazzeee
Ez egy vicc ország...és az a baj ,hogy ez nem vicc.
Vállalkozóknak januártól van egy új adójuk...amihez a csekk február másodikán érkezett az APEH-hez...késedelmes fizetés esetén nem akarják csontig nyalni a seggemet? Amúgy a 8-órai nyitás náluk 8.15..
..nem írok többet mer fáj a vállam....tanyáztam a kicsi mocival....nem bírtuk a havat..
Azért csak óvatosan kérem !
Egy Valentin-naphoz kötődő hír ami kib@szta nálam a biztosítékot , az aljassága miatt.
http://www.hirado.hu/Hirek/201...
Amúgy meg a Húsvét nyuszit ketrecbe, a Télapót elzárásra, a Jézuskát meg áristomba ha nem nyugtaképes !
Áh csak betemette a hó.