Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:)
szerintem biztos nem az 1 centi magasság miatt bukhat a dolog:))
Inkább a szélesség a lényeg,ott meg tudtommal a 160-as szélesebb.
Erre írtam hogy nem lesz arcra esés.
a 160/60 és a 150/70 gumi között azt hiszem van 1 centi különbség (a 160-asé kisebb), már ami az oldalfalat illeti
hát arcra esés biztosan nem lesz..............ha nekem befért a 160-as..
Mondjuk én nem bírnám ki hogy ne rakjam össze,már a kíváncsiság miatt sem.:)
A pr2 nagyobb egy picit mint a névleges méret.
Ha nem fér be mennyiért válsz meg a gumiktól?
Még semmit nem próbáltam..és nem is mértem...lehet,hogy lesz nagy arcra esés
Tudom, ismerem az embereket...Sok motort adtam el mostanában. Nem kell bemutatni senkit
Ahha értem....és akkor ugye te 150/70-es gumit fogsz használni?
Gondolom bepróbáltad már a motorba.....érdekelne mennyire van közel a lánc a gumi pereméhez és nem tudom mérted e már,hogy a 150 es gumid valóban 150mm-e.-------kicsit sok a kérdés:) de hát ha nem itt akkor hol kérdezzünk:)
Na ja. Csak mindenki a pajtából, selyemtakaró alól kihúzott öreg motorra vadászik,lehetőleg olcsón.. vagy inkább úgy hogy még az eladó fizessen.

Én Garanciát adtam a motor múltjára(!), az meg hogy a következő kilométerekben mi lesz az már nem hinném hogy engem terhel. 25 éves motort eladtam korrekt áron.

Ezt csak azért mondom mert voltak megszédült emberek, hajmeresztő elvárásokkal is.
Egy ilyen korú masinánál én állapotot nézek , nem km-t. Az ugyanis mint tudjuk lehet bármennyi...
Az adatlapomon van. Jövőhéten tolom haza várhatóan. Most nem érek rá.
Ó, én geci voltam. Megtekintés végén mondtam el mindig a valós állást (tizen vége meg huszon elejei óraállások voltak akkoriban)

Aztán szegény érdeklődőkben egy világ omlott össze. Pedig addig mindenkinek tetszett a portéka
az új vasad ? lehet lemaradtam...
Bassz.....................valahogy nem voltam szomorú mikor elköszöntem a sövötől.
Az érdeklődőre nem szabad haragudni! Általában álomvilágban él.
Kitalálja magának a tutit, és csodálkozik ha egy sokévesben sok km-t talál...Nem gondolkodik reálisan , inkább leteszi a telefont
Én tudom. Az eddigi érdeklődök viszont nem így gondolták. Az "újban" is 110 van, pedig 10 évvel fiatalabb
Az nem is olyan vészes ! Már ha korát is tekintjük.
Mi a sok? Ha nem volt tekerve vagy átfordulva az órája mielőtt megvettem, akkor kb 135 van most benne.

Ha volt, akkor istentudja mennyivel több
Akkor az egyik szem sír, a másik nevet.
Sok km volt benne?
Na ja. Igazi nyugdíjas japán turista volt

Ha minden igaz.. ugyan arra lesz használva mint volt
Ahogy olvastam sok szép emlék fűzött hozzá...Reméljük gondos gazdihoz került, és jó sora lesz!
El.
Eladtad?
Itt a Váci úton is sokan zsennyegnek!
Remélem azért ezt nem bontják szét egyből