Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülj neki.Nagy a gond mostanában szinte mindenhol.
Nekem most lekopogom, beindult... Január, február tájékán még soha nem volt ennyi melóm.
Halott ügy most a bútor is.................meg az építőipar is.
Celebnek kéne lennem hogy keressek pízt.
Az marógép! Asztalos vagyok. Bútor, nyílászáró, belsőépítészet....
Te nem bútorkereskedő vagy? Lehet üzletelhetnénk....
Én meg hirtelen aszittem a mögötte lévő ződ szemetes is rá van akasztva.
Na ja

Az még szép kör lesz ha tényleg biciklit szeretnék szállítani a motoron
Kicsit barokk. Na és?
Ez funkcionális darab, nem egy felnicsík, ami azért megy fel, mert feldobja a mocit......
Elbírta volna a biciklidet is!
NEm is terveztem hogy ilyen tempóval menjek túrázni
olyat meg úgy sem találsz ami 250-nél is áll mint a cövek!
Nem spúroskodom. Egyébként valószínűleg mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit vesz. Szimplán keresgéltem, hogy hol kapok rá dobozt, többek közt az említett hirdetést is találtam itt SportMotoron. Nem azért szemeltem ki mert olcsó, hanem mert bíztam a hirdető szaktudásában. De ha nem megfelelőek a dobozok, keresek mást. Véleményekre voltam kiváncsi.
Nem egy elegáns darab
Visszatérve a konzol dologhoz, én magamnak csináltam, kijött vagy háromezerből. Erősségre simán verte a legdrágább Givi, meg ilyen féle divatcuccokat, a festéssel sem volt gond. Szóval csak ugyes lakatost kell találni!
Egy kis festék csodákra képes.
Nekemis a vége volt a legkopottabb.
Csak ott kopott jószerivel ahol eleve nem látszik..
Nem túl szép...............mondhatni ronda.
Rontom a biznicct.
Egy kormány valakinek?

(Gyári GS 450 E/S kormány.. Ha valakit komolyabban érdekel, hétvégén lemérem mi mennyi)
nem is értem miért....
mintha a kettő nem illene egymáshoz
Erről van szó
Dehogy távol álljon tőlem.Most indul a szezon biztosan elmegy...
Köszi, de ne pánikoltass, mert most nagyon kell a lé :D
Egész pofás lett!Nekem is volt tavaly adtam el.Az eladáshoz sok sikert én nagyon nehezen adtam el.
pedig nagyon jó kis moci én imádtam csak rohadt hülyén néztem ki rajt 190centimmel.
Sziasztok!
Kazincbarcika környékén tud valaki ajánlani valami jó motorszerelőt? (GS 500 szelepállítás)
Előre is köszi!
Azigen

Ma vagy holnap szétkapom, aztán megnézem mekkora a bibi és imádkozom

Nem ide való, de hátha érdekel valakit. Most fejeztem be egy Yamaha Mint felújítást :) Yamaha Mint
Nem akartam szarakodni vele.. így a bringa letámasztása után jöttem fel vonattal.. az egyetemre