Nem spúroskodom. Egyébként valószínűleg mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit vesz. Szimplán keresgéltem, hogy hol kapok rá dobozt, többek közt az említett hirdetést is találtam itt SportMotoron. Nem azért szemeltem ki mert olcsó, hanem mert bíztam a hirdető szaktudásában. De ha nem megfelelőek a dobozok, keresek mást. Véleményekre voltam kiváncsi.
Visszatérve a konzol dologhoz, én magamnak csináltam, kijött vagy háromezerből. Erősségre simán verte a legdrágább Givi, meg ilyen féle divatcuccokat, a festéssel sem volt gond. Szóval csak ugyes lakatost kell találni!
Egész pofás lett!Nekem is volt tavaly adtam el.Az eladáshoz sok sikert én nagyon nehezen adtam el.
pedig nagyon jó kis moci én imádtam csak rohadt hülyén néztem ki rajt 190centimmel.
Celebnek kéne lennem hogy keressek pízt.
Te nem bútorkereskedő vagy? Lehet üzletelhetnénk....
Az még szép kör lesz ha tényleg biciklit szeretnék szállítani a motoron
Ez funkcionális darab, nem egy felnicsík, ami azért megy fel, mert feldobja a mocit......
Elbírta volna a biciklidet is!
Rontom a biznicct.
(Gyári GS 450 E/S kormány.. Ha valakit komolyabban érdekel, hétvégén lemérem mi mennyi)
mintha a kettő nem illene egymáshoz
pedig nagyon jó kis moci én imádtam csak rohadt hülyén néztem ki rajt 190centimmel.
Kazincbarcika környékén tud valaki ajánlani valami jó motorszerelőt? (GS 500 szelepállítás)
Előre is köszi!
Ma vagy holnap szétkapom, aztán megnézem mekkora a bibi és imádkozom
Nem ide való, de hátha érdekel valakit. Most fejeztem be egy Yamaha Mint felújítást :) Yamaha Mint