Na elkészült a gép, már hibátlan állapotban van (még bowdeneket cserélünk tavasszal) csak érte kéne menni, ilyen időben viszont nem bírom magam rávenni
Én is. De ez csak egy kis szünet. Amint lehetőségem lesz rá, veszek egy DL-t . Megszületett a második kisfiam is, így biztos nem tudok rá pénzt és időt szakítani, hogy túrázgassak. De lesz folytatás. Jó sokára, de lesz. Most pedig inkább bepakolom a fastrába a családom, és járjuk azzal kis hazámat.
Nagyon régen jártam erre. Talán Ti már nem is ismertek. Úgy alakult az életem, hogy nem tudom kihasználni legkedvesebb paripám, ezért bár fájó szívvel, de megválok tőle.
Motip, meg ilyesmihez: a GS sajna ilyen, ha nem mentek vele esőben jó a hőálló festék, de pár nyári zápor, egy két nagyobb pocsolya és vége, ledobja magáról.
Nincs mit tenni, ne költsetek erre túl sokat, legyünk büszkék rá, hogy a mi motorounk ilyen kis egyszerű fajta. Nincs túlbonyolítva az biztos.
Erik festette le nagy műgonddal és hozzáértéssel és MOTIP-pel. De az én pacimnál nem vált be valamiért. Hallottam valahol a krómozásról, de pontos információim nincsenek.
Fújtam én is már mindennel..de volt olyan amire 600 fokot írtak..és egy idő után valahogy nyomtalanul eltűnt..
Maradt a megoldás ,hogy évente egyszer lecsisz..oszt fújás... az a baj ,hogy ha benzin éri..vagy vaxal pucolod mindegyik lejön.
Marad a krómozás...vagy a rozsdamentes..csillogva nagyot dob a vason.
Mondjuk az enyémen csak a hasi összeillesztésnél vélek felfedezni makacs rozsdásodást...ami minden évben előbújik..hiába takarítom le tisztességesen
http://www.demotivalo.net/view...
Pedig azt hittem az idén motorozunk együtt!
Nagyon régen jártam erre. Talán Ti már nem is ismertek. Úgy alakult az életem, hogy nem tudom kihasználni legkedvesebb paripám, ezért bár fájó szívvel, de megválok tőle.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-55188
46
Nektek meg sok napsütést, forró aszfaltot, és gumifákat kívánok.
Üdv, hbali
Ui.: egyszer még visszatérek...
Simán lehet venni.
Ebay-on.
Bár angol szabvány legtöbbször.
Ilyen dupla lámpa keéé nekem is!
A 10 év motip árából megvan.
Nincs mit tenni, ne költsetek erre túl sokat, legyünk büszkék rá, hogy a mi motorounk ilyen kis egyszerű fajta. Nincs túlbonyolítva az biztos.
Maradt a megoldás ,hogy évente egyszer lecsisz..oszt fújás... az a baj ,hogy ha benzin éri..vagy vaxal pucolod mindegyik lejön.
Marad a krómozás...vagy a rozsdamentes..csillogva nagyot dob a vason.
Mondjuk az enyémen csak a hasi összeillesztésnél vélek felfedezni makacs rozsdásodást...ami minden évben előbújik..hiába takarítom le tisztességesen