Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó azért a hangod dob is! Nekem a robogon iszonyuan csikorog a fék: mindenki azt hiszi hogy ez tuti nem tud megállni és figyelnek ezerrel
jaja, tőled jött az ötlet! Még tesztelés alatt a rendszer.
Nem mondom, hogy "jó" vidi. De elgondolkodtató, és ez a lényeg!
Ezt mondtam neked Nyuszi a teszten mikor azt mondtad , hogy milyen erős a fényem! Amíg fent van a nap, addíg én mindíg refivel közlekedek! Ha megállít a rendőr, na bumm úgy maradt! Itt a városban, a tapasztalataim szerint ezerszer többet ér mint egy hangos dob, mert én is az az autók közt cikkázok.
Egész pontosan 6.50-nél...
Én nagyjából a közepén dörzsöltem el egy könnycseppet a szemem sarkában. És nem azene segített neki kijönni...
ma pécs közelében jártam. háttérben a tv-torony!
sajna a kerék alja lemaradt
Tudni akartam, mivel jár ha hülye az ember. Még akkor néztem végig a balesetes részt, mikor 250-es robogóról váltottam GS-re. Utána két hétig nem pörgettem 4000 fölé a motort.
A videóról meg pár fotót láttam már korábban is.
Te azt végig bírtad nézni?
Én sem vagyok egy sírós kislány, de nem ment!
No igen.
A másik oldalról meg vak vezető.
Mint tegnap is.
Bicikliút, kerékpárral, keresztező úton ott a stoptábla. Balról autó, lassít is mielőtt kimenne a főútra, én meg megyek tovább, mert lassításból gondoltam, szabály szerint megáll, meg láttam a muksó fejét felém fordulni.
Erre majd fellök. Ha nem fordulok ki a főút fele, elsodor. (kb 20 cm volt a lökhárító és a kerék közt)
Bár az hozzá tartozik a sztorihoz, hogy kb fél óra múlva felhívott telefonon, és elnézést kért, hogy nem vett észre.
Kifinomult érzékek, és vak szerencse... néha ez is kevés...
Huhh...
Kb olyan hatása volt rám, mint Blue oldalán a balesetes résznek.
Csak ez oktatófilmnek is elmegy, mert a végén megmutatja, hogyan is kell vezetni.
Figyelni-figyelni-figyelni, mert mindenki ránk vadászik.
Juuj, ezt pár hete már felrakta valaki egy másik fórumon. Elsőre csak a harmadát tudtam megnézni, aztán leállítottam, mert nem akartam, hogy teljesen elmenjen a kedvem az aznapi gurulástól... . Aztán végig néztem, és sztem ezt mindenkinek látnia kell, aki robogózik, motorozik. Sőt, aki 4 keréken tojik a motorosokra, annak is...
Sziasztok!
Mélben kaptam, nagyon jó, elég szomorú, jó zenével.
Tanulságos is.
Van 1-2 reklámvideó bevágás is, pl. amikor mindenre rá van írva, hogy milyen veszélyeket rejt, meg amikor jobbról jön a motoros és az ütközés előtt még látja az autóvezetőt. Sajna valós videók is vannak...

Requiem a motorosért
a kis naív! ble...
Piet: a 3 szmájli: volt....

esSO: lehet, h HKG szo arra, de nem tom bitttosra mondani.
Nem azt, az nem rám vonatkozik (úgyértem nem nekem írtad)
Hanem a gurulás!
Itt akkor 3 dologra gondolhatunk ha ezek az ábrák segédletek:
harapos egyén
ördögi dolgokat müvelő:-)
na ja...
Ott az a 3 darab pont. Gondold tovább!
Mondd tovább!
remélem nem dobáltok kővel meg az előzőmért! ( kő nem kell, de jégkocka jöhet! )
Pasik...

esSO: egyenlőre nem fontos. De a gurulás lehetősége jól hangzik.
Aranyam, Te tudod.
Én csak felajánlottam, mert oly nagyon letoltalak egyszer érte, és Te meg zokon vetted.
De: nem erőszak a disznótor, csak a malacnak!
Ja! Az én haverom mondása: ő nem kövér, csak a súlyához nincs meg a magassága!
Ja hát valami álljon már fel
A bundája nagy, nyulaknál arra fogják? Egy haverom mondta,ö nem kövér csak rossz a tartása .