Ugy beza:-)))) még nem voltatok és nem is kívánom hogy legyetek - pedig ha tudnátok.........
Ti is eljuttok erre a szintre majd......ez elkerülhetettlen......
Épp ezért nem értem azokat akik csak a plázacicákra buknak...
1., ugyan olyan büdöset sz.....ik....
2., nézd meg pár év múlva......azt lehet hozni ellenpéldákat, de én több olyan nőt ismerek akik csudaszépek voltak, majd 1-2-3 gyerek és rémálmaimba se jöjjön velem szembe:-))))
Mivel nem tudom hogy mész pályán, ezért nem mondok semmit, de felesleges a gs-be ölni a pénzt, hogy pályára alkalmas legyen, mert semmilyen paramétere nem felel meg oda. fékek, kormány, vázgeometria, villaszög, súly, futómű, blokk, motorkarakterisztika, húzó-nyomófokazati csillapítás, állítható villák, rugóstagok hiánya, kerekek, stb... - mindent cserélni kell, de van amit a konstrukció miatt nem is lehet orvosolni. ezért a pénzért inkább vegyél egy 2002-2004 körüli 600ast és pályázz azzal! Elhiszem, hogy nagyobb siker egy gs-el ott lenni az elején, de sokkal jobb élmény pályázni egy arra tervezett géppel. A gs nem erre való, megszenvedsz vele és elveszi az örömet a pályázástól. Hidd el tudom miről beszélek. A gyors kör lényege a megfelelő koncentráció és ha a motorra kell figyelned, a motorral kell küzdened, akkor eléggé el fogsz maradni mindentől. Emellett ha jó pilóta vagy, lehet h a kanyarban megfogod a 600-ast, de még ha azon szar pilóta ül, akkor is a 120-125 lóval annyit ver rád meg a 45 lóra, hogy még úgy se éred utol ha a kanyarban gyorsabb vagy. Nem tudsz olyat fordulni, hogy ezeket behozd, mert nem tudsz olyan rövidet se fékezni, mert a gs fékei nem erre vannak kitalálva.
Nem fikázom a motorod félre ne értsd, csak felesleges szórni a pénzt olyan valamibe aminek nincs értelme. egyszerűen a gs-t nem erre tervezték. vegyél egy szupermotót, vagy egy 600-ast és azzal pályázz, sokkal nagyobb élmény lesz!
Tényleg, komolyan nem szeretnék nagyképüsködni de egy utcai átlag motoros nem téma a gs-el pályán pont azért kell a plusz ló, hogy a keményebbekkel is fel tudjam venni a versenyt.Elég sokat versenyzek (robogóval kezdtem, tavaly előtt mz-kupa, most veterán spec350, minden évben 24-órás verseny) Tehát nem a túrázások alapján pofázok a levegőbe, hanem tényleg látok a gs-ben fantáziát. Meg a másik dolog: egy GS-el bepofántlankodni az első 5-be a "sor 4 haccá"-sok közt sokkal nagyobb sztori mint fordítva. :))
Jah még egy: bocsi, hogy csak így 100 hozzászólás után tudok reagálni, csak a melóhelyen meg vagyok kötve.
"Mert pont azért vagyok valakivl mert nem vágyom másra."
Ja és ezzel meg sokan nem így vannak.
Együtt vannak valakivel mert jó, de egy jó d..st ki nem hagynának, ha már van rá lehetőség. Vagy kell egy kis izgalom a megszokottba, meg már 10 éve ugyanaz, elválni mégsem fognak a 2 gyerekkel, kinek árt egy kis kalanddal stb. stb. .
Ezekben a helyzetekben mi, naív erkölcsszamurájok még nem voltunk.
Nyilván sokan vesztik el a hitüket a hűségben és az "életapasztalattól" megváltozva lesznek maguk is hűtlenek. Vagy tipikusan bosszúból jól visszacsalnak.
Szerintem meg csak azért sem csalom meg a másikat, ha szeretem, mégha ő meg is tette.
Hogy úgy mondjam nem hagyom magam negatív irányban megváltoztatni.
Naláttod:-)
Én épp ezért vagyok "válogatós" ahogy emlitetted.......
1., nem mindenáron...
2., nem ma....se holnap.....
3., alapban csak haverság......
Szóval ha több alakulna ki akkor az forrjon ki rendesen......
ergo Én se vagyok az a hamar-hamar be az ágyba tipus.....
És így nyugodt szível nézzek tükörbe .....ma is...........
Az meg hogy melette mit szövegelek? Kérem:-)) Szólásszabadság van:-))))
De majd erről akkor beszélgetünk ismét mikor kiderül hogy a pasid félrement.....
A férfiakkal meg mikor kiderül hogy nőjük tegnap mással volt.....
Ezek szerint Ti még ezt nem éltétek át......Én sajna IGEN....
plusz ehez hozájön ha valaki "szeret" akkor a háttérben mindig van valami amiért "szeret"......vagyis egyszerű érdekvédelem az egész....
Lehet valakit szeretni mert:
- pénze van.....a legtöbb eset a mai világban, no meg kapcsolatai.....
- jól főz, rendes, tiszta, segítőkész - MINT ÉN:-)
- egyszerűen csak jó az ágyban
De a "szerelem"? No nem hiába a mondás: A szerelem öl, butit és nyomorba dönt.....főleg férfi részről.....
És ugye a szerelem elszáll, a szeretett marad meg....
Ha meg az is akkor a megszokás........No megszokásból Én inni szoktam, enni szoktam...de nem valaki mellett élni:-)))) (frászt nem:-))) most is ezt csinálom:-)))
Az viszont ismét tény, hogy a környezetemben mindenki szép, jó, rendes, aranyos volt..... azt amint meglett a papir jöttek a durva dolgok..... érthetettlenül, hiszen semmi nem változott, csak bejött egy papiros a képbe.....
Ti is eljuttok erre a szintre majd......ez elkerülhetettlen......
Épp ezért nem értem azokat akik csak a plázacicákra buknak...
1., ugyan olyan büdöset sz.....ik....
2., nézd meg pár év múlva......azt lehet hozni ellenpéldákat, de én több olyan nőt ismerek akik csudaszépek voltak, majd 1-2-3 gyerek és rémálmaimba se jöjjön velem szembe:-))))
Ez nem "most akkor megbosszulom" szitu....
Ezt max Győzike csinálja, de ugye tőle nem is várok többet:-))) (Kretén)
Csak mikor már megvolt a baj, akkor teljesen átértékelődik a téma .......
Részemről ennyit erről....
JA AMUGY GS500-as motorom van:-))) Csak hogy topicnál maradjunk:-)))
Nem fikázom a motorod félre ne értsd, csak felesleges szórni a pénzt olyan valamibe aminek nincs értelme. egyszerűen a gs-t nem erre tervezték. vegyél egy szupermotót, vagy egy 600-ast és azzal pályázz, sokkal nagyobb élmény lesz!
Boldog né-éév naaapóóót,
Boldog né-éév napóót nyúúúszíííí,
Boldog né-év naapóót.
Nyuszi
Bár még nem ismerjük egymást, de SOK BOLDOG NYUSZINÉVNAPOT KIVÁNOK.
Naon cépen köszönöm a jókívánságokat, meg toplistás családi fotót! köszikösziköszi
Webdesign bármikor, bákinek.
Névnapod alkalmából fogadd jókívánságainkat! No meg ezeket a hugicákat, akik a nagy banyanyúl tesói!
Bleeeee
Nemtom figyuzod-e, ki van egyedül toppon a fórumba!
Szóval Istenke éltessen!
Jah még egy: bocsi, hogy csak így 100 hozzászólás után tudok reagálni, csak a melóhelyen meg vagyok kötve.
Ja és ezzel meg sokan nem így vannak.
Együtt vannak valakivel mert jó, de egy jó d..st ki nem hagynának, ha már van rá lehetőség. Vagy kell egy kis izgalom a megszokottba, meg már 10 éve ugyanaz, elválni mégsem fognak a 2 gyerekkel, kinek árt egy kis kalanddal stb. stb. .
Ezekben a helyzetekben mi, naív erkölcsszamurájok még nem voltunk.
Nyilván sokan vesztik el a hitüket a hűségben és az "életapasztalattól" megváltozva lesznek maguk is hűtlenek. Vagy tipikusan bosszúból jól visszacsalnak.
Szerintem meg csak azért sem csalom meg a másikat, ha szeretem, mégha ő meg is tette.
Hogy úgy mondjam nem hagyom magam negatív irányban megváltoztatni.
Egyébként képzeld csaltak már meg. Ettől függetlenül nálam ez még nem fordult elő. na ezt add össze.
Én épp ezért vagyok "válogatós" ahogy emlitetted.......
1., nem mindenáron...
2., nem ma....se holnap.....
3., alapban csak haverság......
Szóval ha több alakulna ki akkor az forrjon ki rendesen......
ergo Én se vagyok az a hamar-hamar be az ágyba tipus.....
És így nyugodt szível nézzek tükörbe .....ma is...........
Az meg hogy melette mit szövegelek? Kérem:-)) Szólásszabadság van:-))))
De majd erről akkor beszélgetünk ismét mikor kiderül hogy a pasid félrement.....
A férfiakkal meg mikor kiderül hogy nőjük tegnap mással volt.....
Ezek szerint Ti még ezt nem éltétek át......Én sajna IGEN....
ezért vallom azt, hogy annyi fér nekem is bele, amit a párom részértől is elfogadnék még. Akkor tudok a tükörbe nézni.
plusz ehez hozájön ha valaki "szeret" akkor a háttérben mindig van valami amiért "szeret"......vagyis egyszerű érdekvédelem az egész....
Lehet valakit szeretni mert:
- pénze van.....a legtöbb eset a mai világban, no meg kapcsolatai.....
- jól főz, rendes, tiszta, segítőkész - MINT ÉN:-)
- egyszerűen csak jó az ágyban
De a "szerelem"? No nem hiába a mondás: A szerelem öl, butit és nyomorba dönt.....főleg férfi részről.....
És ugye a szerelem elszáll, a szeretett marad meg....
Ha meg az is akkor a megszokás........No megszokásból Én inni szoktam, enni szoktam...de nem valaki mellett élni:-)))) (frászt nem:-))) most is ezt csinálom:-)))
Az viszont ismét tény, hogy a környezetemben mindenki szép, jó, rendes, aranyos volt..... azt amint meglett a papir jöttek a durva dolgok..... érthetettlenül, hiszen semmi nem változott, csak bejött egy papiros a képbe.....
Van akine belefér egy 3. fél, van akinek nem. Én nem tudnék belemenni.