Nekem is most ez a dillemám: börszerkó nélkü nem ajánlatos motorra ülni ezt tudom, viszont egy szál pólóban pont jó lenne menni. Minden esetre inkább robogoval mentem ott engedélyeztem magamnak az egyszál polot
olyan sültnyúl, aki volt olyan láma, hogy a déli fekvésű irodába, az ablakhoz tegye az íróasztalát, úgy, hogy nincs légkondi itt. De cifrázom. Az ablakot sem nagyon lehet kinyitni, mert mellettünk közvetlenül egy betonkeverő üzem van, ahol folyamatosan megy az üzem, ergo büdös van a kamionok miatt. Por van. És mindig koszos lesz itt Zümm.
Lehet, h inkább korlátot kéne festenem, és akkor már idénbarnultsültnyúl volnék!
Sajna nem jó a szombat, mert fél ötre Budafokon kell lennem. Bár... A festés nem fontos, arra gondolotam, akkor kéne lefesteni, mielőtt eladnám. Az meg vszeg jövőre lesz. ha lesz szívem megválni tőle.
Na akkor nyulam-bulam!
HKG! Mert Te is így csinálod
Szombaton egy kipu-festős HKG? Nekem nagyon alkalmatos lenne, persze neked is annak kellene lenni.
Ami nem valószínű, mert Zs-t nem mellőzheted két hétvégén is!
áááá, azoktól kész vagyok! nem mintha mi nem mociztunk volna így, de azok az idők már elmúltak. Akármilyen döglesztő hőség van, akkor is fullosan be vagyok öltözve. Csúnya balesetes képek elvették a kedvem a protektortalan mocizástól!
Bali: menj le a mekibe és lakasd jól a korgó pocakod!
Szépjónapot!
Ma sem fáztam melóva jövet, de legalább már nem is főttem meg . Szereztem egy hálós dzsekit és naggyon jól szellőzik . Persze ma is jöttek szembe rövidgatya-póló összeállításban motoron...
Mentem ma egy laza Miskolc - Mezőkövesd - Eger - Miskolc kört. Csak két autó kanyarodott elém egy gyalogos lépett le, egy autós megfürdetett az ablakmosójával (nyári volt ), és egy csikket dobtak ki az előttem lévő tranzitból ami rajtam landolt (meg is lett fenyitve).
Hát csak ennyi.
De egy igazi nyulnak álljon fel a füle
Meg az a logófülü elég dunduska. Szerintem a karcsuság náluk is szempont nem
Lehet, h inkább korlátot kéne festenem, és akkor már idénbarnultsültnyúl volnék!
Sajna nem jó a szombat, mert fél ötre Budafokon kell lennem. Bár... A festés nem fontos, arra gondolotam, akkor kéne lefesteni, mielőtt eladnám. Az meg vszeg jövőre lesz. ha lesz szívem megválni tőle.
Ülsz a jól temperált légkondis irodában, és netezgetsz! Úgy sajnállak
Tudd meg, van aki a tűző napon festi a teraszkorlátot
Csúcs vagy!
Na akkor nyulam-bulam!
HKG! Mert Te is így csinálod
Szombaton egy kipu-festős HKG? Nekem nagyon alkalmatos lenne, persze neked is annak kellene lenni.
Ami nem valószínű, mert Zs-t nem mellőzheted két hétvégén is!
Bali: menj le a mekibe és lakasd jól a korgó pocakod!
Ma sem fáztam melóva jövet, de legalább már nem is főttem meg . Szereztem egy hálós dzsekit és naggyon jól szellőzik . Persze ma is jöttek szembe rövidgatya-póló összeállításban motoron...
üdv: sültnyúl
Mi van, mindenki alszik? Vagy hőgutát kapott? Esetleg motorozik?
Mentem ma egy laza Miskolc - Mezőkövesd - Eger - Miskolc kört. Csak két autó kanyarodott elém egy gyalogos lépett le, egy autós megfürdetett az ablakmosójával (nyári volt ), és egy csikket dobtak ki az előttem lévő tranzitból ami rajtam landolt (meg is lett fenyitve).
Hát csak ennyi.
Ez a módi...