Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MÉÉG:-)))

Természetben fizet?
Pontosan, ez a lényeg. A korrektség. A másikkal és nem utolsó sorban magaddal. Sokan ezt magukban sem tudják rendbe tenni...
OK!

Akkor jún 30-júl 1 MEEEEEGYEK:-))))
Ja, végülis tipikus lúzer hozzáállás.

De ha csak így megy?

Az erkölcs relatív dolog. Van aki szerint csak házasság után és gyermeknemzés céljából...na az ilyenek szerint mi is maga vagyunk a fertő.

Nem tulajdonlásról van szó, hanem kölcsönös megegyezésről. Pontosan azért, mert szar érzés, ha valaki megcsal. Azzal semmi gond, ha mindkét fél szeret (khmm ) nyitottan élni, az a baj, ha az egyik korrekt a másik meg nem.
Még jó, hogy jó!
A kardélrehányás vszeg esSO szakterülete, ha már így osztja az igét az elmúlt 100 000 év modernizációs folyamatairól! Kérdezd őt, és meglesz a tuti tipp!

Á, nem, csak nem lehetett kihagyni! Bár elég hallgatag voltál út közben. de amikor megálltunk akkor bezzeg!
Pénzt nem adtam érte! Más meg nem esik nehezemre!
Akkor is ragaszkodni fogok az erkölcseimhez. Ha páros a kiszemelt akkor három megoldás van: reménytelenül rágod magad a helyzeten és hagyod a fenébe egy idő után, vagy megvárod még "támad", vagy kardélre hányod a pasiját (bár ez a középkor óta nem divat).

Szóval, Nyuszek, még edzenem kell beszélőke ügyében?!
Sztem ez nem feltétlen hiba!
Konkrétan az a hiba, hogy Te azt hiszed, ingyen volt az izzókészlet!
azé egész jól tartom magam ahhoz a 100 000 évhez képest!
szal: nyulak vadulnak...... vagy vadnyulak vadulnak?
Úgyszólván közkinccsé vált a drága?
A modernizációs folyamat része az is, hogy nyulak vadul gs500-on? Mert akkor ebben a folyamatban komoly hibák vannak!

ble
Blue!
Nekem jó a juni 30- juli 1 is. Én jun 23-24.-én hosszú hétvégézem.
Az ősasszonynak voltak ilyen nézetei 100 000 évvel ezelőtt. Azóta lezajlott egy modernizációs folyamat, a társ kikerült a tulajdonok közül!
Ez tíz pontos válasz volt!
Tökéletes tanítvány vagy, imádlak!

Ja, bleeeee
Lehet, h mi fogunk hoppon maradni az erkölcseinkkel?
Na, megtaláltam a megoldást! Ingyé volt, és házhoz is hozták, Még jó, h Zs autókereskedésben dolgozik, csak eddig nem jutott eszembe, h ráizzítsam a témára!
Amilyen elánnal védte a kislyánykát tőlem (merthogy iwiwen váltottunk pár levelet), sima ügy lesz Dorina érettségi bulija Nyírjesben. Csak szépen kell pillogni a lányzónak!
Szerintem meg igazad van.

Dícséretes gondolkodás a mai világban.

Lehet, hogy én is túl egyszerű vagyok?
Hi Csajszi!

Azért nem kell halálra aggódnod magad, ha jól emlékszem a ködös-poros emlékeim között kutakodva, akkor nálunk, meg az ismerőseim körében nem a szívatásról szólt az érettségi! Kérdezz meg a sulidból ballagottakat! Biztosan megnyugtatnak. a másik, h az a tanár volt kemény, akiről nem hittük volna, és az segített, akiből ezt a 8 év alatt egyszer sem néztem volna ki. no comment!

Miért nem regisztálsz új nick-kel?

pusz
Sőt, nemcsak Budék jöttek volna, hanem Peti-kollégám is, meg egy másik csaj motoros!
De így is nagyon jó volt, kivéve a beszélgetéseket! (bocsi, de nem lehetett kihagyni! )
Egyébként nem az én esküvőmre kéne hegyeződni, sokkal közelebbi és izgibb esemény lesz Budék mennyegzője, ha jól tom jövő évben!

Bear: vizuális alkat lévén elképzeltelem a mostani magadat 3 éves külsővel. Szal ne aggódj, inkább előnyödre változtál! asszem...
Most minek parázzon, hogy megcsalom-e vagy sem. Semmi okot nem adok rá. amúgy meg előtte a lehetőség, h ő is jöhet gurulni!

Én meg nem szeretnék olyan kapcsolatban élni (nem tudom te abban vagy-e), ahol bárki élhet a lehetőségeivel. Mert vagy szeretem a másikat, és akkor nem kell más pasi, vagy pedig nem, de akkor minek is volnék vele. Engem felemésztene a tudat, h a pasim mással van. Erre pedig egészen konkréten nagyon nincs szükségem. Tudom ez így eléggé le van egyszerűsítve.
Teddy!

A tegnapi szövegelésünkre.....
Adj fel egy hírdetést:-)))

"unalmas, egyedül eltöltött óráimat vad, erotikus, szenvedélyes órákra cserélném....
Jelentkezni lehet: Csak az első randi erejéig jeligével a ......címen"