Az erkölcs relatív dolog. Van aki szerint csak házasság után és gyermeknemzés céljából...na az ilyenek szerint mi is maga vagyunk a fertő.
Nem tulajdonlásról van szó, hanem kölcsönös megegyezésről. Pontosan azért, mert szar érzés, ha valaki megcsal. Azzal semmi gond, ha mindkét fél szeret (khmm ) nyitottan élni, az a baj, ha az egyik korrekt a másik meg nem.
A kardélrehányás vszeg esSO szakterülete, ha már így osztja az igét az elmúlt 100 000 év modernizációs folyamatairól! Kérdezd őt, és meglesz a tuti tipp!
Á, nem, csak nem lehetett kihagyni! Bár elég hallgatag voltál út közben. de amikor megálltunk akkor bezzeg!
Akkor is ragaszkodni fogok az erkölcseimhez. Ha páros a kiszemelt akkor három megoldás van: reménytelenül rágod magad a helyzeten és hagyod a fenébe egy idő után, vagy megvárod még "támad", vagy kardélre hányod a pasiját (bár ez a középkor óta nem divat).
Szóval, Nyuszek, még edzenem kell beszélőke ügyében?!
Úgyszólván közkinccsé vált a drága?
A modernizációs folyamat része az is, hogy nyulak vadul gs500-on? Mert akkor ebben a folyamatban komoly hibák vannak!
Na, megtaláltam a megoldást! Ingyé volt, és házhoz is hozták, Még jó, h Zs autókereskedésben dolgozik, csak eddig nem jutott eszembe, h ráizzítsam a témára!
Amilyen elánnal védte a kislyánykát tőlem (merthogy iwiwen váltottunk pár levelet), sima ügy lesz Dorina érettségi bulija Nyírjesben. Csak szépen kell pillogni a lányzónak!
Azért nem kell halálra aggódnod magad, ha jól emlékszem a ködös-poros emlékeim között kutakodva, akkor nálunk, meg az ismerőseim körében nem a szívatásról szólt az érettségi! Kérdezz meg a sulidból ballagottakat! Biztosan megnyugtatnak. a másik, h az a tanár volt kemény, akiről nem hittük volna, és az segített, akiből ezt a 8 év alatt egyszer sem néztem volna ki. no comment!
Sőt, nemcsak Budék jöttek volna, hanem Peti-kollégám is, meg egy másik csaj motoros!
De így is nagyon jó volt, kivéve a beszélgetéseket! (bocsi, de nem lehetett kihagyni! )
Egyébként nem az én esküvőmre kéne hegyeződni, sokkal közelebbi és izgibb esemény lesz Budék mennyegzője, ha jól tom jövő évben!
Bear: vizuális alkat lévén elképzeltelem a mostani magadat 3 éves külsővel. Szal ne aggódj, inkább előnyödre változtál! asszem...
Most minek parázzon, hogy megcsalom-e vagy sem. Semmi okot nem adok rá. amúgy meg előtte a lehetőség, h ő is jöhet gurulni!
Én meg nem szeretnék olyan kapcsolatban élni (nem tudom te abban vagy-e), ahol bárki élhet a lehetőségeivel. Mert vagy szeretem a másikat, és akkor nem kell más pasi, vagy pedig nem, de akkor minek is volnék vele. Engem felemésztene a tudat, h a pasim mással van. Erre pedig egészen konkréten nagyon nincs szükségem. Tudom ez így eléggé le van egyszerűsítve.
A tegnapi szövegelésünkre.....
Adj fel egy hírdetést:-)))
"unalmas, egyedül eltöltött óráimat vad, erotikus, szenvedélyes órákra cserélném....
Jelentkezni lehet: Csak az első randi erejéig jeligével a ......címen"
Természetben fizet?
Akkor jún 30-júl 1 MEEEEEGYEK:-))))
De ha csak így megy?
Az erkölcs relatív dolog. Van aki szerint csak házasság után és gyermeknemzés céljából...na az ilyenek szerint mi is maga vagyunk a fertő.
Nem tulajdonlásról van szó, hanem kölcsönös megegyezésről. Pontosan azért, mert szar érzés, ha valaki megcsal. Azzal semmi gond, ha mindkét fél szeret (khmm ) nyitottan élni, az a baj, ha az egyik korrekt a másik meg nem.
Á, nem, csak nem lehetett kihagyni! Bár elég hallgatag voltál út közben. de amikor megálltunk akkor bezzeg!
Szóval, Nyuszek, még edzenem kell beszélőke ügyében?!
Konkrétan az a hiba, hogy Te azt hiszed, ingyen volt az izzókészlet!
A modernizációs folyamat része az is, hogy nyulak vadul gs500-on? Mert akkor ebben a folyamatban komoly hibák vannak!
ble
Nekem jó a juni 30- juli 1 is. Én jun 23-24.-én hosszú hétvégézem.
Tökéletes tanítvány vagy, imádlak!
Ja, bleeeee
Dícséretes gondolkodás a mai világban.
Lehet, hogy én is túl egyszerű vagyok?
Azért nem kell halálra aggódnod magad, ha jól emlékszem a ködös-poros emlékeim között kutakodva, akkor nálunk, meg az ismerőseim körében nem a szívatásról szólt az érettségi! Kérdezz meg a sulidból ballagottakat! Biztosan megnyugtatnak. a másik, h az a tanár volt kemény, akiről nem hittük volna, és az segített, akiből ezt a 8 év alatt egyszer sem néztem volna ki. no comment!
Miért nem regisztálsz új nick-kel?
pusz
De így is nagyon jó volt, kivéve a beszélgetéseket! (bocsi, de nem lehetett kihagyni! )
Egyébként nem az én esküvőmre kéne hegyeződni, sokkal közelebbi és izgibb esemény lesz Budék mennyegzője, ha jól tom jövő évben!
Bear: vizuális alkat lévén elképzeltelem a mostani magadat 3 éves külsővel. Szal ne aggódj, inkább előnyödre változtál! asszem...
Én meg nem szeretnék olyan kapcsolatban élni (nem tudom te abban vagy-e), ahol bárki élhet a lehetőségeivel. Mert vagy szeretem a másikat, és akkor nem kell más pasi, vagy pedig nem, de akkor minek is volnék vele. Engem felemésztene a tudat, h a pasim mással van. Erre pedig egészen konkréten nagyon nincs szükségem. Tudom ez így eléggé le van egyszerűsítve.
A tegnapi szövegelésünkre.....
Adj fel egy hírdetést:-)))
"unalmas, egyedül eltöltött óráimat vad, erotikus, szenvedélyes órákra cserélném....
Jelentkezni lehet: Csak az első randi erejéig jeligével a ......címen"