esSO! Ha a leányod kibújik a bőrödből, akkor majd látni fogod. Beírtam a naptáramba, és be is karikáztam! Megszállás lesz vagy mi a szösz...
Húúúúú, de várom már!
Én specc szerettem mikor megszólal, mert onnantól ugye beszélgetés a téma....és nem egy monológ......
Én iszonyat nagy puskagyáras voltam:-))) Ellenben a puskákban mindig csak a szöveg első szavai szerepeltek:-)))) általában az inditás a nehéz:-))))
A többi nem kellett mert mire megcsináéltam a puska alapterveit (itinereit), addigra megtanultam a cuccot:-))
De az tény hogy Én beszélgetni szerettem a tanárokkal......így mindkét félnek vannak élményei....hiszen nem az a téma hogy leül elém a kis hülyegyerek.....nyögdécsel.....én meg bevágom neki a karót....
Volt hogy magyar vizsgára (nekem 1 évben 3 vizsgám volt) ló...aszt nem tanultam......
de elbeszélgettem a tanárral......és 3-ast kaptam.....
Persze ez csak akkor müködik ha azért nagyjából képben vagy......hiszen ha rákérdez arra "egész este hazafelé azon gondolkodám"----ki írta? Te meg rávágod hogy Kolombusz, mikor jött haza az új világból....háááááát 1:1.......vagy elhiszi vagy nem:-)
Kérdezni úgyis fognak... azt nem hagyja ki senki, hogy megnézze a maturáló ábrázatát a meglepetés után. Egy-két kérdés normális, a harmadiknál már kezdhetsz gyanakodni... no, ezt nem kívánom! Majd megint szorítunk nagyot neked!
És a fő haditerv:-))) Próbálj utoljára bemenni:-))))
Esetem....
KÉMIA......
utolsó...mivel U.....és mögöttem már nem volt se Ü, se V, Z....
Leülök....hangos gyomormorajlás:-)))) a tanároknál persze:-))))) Hisz Én kint elvoltam egész délelött:-)
Szóval kihúzom a tételt......a tanár adja a pairt, tollat hogy menjek kidolgozni.....
Én meg leültem a bizotsággal szembe, papirt üresen hagytam......azt elkezdtem mondani......meg közbe már épp rajzoltam volna egy csodálatos képletet....
kb 40 másodperc.......(mondom...még egy benzolgyürüt se rajzoltam....) köszönjük....elmehet.......4-es.....
Én lepődtem meg a legjobban, hisz a saját értekelésem szerint ha hagyják elmondani a szövegem biza 3-asnál jobbat nem kaptam volna:-)))))
Elsőre a legképlékenyebb a bejutás....
1., még túl friss.....ez rossz.....
2., még nincs viszonyítási alapja.....ez jó:-)
a végén meg már annyira unják magukat hogy az már királyság:-))))
Hidd el, hogy 4-6 az! Mire kiszólítanak, mire kimész, mire leülsz, mire elmondod, hogy mit húztál, mire kérdeznek, mire elmondják az értékelést...
A lényeg, ha 10 percre készülsz, akkor lazán kibeszéled azt a 4-6-ot!
Vannak ám itt igazságok!
Nálam azért másként működik... nem mindig tudok racionális lennei, ah beindul a bogaram! Aztán, ha nem jön össze, akkor persze szitkozódom, hogy lehetett volna eszem.. de nekem éppen az megy el amikor csajozok!
Nálam a lényeg, hogy vadásszak... persze nem a legnagyobb vadat keresem, de amikor szimatot fog a Medveorr, akkor menni kell!
Ezért nem vagyok barátja az internetes keresésnek, mert egy csomó olyan információval lát el egy adatlap, amit ráér később is megtudni a másikról... vagy soha. Görbe tükör, mert magáról az ember nem tud úgysem beírni igazat! Nekem az KELL, hogy meglássam és kíváncsi legyek rá... onnan az esetek nagy százalékában kosárral jövök aztán el, de a "nagy számok, azok nagy számok"!
Nos, ez a receptem, hogyan lehet szinglinek maradni közel 30 évesen! Ja, meg az hogy anyámékkal élek, azt még kemény se lehetek?!
Az egy dolog, hogy van beszélőkém.... Az a 4-6 perc az 8-10 perc, és így már nem tetszik annyira!
De majd lesz valahogy! Majd felveszem a szemüvegem, hogy így nézzek ki, és az nagyon jó lesz!
Holnaptól pedig erőteljes tanulás esete fog fennállni nálam, mert sajnos azt is kell!
Nem betojni Nagylány! Van neked jó beszélőkéd... A lényeg, hogy magabiztosan kell nyomni azt a 4-6 percet tantárgyanként! Persze nem árt valamit tudni, de alényeg a folyamatosság és az összefüggés!
Menni fog, én nem féltelek!
Ha most félsz az jó, mert nem fogsz megilyedni!
Nyugi Énaz előbb OFFoltam és JÓÓÓÓÓÓ HOSSSSZAN:-)))
A cumóról....
A Karbantartásban ott is van egy leirás....annyi az egész hogy az eredeti lapkát el kell csavarni, furkálni...stb:-)))
Szóval otthon is megvalósítható......
De Én Greatmant támogatom.......
A sok kis idióta sufnituningos azt hiszi MINDIG, hogy a mérnököket azért alkalmazzák, mert túl sok a bevétel........ezért vannak KIBELEZET 125-ös gépek (amibe Én is belenyúltam - azt szoptam is rajta egy laza 100-150.000-ret).....
Az eredeti a jó.......1-2 kw...1-2 Le meg MI?
Én komolyan karmolom magam mikor ilyennel jönnek.......
"HŰŰŰ vettem sportdobot, így már nem 120Le...hanem 122......."
Nagy kaland, komolyan mondom......ezt nevezem......és milyen király dolog.......ezek a kemény csávók....
2Le.....na ezzel már ki se merek állni egy főútra
Ismét az arany monológ....
AKI ERŐSEBBET, GYORSABBAT AKAR -az vegyen egy erősebb, gyorsabb motort..........
Teddy ebbe bizony belekavarodtál:-)))))
De akkor tovább bonyolítom a dolgot:-))))))
Én nem azt írtam hogy már úgy indulok neki!
De ha az elejétől van szó a dologról?
Akkor biza már sehogy nem indítok..... ahogy esik úgy puffan:-))) Ami az elmúlt 2 évemben volt az biza így volt.....
És ismét témánál vagyunk:-)))))
No kérlek szépen:-) KÉnyelmesen elhelyezkedtem, rágyújtottam gyühet a mese?
Az elmúlt 2 évben biza volt 4 Bp-i nő.....3 vidéki....és 2 rohadt messze lévő....
KIEMELNÉM HOGY részemről mint ismerős.....(na jó...néha más is:-)
Ebből 3 volt fitalabb a többi idősebb......egész 42-es korosztályig:-) (no azok az igazi vámpirok cimbi:-)))
Azt kapásból levettem hogy - NEM MEGSÉRTŐDNI! - de a Bp-i nők 95%-ban full deffektesek! kortól függetlenül:-)
Azt hiszik hogy Ők gyártják a spanyol viaszt.....de ugye ez van mikor minden a seggükbe ér....
Eszük ágában nincs pl. utazgatni....a legtöbbjük még a sarki mekihez is csak ugy ment el, ha a ház előtt vártam járó motorral....és elvittem odáig....
Szóval bizony a társkeresőkben meg se szólítom a BP-i nőket......igen kicsi rá az esély.....akit igen? No az már valahol IGENCSAK felkeltette az érdeklődésem.
De csak egy példa:-)))
Sokan azt se tudják hogy hol van Százhalombatta.....pedig azért azt mindenki tanulta hogy FINOMÍTÓ....HŐERŐMŰ.......de full parasztnak néznek ha Én nem tudom hol az EURÓPARK, WESTEND.....
A többiről nem mondok semmit:-)) De biza ott is vannak hibák....Ott pedig forditva.....egyszerűen szétunják magukat, hisz pl egy kis faluba milyen közélet van? Így szinte kapaszkodnak minden falun átmenő auto-motor szélvédőre:-))))
Természetesen nálam is vannak hibák:-))))).....de ugye Én válogatok és nem engem válogatnak:-) vagyis jogom van válogatni:-)
ELLENBEN!
Akikkel eddig "kikezdtem?".....a 2. randin már dúlt a love.....és már a fél országban a pasija voltam.....
MONDOM PASIJA! pedig még egy csók se csattant el.....no ez már a gáz szisztéma.....hisz a 3. randin mi lesz? esküvő? Szóval igen rövid ismeretségeim vannak ezügyben:-)
Ez persze egyre jobban keményedet minnél idősebb volt a nő..........mert biza sajna engem nem tud lekötni egy 28 alatti nő....
Szép, csini.....ÉS? Én szeretek beszélgetni.....de valahogy nem tudok arról beszélgetni hogy mi volt a hétvégén...mennyire rugott be.....melyik partyn volt......
Fogalma sincs az élet szopásairól, hiszen természetes módon még sok mindent nem tudot megtapasztalni....
Erre csak egy röpke dolog....a pénz......(mivel ugye az egész életünk e körül mozog....ha akarjuk - ha nem)
Szóval egy 22 éves apuci kislánya hogy a francba tudná megérteni azt hogy NINCS......hiszen a legtöbb helyen ugye magára keres......meg esetleg beadd a közös kasszába......
Nem kell messzire mennem.....hiszen 2 hugom van.............
a kisebbik keres kb 80-at.....abból bead egy 20-ast...marad 60 rupó.....ruhára, mozira, dizsire....meg amire csak akarja......
No ugye Az idősebbikje? fizeti a rezsit, kocsiját, neveli a gyerköcöket.......szóval nem csodálkozik azon ha azt mondom: "nem tudok felmenni, mert üres a bukszám"
És ugye a női biológia:-)))
ESZEVESZETTÜL KETYEG AZ AZ AZ ÓRA......TIKK-TAKK-TIKK-TAKK
Sokan ugye azt mondják MAJD.....azt mikor meg ott állnak csodálkoznak miért nem jön össze a szerelmük gyümölcse.......
Ez kimuttot tény hogy biza 30 fölött már baromi nagy %-ban vagy veszélyes a terhesség vagy képtelenség......és ugye a vetélés nagy része is 30 fölött van......
No ugye ezek a nők meg mint a vércse:-))) Támadnak és akarnak.......
Az pedig hogy "majd egyedül felnevelem"......hát gratulálok az ilyen hozzáálláshoz......
De ugye mindenre van idő.....
Persze ennek van másik oldala is..... hiszen a társkeresők tele vannak elvált 1-2 gyerekes nőkkel.....
és ebből jön a 2. problematika.... az idő.....
egyszerűen nem tudták megérteni azt, hogy nekem nincs hétvégém......csak 5 hetente......hiszen ők h-p közt dolgoztak.....péntek délutántól vasárnap reggelig meg otthon voltak/vannak.....ez ersze nem gond.... azt mikor a 3. hétvégén se érek rá, akkor tovább állnak...........
Szóval Én ezért se foglalkozok a fiatalabb korosztályal.......
hiszen se pénzem, se időm, se lelkem (naná hisz ördög vagyok )
És pluszba jön a degeneráltáság:-)))
Egyre nagyobb DIVAT a leszbikusság........Én már egyszerűen röhögőgörcsöt kapok a társkeresőkön....
Nő keres nőt.....Nő keres NŐt maga és a férje mellé.....szóval ez már a tipikus "SZÉTUNOM MAGAM csináljunk valamit"
Szerintem egy férfi és egy nő közti INTIMITÁS az szigorúan 2 emberre tartozik.....totálisan hülyeségnek érzem egy 3. fél bevonását......
Szóval ezért nem is nőzőm már..........hisz MINEK?
Anno mikor tanulgattam gitározni a tanitó OBI VAN KENOBI mester aztat mondta: úgy kezeld a gitárod mint a legjobb szeretőd.....mikor a répád már a nyuszinak se kell, a gitárod akkor is előveheted........
A vége pedig? Persze hogy a pénz:-)))))
A nők nagy része szinte már elvonási tüneteket tud produkálni a telefon és a chat nélkül.....
Az ismerőseim közt egy 20-30-as telefonszámla még az csak egy sima kis hónap volt.......
Állandóan telefon, sms, mms.......no és persze milyen dolog az hogy nem hívod meg ide-oda?
Ja és persze a többi:-))))
Én ezt egyszerűen kezelem:-)))
Az első levélben - amint felmerül a "megadod a számod" mindjárt közlöm a csajszival hogy biza megadom, Ő is megadhatja a számát, de Én nem fogom hívogatni......
Ha akarok valamit akkor elmegyek hozzá....vagy Ő eljön hozzám.....iletve van olyan hogy email......
De Én a telefonszámlámat a tankba szoktam tenni:-))))) (és ez valóban így van, hiszen 1ft-ot nem fizetek pluszba a telefonért......azt beszélem le (vagy azt se) ami a kedvezményben van........
Ezért is csináltam tavaly azt hogy ugye utassal occóban jöttem ki Én is......
Utast kerestem......fifti-fifti alapon......így én amit megspóroltam a benzinnen, az elment szállásra.....
Nem volt kötöttség, nem volt lekötelezetség egyik fél részéről se......
(no most megyel a 6-oson egy motor......a hangjából itélve 160, sportdob, Honda......hoppá:-) Egykerék:-)))))
Szóval az örök duma: SE VELÜK SE NÉLKÜLÜK.......de nélkülük több jut benzinre:-))))
Ezért szoktam mondani: A motorozásban még nem csalódtam...... nőkben már igen:-)
ÉN is GS500-al megyek:-)))
Bár a neve: GS500K4 Sufni:-)))