Ratesz!
Ha csak hétfőn utazol, akkor hol a répában voltál eddig?
Kűlföldről többet fogsz jelentkezni? Mert várjuk az élménybeszámolókat! Főleg a 15.-e utáni mocizósakat! Persze az is érdekel, hogy milyen a kinti robot, szállás, lóvé stb.
Bocsánat mindenkitől, hogy eltűntem, de ezután se fog javulni a helyzet! Ugyanis hétfőn megyek ki Németországba melózni. Hát ez is eljött - a sok motorozás helyet...
De a lényeg, hogy 15-én hazajövök és utána a GS sárkánnyal megyek ki! Nagy kihívás 1200km, dehát valami közlekedő eszköz nekem is kell! Szóval majd szorítsatok, hogy minden rendben legyen!
Voltam a Motorradban leellenőriztetni a gépet, és azt mondták, hogy gyönyörű egészséges a gép hangja. Ez jól esett! A konzolt holnap reszeltetem rá pontosan, szóval már nagyon várom a közös kihívást. És tök jó lesz motorral felfedezni Németországot, Hollandiát, Belgiumot, stb... Mármint ha lesz rá időm!
Szóval ez van velem, remélem nektek mozgalmas motoros nyaratok lesz! HAJRÁ!
Szóval, a dátum 2007.06.16-17.!
Találtam egy pofás kis szállást! Itt megtekinthető: Száláshely-tervezet
Az árból látszik, hogy legalább 6 fővel el kellene jutni az éjszakázásig, hogy jól jöjjön ki a "per kobak".
Gondolkozzatok egy jót, és örülnék, ha hétfőig összejönnénk annyian... esetleg két házra való csipet-csapat jelentkezését sem utasítanám vissza!
Eddig a Nyuszi menős (hacsak nem marad kint Jorgoszéknál ), én biztosan és a Nyussz egyik kollégája valószínű.
Mi a főnök emil címe?
Csak azé kérdezem, mert egy nagyon jó ismerősöm is most megy - szombaton -, és ahogy beszélgettünk, felvetődött, h milyen nagy dolog lenne, ha összefutnátok.
Ares de Silva és ÉN megyünk....ez titkó...
Aki jönne az jelentkezen be nálam 10:45-kor......
Ha nem tudja merre van a "nálam" annak meg telefonos segítséget adok:-)
Amire megyek.....mert amugy 3 napos a balhé....
15.30 Fehérvári Huszárok bemutatója ( Vörös Kakas Fogadó)
18.00 African Dance and Drum Show- African Melody
19.00 Divatbemutató, Royal Gold abai társastánccsoport
20.30 VI. Sárvíz Szépe - szépségkirálynő választás
22.00 TÁLTOS FIAI -zenés tűzijáték (Focipálya)
22.30 Záróbál a Buli van! zenekarral
Nos, ez ettől igen könnyen előfordulhat. És a lánc nyúlása mellett a váltód is megkínzod, meg az összes forgó alakatrészt...ami nem olcsó, ha cserés lesz. Én inkább figyelnék erre.
Nem hiszem, hogy a hirtelen kiengedéstől rántana akkorát, hogy ilyen gyorsan lánccserére legyen szükséged. (Bár nem vagyok igazán műszaki szaki.)
Nálam mikor-hogy, de általában hirtelen engedem ki. Egy időben csak kuplung nélkül váltottam felfelé, akkor sem rántott igazán.
Most járok 25 ezernél, még a gyári láncszettel. Lassan időszerű lesz a csere, de még bírja.
Kipróbáltam Budné Szözsó kis 125ös CBR-jét. Nagyon furcsa volt, hogy nem éreztem váltáskor semmit. Sem azt, hogy jól tettem-e sebbeségbe, sem pedig, hogy más lett volna az áttétel. Visszaváltáskor sem éreztem motorféket. Furcsa volt nagyon, amúgy cuki kis gép, pihekönnyű. csak így csajosan... (pillázás)
Akkor nálad vmi nagyon nem gömbölyű, ha 14ezernél láncot kell cserélni.
Igaz,hogy a gésa váltó nem a legfinomabb szerkezet - váltáskor kattan -, de nekem nem ránt be. Jól van beállítva a kuplungod? Holtjáték a kar végén 1-2 cm.
Én rögtön kiengedem a kuplungot, de már olyan rég motoroztam (van vagy 2 hete ), hogy már nem is emlékszem, hogy ránt-e, vagy sem. Nem szokott rántani úgy emlékszem!
14e kmnél láncszett csere? Az durva! Gyilkolod azt a kis drágát?
Szevasztok! Újonnc vagyok a csapatban, és csak kiváncsiságból kérdeznék valamit. Váltáskor beránt nálatok egy picit a moci mikor kiengeditek a kuplunt, vagy finoman figyeltek rá és adagoljétok közben a gázt.
azé kérdezem mert én nem nagyon figyeltem erre, estetleg akkor ha vittem vkit, de az a helyzet hogy 14.000 km nél már egy láncszett csere esedékes, és elképzelhető hogy ez ennek tudható be.
köszi srácok! VIVA GS500!
Ha csak hétfőn utazol, akkor hol a répában voltál eddig?
Kűlföldről többet fogsz jelentkezni? Mert várjuk az élménybeszámolókat! Főleg a 15.-e utáni mocizósakat! Persze az is érdekel, hogy milyen a kinti robot, szállás, lóvé stb.