Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, illetve tapasztalatokat, ötleteket. Február óta van meg a gs 500 f szépségem, és bár nagyon rendben van a hangja, nem nevezhető túl hangosnak . Mondhatni halk , kocsisorok közt nem emiatt vesznek észre, az tuti . Örülnék 1 kicsit sportosabb hangzásnak, ismerős tudna is dobot csinálni, de azért jobb lenne valami márkás (nem Akrapovic titán rendszerre gondolok )...
Kiéhezett, sörszagú, hózentrógeres fritzeket szórakoztat.

Szegény most mit élhet át. Olvasni biztosan tudja. De nem bír minket leoltani. Én már komolyan sajnálom.
vizuális alkat vagyok! itt kuncogok a gépem mögé bújva!
Ratesz fűszoknyában nyomja a go-got !
Ááááááá.....! Nem hiszem!Azt is elröhögné!
A Buta Informatikus!
Lehet, hogy odakint erotikus munkát kapott.

Csak nekünk nagyzolt!
Én is!
Bár lehet, h csak nem bír belépni? Szó nélkül kiment volna?
Ennek a neve: élettapasztalat
"majd az említett téren riasztópisztolyból lövéseket adott le rájuk. "

A zsenik. Riasztópisztollyal nem nagyon lehet lövéseket leadni. Pukkantani lehet, meg gázzal teríteni az ellent. Úgyhogy a "lövöldözés" az semmi ahhoz képest, hogy fel akarta borítani őket, mert az előbbiben nem tudnak megsérülni.
Lehet, hogy a "haverjaim" voltak... nem intettünk vissza, így most megszakadt a levelezés!
Mindezt úgy, hogy 4en ültek a verdában, és az ablakban egy koponya volt, amiből egy kés állt ki. És ez nem vicc!

Teddy! nem lehet, h csak integettek? Nem figyeltem annyira, amíg meg nem előzted őket.
A úgy látszik a "ladások" ilyenek. Mi is találkoztunk Nyuszival egy ilyen fazonnal. Majd kiesett az ablakon, úgy rázta az öklét. Pedig csak egy fél métert kellett volna lejjebb mennie az úton, hogy kényelmesen előzzünk. Így is előztünk, és befértünk, de csak húzott be a felezőhöz a faszi... ;). Megúsztuk lüvés nélkül. Őrült világban élünk...
üdv!

http://www.haon.hu/hirek/Hajdu... -debrecenben/cn/haon-news-FCUWeb-20070522-0628181156

ezek után méginkább meggondolom reagáljak e az autós társadalom figyelmetlenségeire
támogatom az ötletetet szerintem.
SSSzerrintemmmm...
Szerintem izgatottan várjuk a fejleményeket. szerintem.
Én írok a Ratesznak emilt szerintem. Megkérdezem, hogy kijutott-e, talált-e ott Oszibácsit, és egyáltalán jól van-e?
Basszus gyerekek. Nem K*rva mindegy?
Én nem mondtam, hogy a szent könyvből másoltam. De basszus, legyen.
Nézzük meg innen: A kollégám kamuzott. A motorja, 98 LE Akkor tuningolva 120 (Ez már jó?) LE.
A GS-nél is vegyünk most +20%-ot (Kb) 60 LE! ! ! HÉ EMBER! A DUPLÁJA! ! ! ! ! ! !
Azt ne mondjátok, hogy egy mai Motor nem képes elviselni 20% teljesítménynövelést. Akkor mi a f*sznak tuningolnak. Én hozzá nem nyúlnék a motoromhoz, hogyha nem garantálnának minimum 25%-ot. Bár hozzáteszem én amúgy sem piszkálnám. Ha erősebb kell vászek mást.
mi ez a zárójeles rész kéremszépen!

Ratesz barátunkkkal mizujs? Tudtok róla valamit?
Köszipuszinyuszi
egy szmááájli lemaradt:

(ble )
Hát, mondta már, hogy szeret általánosítani. Meggyűlt a baja pár nővel, levonta a logikus következtetést.

Én még ellenállok, élvezem egy kicsit ezt az állapotot, aztán majd meglássuk.
Többlaki lenne, ha megállnának! De mozognak!