hát valami repgéppel tették. Szerintem 2 személyessel. Láttam róla képet, de nem tudok típust mondani. Volt egy propeller is az elején...meg 2 szárny az oldalán...
Hagyományos géppel elég jó képeket csináltam valaha. Amióta digitalizálódott a volág, nem sok hangsúlyt fektetek erre... de most igényem támadt, hogy kitanuljam a szakmát. Jó ez a link... még én is értem!
Akit esetleg érdekel, és van türelme végigolvasni (nekem volt ) az innen sok okosságot megtanulhat. Szerintem hasznos és ad egy kis képet a fotózás művészetéről!
Betájékozódtam lakás ügyileg! Tudom is már melyik az, de titokban tartom... most nincs Zümi a Ház előtt. (Bár úgy is nehezen találtam meg... )
Olvastam a választ. És már nyomkodom is a gépet... kísérletezek a beállítással. A levélben felvázolt programok is kedvemre valónak tűnnek. Pancsi mindig okés, és esSO is megkaphatná a pöttyös gömböt...
Valamint: ha felfér, írd rá mindet. Köszi!
Rohanok dolgozni. Remélem délután tudok kicsit lábat lógatni... Szeretnék
Húúúú, de jó lesz má" hazazümmenni!
Kis szárnya vót? Akkó veréb...
Egyszer én is megnézném a házunkat felülről!
Digitális fényképezés
Az oladlon amúgy még nagyon sok érdekes infó található!
Üdv
A kutyád lakhelye mennyiben is érint engem?
Olvastam a választ. És már nyomkodom is a gépet... kísérletezek a beállítással. A levélben felvázolt programok is kedvemre valónak tűnnek. Pancsi mindig okés, és esSO is megkaphatná a pöttyös gömböt...
Valamint: ha felfér, írd rá mindet. Köszi!
Rohanok dolgozni. Remélem délután tudok kicsit lábat lógatni... Szeretnék
(az iso érzékenységet állít. Éccaka szoktam használni)
Ha valaki szervez valamit akkor jelenleg azért egy ilyen kis kört szívesen bevállalnék:-)))
Én egy 30-asban reménykedem......
Mi az az ISO, meg a 400. Taníccsá" meg fotózni, mert azt látom én is, hogy nem az igazi... és a hiba nem a gépben van! Nem értek a kütyühöz...
Mit is csinálnak pontosan?
De nagyon szemcsések lettek a 400as iso miatt, nem felelnek meg az igényeimnek, így sajnos meg kell ismételni a tegnapi körutat! brühühü