Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó csak sirrrrrály lehetett!
Kisebbecske volt,. de nagyobb egy verébnél!

Húúúú, de jó lesz má" hazazümmenni!
Nagy szárnya vót? Akkó SAS...
Kis szárnya vót? Akkó veréb...

Egyszer én is megnézném a házunkat felülről!
Repülőgép lesz az!
hát valami repgéppel tették. Szerintem 2 személyessel. Láttam róla képet, de nem tudok típust mondani. Volt egy propeller is az elején...meg 2 szárny az oldalán...
Mivel rempülnek?
Azt értettem, a kutyát nem.
A KÉP volt a lényeg. ezt készítették tegnap "repülés" közben!
Egy kép meg még még lemaradt, bár kicsit elkéstem vele (Baja, ápr. 29) (modemesek sorry, 3 Mbyte)
Hagyományos géppel elég jó képeket csináltam valaha. Amióta digitalizálódott a volág, nem sok hangsúlyt fektetek erre... de most igényem támadt, hogy kitanuljam a szakmát. Jó ez a link... még én is értem!
Akit esetleg érdekel, és van türelme végigolvasni (nekem volt ) az innen sok okosságot megtanulhat. Szerintem hasznos és ad egy kis képet a fotózás művészetéről!

Digitális fényképezés

Az oladlon amúgy még nagyon sok érdekes infó található!

Üdv
Minden tudásra szomjazót szívesen megtanítok arra amit tudok.

A kutyád lakhelye mennyiben is érint engem?
Betájékozódtam lakás ügyileg! Tudom is már melyik az, de titokban tartom... most nincs Zümi a Ház előtt. (Bár úgy is nehezen találtam meg... )

Olvastam a választ. És már nyomkodom is a gépet... kísérletezek a beállítással. A levélben felvázolt programok is kedvemre valónak tűnnek. Pancsi mindig okés, és esSO is megkaphatná a pöttyös gömböt...
Valamint: ha felfér, írd rá mindet. Köszi!

Rohanok dolgozni. Remélem délután tudok kicsit lábat lógatni... Szeretnék
Izé... öööö olyan nagy spíler én sem vagyok. De eccer összefutunk Zsoké-Tibkin mesterpárossal és megtanítanak a gépek minden csínjára-bínjára.

(az iso érzékenységet állít. Éccaka szoktam használni)
Na Teddy: melyikben lakom?
Aha. Remélem occón megúszod!
Június 3-án reggel jövök haza.... vagyis a jövő hét vasárnap ráérnék:-)

Ha valaki szervez valamit akkor jelenleg azért egy ilyen kis kört szívesen bevállalnék:-)))
Szelephézag, karbiszinkron.....no és mivel téma - így kifejezetten kértem a vezérműlánc feszítő ellenőrzését.......

Én egy 30-asban reménykedem......
Ha már csinálok valamit, akkor azt rendesen kellene!
Semmi kifogásom ellene!

Mi az az ISO, meg a 400. Taníccsá" meg fotózni, mert azt látom én is, hogy nem az igazi... és a hiba nem a gépben van! Nem értek a kütyühöz...
Mennyibe fog fájni?

Mit is csinálnak pontosan?
szóval középen!
az az igazi, nem?
Átátátát! válaszoltam is postafordultával! nem láttad?

De nagyon szemcsések lettek a 400as iso miatt, nem felelnek meg az igényeimnek, így sajnos meg kell ismételni a tegnapi körutat! brühühü
zsoké: bal alsó sarokban, a ződ terület a kutyám lakhelye!