Naaaggyon penge! Nekem egylőre a májusom és a június első fele foglalt. Így tökéletesen terveztem be a barátlátogatást eddig.
Dornina, szerintem legyen a vizsgák urán, hogy nehogy véletlen megszakítsuk a folyamatot! És akkor talán te is felszabadultabb leszel, ha már nem lesz a nyakadon az érettségi-mumus!
Én azt mondom, hogy vagy június 20-21-22. előtt, vagy pedig utána bármikor jó nekünk! Mondjuk inkább utána, a vizsgáim miatt, de ha kell, akkor szüneteltetem a hatalmas erővel elkezdett tanulásomat!
Szóval ennyit tudok én hozzáfűzni ehhez a dologhoz, ismét így apa nélkül...
Kezdek sűrűsödni nyári program ügyben. Nem akarok pofátlankodni, de megkérdezem. Kb., és nagyon csak kb. mikorra lőhető be a nyírjesi eszem-iszom, végre sörözünk-borozunk téma megnyitója? Elég ha hónapot mondasz...
Viszket má" a seggem, mennék egyet sátorba aludni!
De bizony, ez a fórum még mindig a GS ről szól! Csak nem mindig..
Példának okáért érdeklődve figyelem a CDI elektronikáról leírtakat, de mivel tökéletesen füles vagyok hozzá, ezért csak "érdeklődve olvasom"...
A szakik, great, big, blue stb. okosakat írnak. Tapasztalást. Fontos, mert ez hihetőbb, mint akár milyen reklám anyag! Én ezért hálás vagyok nekeik, mert én is okosodom néha.
Sőt, annak is örülök, hogy te levelezel egy Suzuki mérnökkel. Mert így lehet, hogy majd kérdéseket lehet feltenni neki.
És ezért jó ez a fórum, mert mindenki összeteszi azt a kicsit amije van ( - esSO labda! ), és a végén csak kiderül, hogy hogyan is van. Most új téma a levegőben és ennek örülök... végre nem gumizunk, láncot fújunk, és doboztartót építünk.
Sőt, ha elkészül a pályaGS, akkor abból is hasznos dolgokat meríthetünk.
Úgyhogy csak "okoskodjon" mindenki tovább, ahogy szokta!
Szeretem az ilyen véleményeket. Én soha nem állítottam, hogy ez a cucc jó vagy rossz, használható-e a gs-ben vagy sem. Én csak érdeklődtem, hogy ki mit tud róla. Erre te osztod itt az igét és jössz olyan kérdésekkel, hogy "Láttál te valamilyen sebesség érzékelőt a mocin? A KM órától eltekintve ami a klasszikus mechanikus szerkezet. Honnan a francból tudja mennyivel mész? Meg hogy hányadikban vagy?"
mintha én győzködtem volna bárkit is ,hogy ez milyen frankó cucc.Még azt is odaírtam ,hogy nem az én véleményem ,hanem a neten találtam. Nevetséges,hogy kispolszkikhoz akarod hasonlítani a hengerűrtartalom/teljesítmény arányt. Azt hangoztattad ,hogy te mennyire vágod a gs gyújtás működését és, hogy ebben a szarban "gyorsabban mennek az elektronok, vagy már előre tudja, hogy már mindjárt kellene gyújtani, így gyújtok. Tiszta mesterséges inteligencia." Ehhez képest a francia és német gs klubbok ajánlották ezt, mert ők már kipróbálták."Én most is azt mondom mint mindig. Amit a mérnökök sok évig fejlesztettek a Suzuki gyárban az úgy jó ahogy van."
Levelezni kezdtem a suzuki egyik mérnökével aki motor tuninggal foglalkozik, mellesleg azt írta, hogy svájci importra már gyártottak ilyen kütyüt gs-hez. Persze biztos ők sem értenek az ilyesmihez, még szerencse ,hogy te ezt is jobban tudod.
Na mindegy, én csak találtam valamit,és gondoltam másokat is érdekelhet, de úgy látom már ez a fórum nem a gs-ről szól.
Többieknek bocs,ha hosszú voltam,nem kívánok többet ehhez a témához hozzászólni,mert meddő vita lenne.
Mielőtt belekényszerítenénk Nyuszit a "házasságszédelgésbe"...
Úgy volt, hogy Bud és Zsófi is jönnek, meg még aki akar... jó kis gang-bang jött volna össze!
Én egyet értek veled Blue! Mert a nő válszt, mondjuk az esetek jó nagy százalékában. De az nem annyira jó, ha már eleve gyanúval indulsz... Azzal csak generálja az ember gyereke, hogy más felé nézzen a szíve hölgye. Nyuszinak meg tele van a szíve Zs-vel, Sajóval, és nem utolsó sorban Zümivel. Lehet még ennél több vasat tartani a tűzben? Vagy esetleg ő a tűz maga? Bakker, ebbe aztán bele lehet bonyolódni!
A nagy lényeg, hogy tényleg jól éreztük magunkat, jó volt a Nyúllal eltölteni egy napot, és tudtunk beszélgetni is (ettől tartottam, hiszen még jóformán nem is ismerem ). Jah, és az új barátaim is levakaródtak (ezt még nem kiabálom el...)!
Nos, és a végére még egyszer. Egyet értek veled Blue a férfi-nő viszonyok terén. Azzal a finomítással, hogy ha valamelyik egy félszer is félrkacsint, akkor ott már nincs kapcsolat a klasszikus értelemben. Így valakinek mennie kell, vagy maradnak és frissítenek hármasban! ha ez sem megy akkor ott már sem klasszikus, sem semmilyen kapcsolat nincs. És az a jó az egészben, hogy tényleg nem az ovis szerelmemmel kell a sírba feküdnöm. Mert Hajni (így hívták) már nem szép és nem is annyira kívánatos... (Bár az is lehet, hogy én sem előnyömre változtam! )
Én is ezt követtem.....azt sorba derültek ki a nőimről hogy biza több vasat tartanak a tűzbe......(még hogy a férfi néz elsőre félre.......)
Azóta inkább megvan az egészséges gyanú ha komolyan gondolom a témát.....ha pedig nem, vagy már nem? Cseszek nagyívbe az egészre és Én is azt teszem amit akarok.....
A problémamentesség a hosszú élet titka:-)))
És biza Én nem tartozom azok közé akik a gyerekkori szerelmükkel fekszik a temetőbe:-)))
Szóval ha van lehetőségem- biza élek vele.......
És Én csak ezt tudom tanácsolni mindenkinek!
Amugy néztétek tegnap a hiradót?
A 23-ason ( ha jól emlékszem a számra) kirebbentek a motorosokra:-)))
Full ellenőrzés 500m-ként:-)
Miért nem a 24-esre mentek?:-)))
Állítólag most ez lesz a nyerő....és tuti full....
rendszám, villany holmik, eü csomag, papirok.....
Én nagyon nem is bánom!
Legalább nem marad az utakon csak AZ - akinek mindenne megvan mind önmagának, mind a motorjának.....mind a hatóságnak:-)
Persze az már más dolog hogy nem egy hegyi útra kellene kiállniuk ahol amúgy sem lehet 170-el menni.....
Jöjjenek ki a 6-osra.....7-esre.....8-asra....és sorolhatnám.....
Most hogy kivágták a fenyőket az utcánkban élő egyenesbe látthatom a 6-os GP-t:-)
Naponta kb 40-60 motor hasít el kb ....mondom KB!....."CSAK" 140-el:-) a többi ez fölött:-))
A poén?
Most csinálják a 6-ost.....és szakaszosan van felmarava, javítva, újra aszfaltozva.....szóval igen keményet dob a gépen....
De ugye nem az Én életemmel játszanak....
Dornina, szerintem legyen a vizsgák urán, hogy nehogy véletlen megszakítsuk a folyamatot! És akkor talán te is felszabadultabb leszel, ha már nem lesz a nyakadon az érettségi-mumus!