Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A multkor mentem egy 1000-es GSXR-el Cseszneken egy kört. Nagyon vigyáztam nehogy valami baja legyen a gépnek, dehát menni kelett mert cseréltünk a haverral. Tapasztalatom hogy 2-4 e fordulaton ugyan olyan mint az enyém, de még a GS-hez se volt nagy külömbség, bár azon már rég mentem.
Felette viszont egy vadállat, bár azt nem mertem hagyni előbujni
ja. Engem úgy csaptak el, hogy a refim is égett.
Annyi még hozzátartozik hogy egy nagyon csini csaj lovagolja a gépet Ő Pici-R (az R végére kell ha már Gsx-R-en van )
Ja a gumi elé kell vezetzni és akkor hó meg jégmentes helye lesz a guminak
Sőt, a kályhacső sem kell... Akkor legalább télen is mindig meleg lesz az aszfalt a moci alatt ...
A gumi csak akkor kopik ha radiroznak vele. Itt a külömbség csak annyi hogy a GS-el nem nagyon tudod pl kigyorsitásnal stb. Ha gsxrt is ugy használnád mint a GS-t akkor annak se kopna sokkal jobban a gumija, persze ki tud arra olyan nagyon-nagyon vigyázni meg megállni
Az enyém is iylen fekete , csak némi egyéniesítés történt rajta ...
Kályhacső felcsicsázva oszt kész. Az enyém is olyan simán átlehet nézni rajt.
Hát igen mindkettőnek 2 kereke van!
Ja és az a R az vagy 100lovacska többletet jelent.
nagyon zsír a gixxer, főleg ebben a színben....Remélem jövőre nekem is összejön egy haccázas
Sziasztok!
Sportdobot én is tudok csináltatni.

Nekem egy veszprémi ember (Albert Peti) csinálta és nagyon komolyan szolt.
Ha kell a telefonszáma írjatok.
Nem egy utolsó szempont. És magunk közt szólva avatatlan szem meg nem mondja a különbséget, ha így látja a pacikat!
Sziasztok!

Tegnap sikerült kijutnom Szentendréig egy kedves ismerőssel:) A csábítás magával ragadott, de maradok a gs-nél:) ezen tovább tart egy gumi:D
Sajnos ez az, amin a sportdob sem segít. Maximum megijed és rád rántja akormányt...
Az enyémben is picikét erősebb fényforrás van a gyárinál , de sajna vannak, akik nem tudják, h van visszapillantó is a világon... Meg index ...
A világ legnagyobb találmánya az a huszas! Megnyugtató, hogy van!
Blue!

Átküldenéd nekem azt a számot, ami az AKMT media oldal slide-ja alatt megy?
Egy laza .mp3 elférne a gépemen!

Köszi!
no. megest segített a 20as!

Már én is filóztam egy hangosabb dobon, mert a sorok között nem vesznek észre. Autópályán meg mostanság refivel szoktam napközben menni. Érdekes mód mindenki le is húzódik. Jó erős a villany a gépen, bántsssa a szemüket!
Én inkább bízok az árnyékháborúban, a nap állásában, és abban a 2 másodpercben, ami alatt felmérem az előttem lévő 6-700 métert... és egyebekben ami konkrétan még nem fogalmazódott meg bennen, de bölcsülök és leírom, ha lesznek rá szavak!
Ha szól a rádió az autóban, akkor így se, úgy se hall. Feltéve, ha nem 9000-res fordulattal téped végig. Én inkább a szemükre hagyatkozom... ami nem életbiztosítás, de rádiófüggetlen.
Hű, gondoltam, hogy megoszlanak a vélemények, köszi a tanácsokat . Annyira hangosat én sem szeretnék, hogy mire pl. Siófokra érek Budáról, kattogjon a fülem . De mivel a motor nekem napi közlekedési eszköz a városban (persze 7vgn meg amikor csak lehet a túrázáshoz), jobb lenne, ha kicsit emelnék a hangszinten. Szóval nem hangorkán kell nekem, csak azért lehessen valamelyest hallani, hogy jövök, ha már néhány autós nem lát...
Én is a csend híve vagyok, de aki ezt szereti ( ez csak egy ötlet volt részemről ), amugy úgy van felszerelve hogy szerelhető legyen.
Helló
Van egy ismerősöm aki Yoshimura ( ha nem jól irom boccs ) triál ( aszem így hívják a 3 szög alakut ) dobot csinál, de mint az új ( cimke stb. ) hallottam a hangját egy qvadon ( 400, 2 henger, tehát hasonló mint a GS 500 ) hát odab@sz. Ha gondolod beszélek vele ( ár: 40.000 ), és képet is csinálok róla ( ha kell ).
Hi!

Nos a sportdobról erősen megoszlanak a vélemények itt a fórumon. Én az ellenzők táborába tartozom, mert hangosabb lesz a motorod tőle, drága, és utána kell állítani a motort, ha felszereled.
Van néhány GS tulaj, akinek van a motorján. Finstertől kezdve a Martinon kersztül elég sok márka létezik az "olcsó" kategórából. Szerintem ők majd elmondják a atapasztalatokat.
Ha túrázásra használod a mnotorod, akkor én nem szerelnék a helyedben rá ilyen kütyüt. Megőrülsz a hangjától 150 km alatt.
Bódist vegyél, ha dobot cserélsz! E betűs, tehát vizsgán is elfogadják valamint fékpadon is lemérték a teljesítménynövekedést, ellentétben mondjuk a Raptorral. Bodis