Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most néztem, viszonteladóknál 10 rugával többe kerül.
Igen akciós áron veszem, sokat megnéztem felpróbáltam, és ez jött be a legjobban.

Kabátot az rmc-ben veszek bstar cordura, thermo béléses 24000 Ft.
Sziasztok!
Help,Help Gs500 hullámzó alapjárat ok-okozatát keresném? Van,hogy 1800-at pörög,vagy leáll.
Gyertya, vagy vmi más ötlet?
b_viktor!

akciós áron veszed? most látom a http://www.hjc.hu/kezdolapakci... oldalon, hogy ez a sisak akcióban csak 17.300 Ft. komposit sisakot ennyiért nem semmi. NEm tudod, hogy a viszonteladók is ennyiért árulják?

alles gute! heinrich
Jók ezek a HJC bukók... Én is szemeztem velük, de nyúlra nem méreteznek ilyen csodákat... PEdig sokkkkkal többet el tudnának adni blőle!

Állítólag biztonságosabb a dupla D-gyűrűs sisakcsatt.

Mlyik a kabát?
Neked meg asszem szemüveg.... ble
Háát...bizonyos témákban.
Lehet, hogy benevezek Battonyára eddig úgy néz ki jó az időpont, új sisakom lessz a héten és a kabát is el van rakva.

http://www.kelomotor.hu/cl14_s...
A mi nyulunknak segítség kell! Pszichiátriai! Anorexiás 38kg-os!
Ok gondoltam, hogy csak elirás.
Vegyük úgy, hogy ezt a kérdést meg sem hallottam.

Persze, hogy kézzel kell kenni.
Az olajat kenni kell, kézzel, vagy permetezni? Kenni jobb lenne!
Csodás összeállítás lenne... Összekoszolni egy szép és tiszta mocit egy dagi prémessel?!
de figyelnék:-) csak nem a fényre, meg a tartásra
Viktor!

KI LETTEM JAVÍTVA!

A HÉZAG: 0,03 ÉS 0,08 KÖZT VAN! NEM 0,3-0,8!
Lüke banda!
mit mond a nyuszika a hóembernek?
ide a répát, vagy hozom a hajszárítót.
Akkor nagyon jó a fantáziád!
Gondolkoztam, de nem jutott eszembe semmi...
Na jó, lásd, hogy jófej vagyok: lehetsz az olajozófiú. Az a legjobb az egészben.

Jó ebből meg az lenne, hogy hiába próbálnánk elvonszolni Nyuszi mellől, miután már rákentél 3 liter olajat, Te kiáltozva tiltakoznál:
" de ott, meg ott is kimaradt mééééég..."
Hőőőőő!
Ez az én ötletem, és engem hagysz ki?
Rólad meg Tibkinről szó sem volt!
Blue

Köszi a lapkaátmérő infót, sajnos egyik autóé sem passzol hozzá, de tudnak legyártatni 500 Ft körüli összeg darabja.

Kivesszük megmérjük, és rendelünk.
Vagyis egy hiba

Al csapatok 500-as csapat = error 404
Sziasztok

Blue
Nálami is müködik rendesen az akmt oldal
Már látom magam előtt, ahogy Nyuszi pózol a motorján bikiniben, Tibkinnel meg fényképezzük. Blue tartja a derítőlapot, csak folyton rá kell szólni, mert nem figyel...
Jó van na:-)
Éjszakás műszak után 5 óra alatt dobtam össze majd beálultam......majd lesz javítgatva:-)