Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap valaki valamerre?

Sajnos elszámoltam magam és már nincs otthon festék.....így nem tudok ecsetelni:-)))))
Így pedig...................
Én nem tudom, de ha igen akkor a szokásos 1 tankos túrát ejtem meg.....
Adony-Fehérvár-Bodajk- Szápár-Tés-Bakonynána-Csetény-Csesznek (vár)-Zirc-Veszprém-Nagyvázsony-Tihany (esetleg egy pancsi) -Balatonakarattya (hurkás néni)-Fehérvár-Adony.........

Kb. 10-11-kor indulok, de ez erőssen KEDVFÜGGŐ!
Ha érdekel valakit akkor reggelig jelezze - nehogy ott várjon valahol - én meg teljesen másfelé megyek, vagy el se indultam.....Persze ha beront a házikómhoz, akkor el se kerülhetem a csatlakozást:-)))))

Útközben ilyenek várhatóak:-)
Holnap valaki valamerre?

Én nem tudom, de ha igen akkor a szokásos 1 tankos túrát ejtem meg.....
Adony-Fehérvár-Bodajk- Szápár-Tés-Bakonynána-Csetény-Csesznek (vár)-Zirc-Veszprém-Nagyvázsony-Tihany (esetleg egy pancsi) -Balatonakarattya (hurkás néni)-Fehérvár-Adony.........

Kb. 10-11-kor indulok, de ez erőssen KEDVFÜGGŐ!
Ha érdekel valakit akkor reggelig jelezze - nehogy ott várjon valahol - én meg teljesen másfelé megyek, vagy el se indultam.....Persze ha beront a házikómhoz, akkor el se kerülhetem a csatlakozást:-)))))

Útközben ilyenek várhatóak:-)
A kezelésije sajnos nincs......gondolom mivel egyértelmű:-)))
Az tény hogy a kulcs nékül szerintem lehetettlen:-)
Az állás amugy tényleg......7-es és kész..... én 2,5 éve így járok.....egyedül is, utassal is......

Keres egy közeli bikert akitől eltudod kérni.......de ha lejössz akkor feltoljuk neked.....
Szia!

Ahhoz van egy spec szerszám, amivel be lehet állítani. Nekem sincs, egyszer Blue tekergette az övével.
(én is használtan vettem) A könyv szerint középállásban jó, de a megtermett magyaroknak ez kevés. 7-esre fel kell tekerni, és kész! Maga a szerszám nem nagy szám: egy ívelt nyeles vasdarab - mint a palást - a végén egy körömmel, ami beakad a palást réseibe.
Blue honlapján nézz szét, lehet hogy van róla valami. Sőt, asszem kezelésije is van feltöltve.
Sziasztok!
A hátsó rugóstag alján feldeztem azt a 7 állású kütyüt, amivel a rugó előfeszítést lehet állítani. Fel tudná valaki tölteni ide, vagy leírni, hogy hogyan kell ezt a műveletet végrehajtani? (Sajnos nincs kezelési útmutatóm, mert használtan vettem a motort.)
Üdv: Miki
Ez - úgy gondolom - elég pozitív hozzáállás!
Van esőruhám és szeretek esőben motorozni!
Az éjjel volt egy kis dirr-durr-csitt-csatt, most is vékony felhőzet van, de a hőfokra nem lehet panasz. A nagy villogás-dörgésből 6 szem eső esett, reméljük megússzuk a mai napot.
Vagy Blue-féle HKG lesz. Tökig elázós!
Na, akkor fixen: kb 9-től 11-ig motorfeszt Rétságon, utána fürdőzés Balassagyarmaton. Finom kis lájtos program. Akar esetleg valaki csatlakozni így az utolsó pillanatban?
Erik kb 8-kor indul Bpestről.
Megbeszéltük!
Megvan? Alig bírtam elküldeni!
Az új freemail nem vitte, át kellett mennem a régibe, ezért tartott eddig.
Asszonypajti nem akar?
9-kor elindulnék, szétnéznék, azt telcsiznék,kb11. Egyedül vagyok! Küldj egy mobilszámot ide:
erik64@mail.datanet.hu
Na, mondtam, hogy majd kisül valami!
Az igazság az, hogy a fesztre én nem akarnék menni, nem az én világom. De elmehetek elétek, ha ott végeztetek - így én is motorozok egy kicsit: 25 km-t!
Időben kb hogy gondolod? Mert nekem hótt mindegy.
Akkor hol, és mikor?
Itt van Gyarmaton egy tuti tó, jobb mint a Balcsi! Meg arra nincs útban Rétság!
Ha ez így jó Neked/nektek:Rétság motorfeszt, utána Bgyarmat pancsi. És akkor fel tudok ajánlani egy nyársalást v grillezést grátisz, mert van bepácolva cuccom! Meg az előbb kaptam egy potyekot, már az is "fűszereződik".
Esetleg Balcsi fürdés? 24 fokos
Én csak szóló, de a mama vagy a lány jöhet/ ha nem tanul/
Igazad van! Én is tudok róla, de kiment a fejemből. Ez valami 3 napos, zenével. Még szórólapom is volt.
Szólóban, vagy mamástól?
Állítólag motoros fesztivál van mindkét helyen. gondoltam benézek oszt gurulok tovább. Még egyik helyen sem voltam, úgyhogy nem tudom porfészek-e vagy sem, de hozzád közel van.
Rétságon mit akarsz nézni? Az egy nyomorult kis porfészek, ahol semmi sincs! De télleg!
Mégis mire gondolsz? Csak motorozás, vagy összekötve egy kis ejtőzéssel?
Szétnézhetnénk Pilismaróton, vagy Rétságon! Hátha van ott valami?
A képet elnézve tolulnak a gondolatok, és hiányérzetem van. Hol van:Ratesz, Tibkin.........És még sorolhatnám. Nem igaz, hogy mindenki nyaral!
Ez így igazi HKG lenne!
Gyerekek! Én semmi jónak nem vagyok az elrontója! De a kitalálás nem az én formám! De tényleg. Lehet, hogy az a baj, hogy mindig beosztott voltam, akit utasítottak? Mondj valamit, és tovább beszéljük, hátha kisül belőle vmi.
Jó válasz!
Az időbeosztásra gondoltam!