Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írd be ezt az IP címet az Explorer -be vagy abba a böngészőbe amit használsz: 209.85.129.104

Ez a google közvetlen IP címe. Ha esetleg így megy, akkor a DNS -el van gáz.

Tényleg komoly a cicafül!
Teddy!

Egy jó tanács!

(K*rva aranyos...)
Taigetosz az mindig van, csak nem használják ki . . .
szerintem esSOnak sem
Rooter-el? Akkor másszatok be a kütyü szetápjába. Hátha ott van valami beállítás. De ezzel kapcsolatba nekem nincs tapasztalatom sajna.
JÉZUS!
Most olvasom a nyomozásaitok eredményét. MIÉRT NINCS TAIGETOSZ!?
Az a legszomorúbb, hogy ez a követendő példa sok fiatalnak. ezt látják a tv-ben, olvassák a...... Hú de hülye vok! Ezek nem olvasnak
Valósítsd meg önmagad! stb,stb. Ezek megtették!
Igen jön minden. Már amiket szoktam. Hárman vagyunk egy vonalon, a többinek sincs
Nállam működik. Valószínű nállad van valami geb*sz. Melóhelyen, vagy otthon?
Más oldalak bejönnek gond nélkül?

(majdnem ly-al írtam a bejönnek-et...)
Gondolták, rokonnak olcsón megszámítjuk...
Ez se! "A kiszolgáló nem található! Próbálja mégegyszer!"
Akkor most mi van? Az én gépem szar, v a szolgáltatás?
Ja, ilyen névvel könnyű!
Sziasztok!

gumit kerestem a bömösre, felvettem a kapcsolatot a heidenaui gumigyárral emilen keresztül, és ma megjött az "Unbedenklichkeitsbescheinigung" (a hivatalos gyártói ajánlás) Herr Heinrich Heine névre
azért nem semmi. A cég ad magára. nem próbálkoztam másoknál, de ez nagyon korrektnek tűnik számomra. A postaköltség 70 Cent volt, lassan olcsóbb No-ból a küldemény, mintha a szomszéd városba küldöm elsőbbségivel.

Üdv Herr Heinrich Heine
Úristen, ez totál idióta!
donor
Nyuszika!

És kibe szerelemes ez a Győzikefalvai csávó?
Csak nem a Bejába? Mert ahoz it nem is szóltunk:-)))
Szóval inkább csücsüljön fel arra az álombeli 250es CBF-re azt brümmögjön egyet - de a cimbiről jobb lenne ha leszálna, mert nekem túlságosan is közel van Győzikefalva:-))) Nehogy az ismert szólás jöjjön be.......aki gödröt ás.....azt verik meg:-)
Én nem vagyok a veszekedés híve....amig 1-2 maflással is el lehet intézni a dolgokat.....

Zsoke!
egyszerűen vízes volt a benzin.....szerintem és ugye lekondenzált:-)
autóknál is láthatsz ilyet.....

Amugy te tényleg ott hagynád a vasat? BP-en? Bátor ember vagy.........

MátéSajna ez van.... hiszen szétszedték és összerakták.....
A szelephézagot amugy hallod....hisz veszettül ciripel a gép......főleg ahogy húúúúúzod neki és ugye a szelepek egyre jobban, gyorsabban csapkodnak....

Teddy maci!
Tudod vazze hogy hány embert utasítok el az iwiwn naponta az AKMT színeiben?
Ezeknek ez a mániájuk..... adott egy 17 éves gyerek 2000 ismerőssel......
Azt nem mondom hogy mind ember mert nem érdekel.....
de már egyszerűen szétröhögöm megam....
Mint mikor a hülyegyerek bemegy a tescóba egy zsák pénzzel.....mindent megvesz....csak költekezzen....
Fullra nem érdekli hogy mi van.....jelölget .....
Én meg törlök:-))))
szóval ez az iwiw is kezdi elvesziteni az értékét......

Itt meg egyszerűen olvasás nélkül töröld a leveleket.....ezeknek a ficsuroknak mondja Gyurcsika: Majd megunják.......

BUD!
ez a csávó még motorral együt sincs 85kg:-)))
Amugy eltudjátok képzelni hogy most hogy vigyorog a tanyavilágban? Hiszen róla beszélgettek.....
Ez neki már egy valóságshow.......
Idegenlégió? beszarok.......az összes 60kg-jával? Mi volt kint? pincér?
Teddy!

Itt a másik jófej! Csúcs! paller
Meglátta az egyik képeden hogy jobban "döntöd" a bringát mint ő! Ezért k*rvára berágott...
gyanús vagy nekem!
Ezzel nincs is baj. Ők útálják egymást, és szopatják is a búrájukat... de hogy jövök a képbe én.
Mert most mindkettőtől kapom az érzést!
Az iwiw-en gyanús a csávó, mert az e-mail címe alapján keresve dobja ki a búráját a kereső. Szóval nagy játékosok ezek itten.
pályán mi a franctól lehetne jobban dönteni mint utcán?ezt magyarázza el valaki pls...vagy ő hamár ilyen nagyokos
http://www.sportmotor.hu/tagok...

ez meg Paller

szép kis monológot írt a "barátjának".
Te jó isten! Hát ez nagyon GÁZ! És ilyeneket az utcára engednek? Kedzek félni...

Múltkor kollégám látta, amint egy 3 ajtós szekrény kimászott a bömbiből, és elkezdett verni egy motorost, aki a sor között előrecsorgott a lámpánál!
Ott van a térképen. Kattints az "ITTEN" feliratra az előző hozzászólásomban.