Lehetne Blue oldalán egy átépítős beszámoló is. Leírás, fotósorozat, paraméterek, és költségek (bár, tudom hogy azt inkább senki nem adja össze. )
Én magam nem építeném át a motort, de kíváncsi vagyok, hogy hogyan is megy ez!
Egy próbára elvinném, ha kész. Csak ligtosan. Úgy látom komoly terveid már össze is állank lassan. Sajnos az erősített cuccokban nem tudok segíteni, de kérlek számolj be az építésről néhány mondatban, ahogy készülsz. Esetleg fotóval is dokumentálhatnál...
biztos meggondoltam, mert kimentem vele Eringre és 28 at mentem enduró gumival meg szar hátsó gátlóval (70 e km) itt jöttem rá, hogy túl alacsonyan van a lábtartó,600as lesz kovácsolt alu dugókkal, durvább tengellyel átvariált első csillapítással, gázos hátsó telóval, slick-el...ez aterv, sztem jó lesz.majd meglátjuk
Biztosan meggondoltad a GS-t pályára? Vagy ez van kéznél? Szerintem pályára jobban járnál valami sor 4-essel még akkor is ha 250-es... Vagy egy 400-assal.
Azért ha a GS melett döntesz, kíváncsi leszek rá!
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy nem tud-e valaki gs-hez durvább tengelyeket vagy leírást gs tuninghoz ha bármit tudtok akkor azt megköszönném.Lehet építek egy pályamotort belőle, csak egyenlőre nem találtam csak karburátor kit-et hozzá...azzal meg nem sokra megyek.Előre is köszi
Akkor átnyomom az itinert És szólók a többieknek is, hogy ránk bizza ne várjanak Adonyba:-)
Azt megkeresem a legjobb helyet (óccót) és le is foglalom 8.-ra.....
A többit meg megbeszéljük...........de így hirtelenjébe Én aztat mondókázom, hogy reggel felkeltek, felpakoltok és jöttök......
Találkozó majd a szokásos Cápánál.......így megyünk - Fehérvár.....8-as.....Balcsi.......azt amerre kől:-))
Persze CSAK jó időben:-)
Szakadó esőben hülyeség 1 nappal megtoldani a megázzást:-)
Jaj Barátom nem ez a lényeg! Hanem az, hogy ők tudnak motorozni, míg te nem...
Látod, most, h már vannak neked ezek a remek emberek, tudod mit vesztettél, hogy eddig nem volt részed kellemes megnyilvánulásaikban!
Ja-ja van már nekem throttle, paller, qpaller, totya és zotya barátom is! Igaz őszinte barátságok vannak születőben. Nem is tudom, hogy tudtam nélkülük létezni eddig...
És mindegyik erős, mint az állat... most már biztonságban érzem magam!
Úgyhogy ne szójjá be!
Holnap elmegyünk Teddyvel gurulni a Balaton-felvidékre.
Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk!
Indulás: 9.00 a szigetszentmiklósi lehajtónál levő Shell-kúton (Balcsi felé menő irányban)
Greatman!
Köszönöm szépen az okosításaidat, tényleg nagyon hálás vagyok érte, de be kell lássam, annak a gonosz banyanyúlnak (bleeeee) teljesen igaza van. Sajnos egyetlen szót sem értek az egészből!
A számsort ha bepötyögöm, müxik, ez nekem elég!
Az ityinyer (www.utvonalkereso.hu) szerint ez 15 km.......
Vagyis 20 perc....
A határon ugye 10:00 kell lennünk......igy 9:30-kor ráérünk elindulni.....és ugye vasárnap egy csomó mindent meglehet még nézni, meg pancsolni, meg bulizni.......
Hogy Értsd Esso miért:-)
Kifizetek 2500-at szállásra és bejárom előtte a környéket:-) Ergo még egyszer nem kell arra mennem ami ugye nem jönne ki ennyibűűű:-))))
NO?
Akkor benne vagy, vagy benne vagy?
A lányod is benne van:-)) Szóval marad a szomorú apai beleegyezés:-))))
Én magam nem építeném át a motort, de kíváncsi vagyok, hogy hogyan is megy ez!
Biztosan meggondoltad a GS-t pályára? Vagy ez van kéznél? Szerintem pályára jobban járnál valami sor 4-essel még akkor is ha 250-es... Vagy egy 400-assal.
Azért ha a GS melett döntesz, kíváncsi leszek rá!
Akkor átnyomom az itinert És szólók a többieknek is, hogy ránk bizza ne várjanak Adonyba:-)
Azt megkeresem a legjobb helyet (óccót) és le is foglalom 8.-ra.....
A többit meg megbeszéljük...........de így hirtelenjébe Én aztat mondókázom, hogy reggel felkeltek, felpakoltok és jöttök......
Találkozó majd a szokásos Cápánál.......így megyünk - Fehérvár.....8-as.....Balcsi.......azt amerre kől:-))
Persze CSAK jó időben:-)
Szakadó esőben hülyeség 1 nappal megtoldani a megázzást:-)
Milyen színű melltartó van rajtad ?
Látod, most, h már vannak neked ezek a remek emberek, tudod mit vesztettél, hogy eddig nem volt részed kellemes megnyilvánulásaikban!
És mindegyik erős, mint az állat... most már biztonságban érzem magam!
Úgyhogy ne szójjá be!
Holnap elmegyünk Teddyvel gurulni a Balaton-felvidékre.
Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk!
Indulás: 9.00 a szigetszentmiklósi lehajtónál levő Shell-kúton (Balcsi felé menő irányban)
Köszönöm szépen az okosításaidat, tényleg nagyon hálás vagyok érte, de be kell lássam, annak a gonosz banyanyúlnak (bleeeee) teljesen igaza van. Sajnos egyetlen szót sem értek az egészből!
A számsort ha bepötyögöm, müxik, ez nekem elég!
Most nem van időm, de majd jövök vissza. Idő még tenger.
http://www.szalafo.hu/lugas/ (Én ezt választanám:-)
Az ár se egy katasztrófa......
Az ityinyer (www.utvonalkereso.hu) szerint ez 15 km.......
Vagyis 20 perc....
A határon ugye 10:00 kell lennünk......igy 9:30-kor ráérünk elindulni.....és ugye vasárnap egy csomó mindent meglehet még nézni, meg pancsolni, meg bulizni.......
Hogy Értsd Esso miért:-)
Kifizetek 2500-at szállásra és bejárom előtte a környéket:-) Ergo még egyszer nem kell arra mennem ami ugye nem jönne ki ennyibűűű:-))))
NO?
Akkor benne vagy, vagy benne vagy?
A lányod is benne van:-)) Szóval marad a szomorú apai beleegyezés:-))))