Mivel júniusban még detox vagy (különben jöhettetek volna ugye 23-án is Szlovénbe) így gondolom marad a július és az augusztus.......
Ekkor tutkó hogy akad egy olyan hétvégém amikor ráérek.....
De ha nagyon kíváncsi vagy.........
július 28.-29 (29-én reggel vagyok de a cél érdekében kivenném szabira)
TUTI jó lenne nekem pl: az augusztus 4-5 (r-d) vagyis déliután tudnék menni és másnap 2-re kell visszaérenm melózni....
aug 18-19....... (igaz akkora van tervezve debrecen, de ugye ez módosítható még bőőőven:-)
oszt ennyi a nyár...........
Ha nem lenne ilyen sok nyakkendős köztettek akkor lehetne akár hétköznap is:-)
Olyankor mindig van 2 nap pihenőm.....minden héten.....
pl...
jövő hét cs-p
utána k-sz
utána p-sz-v
utána sz-cs.....és sorolhatnám:-)
Kezembe akadt egy szórólap, ami esetleg többeket érdekelne! Na jó, a szervező a kezembe nyomta, hogy hirdessem... Hát tessék:
MEGAROCK ÉS MOTOROS FESZTIVÁL
2007. máus 25-26-27., Rétság, Pusztaszántó (Bp-tőll 50 km)
4 hektáros terület, 500 m2 sörsátor.
Napi belépő: 2000Ft, háromnapos a helyszínen 4500FT, netes regisztrációval 4000Ft.
Korsó sör 250, egytál étel 500Ft.
Egy kis ízelítő a zenekarok közül: Agregator, Road, Zorall, Sugera Bugera (városunk büszkesége), Blues Company, AB/CD, Depresszió... és sokan mások! Összesen 37 zenekar, 44 óra zene!
Nem kell ezt már lebeszélni vele... Már megtörtént!
Csak a megfelelő időpontot kell kitalálni! Úgy, természetesen, hogy én is részt vehessek a nagy bulin!
A munkálatokat pedig okosan kisorsoljuk egymás között! Én igyekszem mindenből kimaradni...
Várom, hogy mikor hallom már azt az ismerős ZÜMMÖGÉST, ami érkezésetekkor lesz hallható! Nyuszihercegnő és az ő lovagjai bevonulnak... Nagyon jól hangzik!
Teddy! Azért akkora hülye nem lehetek, hogy megvágjanak szóbelin. Remélem legalábbis...
Majd kiderül.
A nagy hullámokat a már ijesztegetésbe tévedt bogrács-bulival tudod meghálálni:-))))
Szóval, tessék:-) Itt a csapat, aki szívesen segít neked krumplit, hagymát pucolni:-))))
Ahogy néztem apódnál a kécót hátul, elfér ennyi sátor:-))))
Szóval ezt is beszéld le vele:-) Így Teddy maci és Én már is vágtatunk Nyírjest felé:-))) Persze Nyuszi főhercegnővel egyetemben:-))) NO meg a többiek:-))
A hullámok 50 Herzin mennek:-))
OK...
Akkor mahjd úgy is reagál valamit....
A lényeg annyi lenne ugye hogy egy amolyan északi túrával megtoldhatnánk a napot......
pl: Tihany, pancsi, Stupa.......a szállás meg valahol Körmend és Rábafűzes közt......
Nem tudom, hogy neki mi lenne a véleménye, de nekem tetszik az ötlet! Reggel jön haza, majd felküldöm, és leírja a saját kis eszmefuttatását!
Most van lehetőségem végre megköszönni azt a hatalmas energiahullámot, amit küldtél nekem múlthéten, éltem vele! Köszönöm, majd még várom a szóbeli alatt is, de az még odébb van...
Blue
Felrakattam a Mitas hátsógumit, azóta nyomtam 300km-ert, nincs vele rossz tapasztalatom, nagyon megijesztettetek, hogy nem jó csúszik, de elmentem egy olyan kanyargos útra amit jól ismerek és elkezdetem a tempót fokozni, forszirozni a határokat, de semmi.
Eddig azt mondom nem rossz.
Nem rossz, csak valamiért nem megy a google névfeloldása. Ezt nem a te géped csinálja, hanem a szolgáltató DNS szervere. De valószínű, mivel olvastam hogy routert használtok, elakad valamiért a routerben.
Először próbáljátok újraindítani a routert, meg ilyesmi.
Ha végképp nem oldódik meg, akkor meg lehet adni statikusan is a névhez tartozó IP címet.
A Windowsodban (Gondolom Windowst használsz.) A "C:WINDOWSsystem32driversetc" könyvtárban találsz egy hosts nevű fájlt. Ezt nyitsd meg egy jegyzettömbel vagy wordpaddal, majd találsz egy olyan sort, hogy "127.0.0.1 localhost". Ezután írd be a következő sorba:
"209.85.129.104 www.google.hu" (idézőjel nélkül), majd mentsd el a fájlt.
Ezután már működni kell rendesen. Gyakorlatilag az ip cím után bármilyen nevet írhatsz, mert az azonos lesz az előtte lévő IP címmel.
Ez nem a legjobb megoldás, mert a google több szervert és így több IP címet is takar és ez csak egy kijelölt szerverrel fog így működni, de működni fog.
Itt kérdezek! mert ezt a topicot sasolod mint JÓ Gs tulaj:-)))
Mit csiripelnél ahoz a gondolathoz, hogy ne hozzám gyere le vasárnap......mármint a szlovén túránál?
Beardék már vasárnap elmennek a határ mellé......mert nem szeretnek korán kellni.....
Azt eszembe jutott a tavalyi Osztrák sétánk.....
Ott is lementünk Ciláékkal és Katikával egy nappal hamarabb.....és király volt....
Tekergőztünk egyet a Balcsinál, fürdés, napozás....majd estére kerestünk szállást......
Másnap pedig nem kellett korán kellni, hanem kényelmesen 8-kor....reggeliztünk, és vigan mentünk a határra..........
Gondoltam rádkérdezek, hisz hasonló BUXindexed van mint nekem - csak ugye nekem 2000-4000ft itt már nem tétel....de ugye neked 2 főre kell számolnod....
Szóval ha benne lennél akkor leszerveznék egy vasárnapi szállást......OCCÓT! és akkor már vasárnap reggel indulhatnánk.........
Én vasárnap reggel jövök haza a melóból.....szóval full mindegy hogy itthon kómázok, vagy motorozok egyet, pancsolok, jól érezem magam.........
Szóval?
Véleményed?
Ha nem akkor nincs semmi gond......max sporolsz nekem is egy kicsit:-)
Ebben az esetben a megbeszélt délutáni Adonyi csattanás.....és együtt indulás hétfő hajnalban...
Persze ha van kedv itt többeknél akkor elkisérhettek minket 1 napos túra keretében - csak ugye mi nem jövünk veletek vissza.......
Ez főleg arról szólna hogy megyünk pancsolni......
Ekkor tutkó hogy akad egy olyan hétvégém amikor ráérek.....
De ha nagyon kíváncsi vagy.........
július 28.-29 (29-én reggel vagyok de a cél érdekében kivenném szabira)
TUTI jó lenne nekem pl: az augusztus 4-5 (r-d) vagyis déliután tudnék menni és másnap 2-re kell visszaérenm melózni....
aug 18-19....... (igaz akkora van tervezve debrecen, de ugye ez módosítható még bőőőven:-)
oszt ennyi a nyár...........
Ha nem lenne ilyen sok nyakkendős köztettek akkor lehetne akár hétköznap is:-)
Olyankor mindig van 2 nap pihenőm.....minden héten.....
pl...
jövő hét cs-p
utána k-sz
utána p-sz-v
utána sz-cs.....és sorolhatnám:-)