Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faláb?....................sehogy de mond már mi a cikibb a faláb vagy a gyorscsatt.
..tisztán?

Eső veri nap szívja... összesen kétszer mostam le a külsejét (plexi kivétel), a belseje még nem volt tisztítva.. igazából nem is tudott bepiszkolódni.. mert minden nap mosok hajat is

A csat meg mitől lenne piszkos?
ha tisztán tartod....
Faláb? hogy jön a sisak témához? Fafejű
Semmi gond a gyorscsattal..................meg a D gyűrűvel sem..........csak macerásabb.
A faláb cikibb lenne.
Mondjuk a gyorscsat se az a gyorsan romló valami.. csak 3 éves a sisakom, viszont elég intenzíven használt, aztán ilyen jellegű hibája nincs.
naja, csak a gyorcsatoknál, ha koszolódik, vagy kopik a mechanika, akkor már nyílhat is, illetve nagyobb a hibalehetőség, szemben a D gyűrűvel, amit nehéz tönkretenni. (barlangász/falmászó beülők, hevederek is átfűzős módon rögzülnek, nem gyorscsattal.) Ettől függetlenül nekem is gyorscsat van a bukómon, ezért igyekszem is épségben tudni.
Állítólag azért használják ott mert nem lazul fel........pedig de, nekem shoei van 3. éve és mostanság már előferdul, hogy lazul mert ugye a szalag is használódik......
Amúgy ez a megoldás jobb(biztonságosabb), mint a gyors-kioldós, igaz, macerásabb is. Nem véletlen alkalmazzák a versenysortban is a "befűzögetős" módszert. (alakjából kifolyólag D-gyűrűnek nevezik, ha ugyanarról beszélünk, ha nem akkor sorry)
Mi a baj a dupla D gyűrűvel? Köv. sisakom majdnem biztos olyan lesz..elvileg jobb is
Bukó :D
Negatívum:
Hogy enne meg egy terhes elefántot, aki a dupla O gyűrűt-t rakta erre a bukóra.

Pozitívum: Nem párásodtam, nagyon halk, hihetelenkönnyű, szinte nincs is semmi a fejemen, jó a szellőzése, nem szelel, újra ezt venném, de azért még beletekerek pár ezret és nyilatkozom ismét :)

Furaság:
Megszoktam, hogy megfogom az állam alatt és felnyitom, elég hülyén néztek rám, amikor berobogtam a postára és elkeztem a fejem hátrafelé rángatni
A flokkolás olyan mint anno a bólogatós kutya bevonata volt..
Valóban a flokkolás megy pólóra,műszerfalra,kárpitot is javítanak ezzel a módszerrel..
Mivel ez a vas marad életem végéig..(hacsak össze nem töröm..és túl élem)..ezért egy igazán az én szájízem szerint átvasalt motort akarok kihozni belőle....amit inkább ötletekkel, kevés pénzből..és lehetőleg saját kézzel valósítok meg..
Tudom ,hogy életem végéig épülni fog....de ha ez a fejlövésem...
Szerintem nem sokat.....

Ha jól értelmezem akkor ez olyasmi mint a kárpítozás, de mégse az.
Ha minden igaz akkor az AKMT-s pólóinkon is a nevek flokkolva vannak.
Eddig minden rendben velük, pedig van már 5 éves pólóm is.....
Ellenben ugye egy póló nem kap egybe vízet, meg 100km-es szelet egyszerre. Tehát attól tartanék, hogy a ragasztás engedne el idővel. De hogy mennyi ez az idő?
Véleményem szerint eső-menetidő-sebesség hármassa......
Hiszen ha nem esik többet
Ha nem használod annyit többet
ha lassabban mész többet.....

De ugye nem arra gondolsz, hogy beflokkoltatod a mocidat:-)))
Talán láttad már azt a rózsaszín plüssanyaggal bevont GSXR-t:-))))
(valahol a googlen meg is van:-) - de talán itt is......úgy az első 300 oldal valamelyikén:-)))
És akkor drágán vetted! És sima MOL-os DOt4-es vettem. Utoljára ha jól rémlik 1100?-ért.

Amúgy az oldal ezért van.
Én ennyit tudtam beletenni - míg GS pacit hajtottam.
Ha bárki tud valami más szervízelést, az írja le, küldje el - és már fel is teszem - hogy más is megtudhassa....
Szerintetek a flokkolás mennyit bírhat ki egy kasznielemen...tehát kültéren?
amúgy az oldalad tényleg szuper, minden fontos infó megtalálható rajta. gratulálok!
igyvan. és nem is drága, én péntken vettem dot4-es bosch fékolajat nem egészen kétezer forintért. (500 ml) nem az az összeg, amin spórolni kell/érdemes.
Örülök hogy nézegetik az oldalt többen is:-)

Én épp azért így csináltam, mert a légelenítés - ha nincs meg a géped, tudásod, szakértelmed akkor maga a SZOPÁS....

Tehát Én amondó vagyok, hogy inkább vegyél egy üveg fékfolyadékot, és csináld meg rendesen, mint hogy kifuvatod, felöntöd....azt hiszed jó - és az első komoly fékezésnél kiderül - emiatt nem mész soha többé haza!

Szerintem ennyit megér 2 évente....
Milyen a bukó?
ja, és nem Bp.....annál közelebb, Lberény kb. 30km...
Adatlapomon van mail-cím, arra válaszolok...
Merre fel tudlak majd keresni? kerület esetleg utca? heti egyszer általában felmek....de most ünnepek meg vizsgaidőszak. lehet csak januárba mek újra.....
Sajnos nem postázok....viszont nem laksz messze, ha erre jársz adok egyet...