sok apró biszb@szt:
-kormányvégsúly nem eredeti volt
-a műszerfal szét volt nyílva
-bal utaslábtartó csere
-bal vezető lábtartó konzol csere
-gyertyacsere
-levegőszűrő csere
(olaj majd ha a Jézuska hoz nyomatékkulcsot)
-tükörcsere
-fékkar, kuplungkar csere + kuplungkapcsoló, mert eltörtem sikeresen + védőcsere
-starter relay fordítva volt betéve és a pozitív kábelen nem volt védő, így az utóbbit cseréletem
-plusz a tankkal szarakodtam, de azt meg már írtam korábban
plusz a moci szépen lemosva van
és a kábelek vezetőhüvelyeinek (legalábbis egy részének) a végeit zsugorcsöveztem a jobb vízhatlanság érdekében
Már 1 hónapja nem láttam a motort... :( Úgy jött ki a lépés, hogy még a garázsig se jutottam el. Még kap karácsonyra egy telitankolást, aztán viszlát márciusban.
hát nem is tudom.... tavaly kértem a Mikulástól tűzoltóautót, mire ő felgyújtotta a lakást. Végül is lett egy csomó tűzoltó autó, de nem egészen így gondoltam.....
A CoD 2-ben a gigahülyén összerakott és fortress-es magyar pályákat és szervereket imádtam: össze-vissza lehetett hentelni, mindenki hullott, mint a légy, hatalmasakat röhögtem.
Én meg a Touhou sorozattal nyomom főleg, nem kell hozzá túl erős hardver, a legújabb még a munkahelyi gépem intel grafikájával is csak egy helyen szaggat be, pedig 2011-es játék
-kormányvégsúly nem eredeti volt
-a műszerfal szét volt nyílva
-bal utaslábtartó csere
-bal vezető lábtartó konzol csere
-gyertyacsere
-levegőszűrő csere
(olaj majd ha a Jézuska hoz nyomatékkulcsot)
-tükörcsere
-fékkar, kuplungkar csere + kuplungkapcsoló, mert eltörtem sikeresen + védőcsere
-starter relay fordítva volt betéve és a pozitív kábelen nem volt védő, így az utóbbit cseréletem
-plusz a tankkal szarakodtam, de azt meg már írtam korábban
plusz a moci szépen lemosva van
és a kábelek vezetőhüvelyeinek (legalábbis egy részének) a végeit zsugorcsöveztem a jobb vízhatlanság érdekében
asszem nem hagytam ki semmit
Gumi ez is...csak így már búfelejtő
Figyelj, beszélj a Mikuval. Ebben az országban pénzzel mindent el tudsz intézni...
(bár nem lenne baj, ha a Mikulás odaadná a rosszkislányok listáját....)
Itt volt a Mikulás, hegyekben áll a gumicukor!
(meg a mosogatnivaló... )
http://youtu.be/BX8M09NBZ3g
"nem billesített...'
na ez az autentikus "SUFNITUNING" !
Van egy dobókockás játék a telefonomon, na, azt melóhelyi értekezlet alatt is lehet
http://youtu.be/JRR8K7-FlBs
Csak ott nem volt megjegyezve "motoros":-)))) De ugye így is el lehet adni bármit:-)