Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hű, jó kis lista. Jobb lesz, mint újkorában! :)
sok apró biszb@szt:
-kormányvégsúly nem eredeti volt
-a műszerfal szét volt nyílva
-bal utaslábtartó csere
-bal vezető lábtartó konzol csere
-gyertyacsere
-levegőszűrő csere
(olaj majd ha a Jézuska hoz nyomatékkulcsot)
-tükörcsere
-fékkar, kuplungkar csere + kuplungkapcsoló, mert eltörtem sikeresen + védőcsere
-starter relay fordítva volt betéve és a pozitív kábelen nem volt védő, így az utóbbit cseréletem
-plusz a tankkal szarakodtam, de azt meg már írtam korábban

plusz a moci szépen lemosva van

és a kábelek vezetőhüvelyeinek (legalábbis egy részének) a végeit zsugorcsöveztem a jobb vízhatlanság érdekében

asszem nem hagytam ki semmit
Miket javítgattál rajta?
én rendszeresen meglátogatom. a javítgatások már majdnem mind megvannak, kár, pedig jó volt vele foglalatoskodni.....
Már 1 hónapja nem láttam a motort... :( Úgy jött ki a lépés, hogy még a garázsig se jutottam el. Még kap karácsonyra egy telitankolást, aztán viszlát márciusban.
Depis vagyok, még csak december van........
és még a menzi előtti hisztitől sem kell szenvedni... az embernek...
Pff az öreg Miki elcseszte...Tavaly kértél gumi óvszert...nem kaptál...becsúszott a kis alien...és kompenzálna..
Gumi ez is...csak így már búfelejtő
...úgy jártál, mint én. Az Embernek is egyszerűbb volt ez a mód, mintha kifizeti a mellnagyobbítást...
hát nem is tudom.... tavaly kértem a Mikulástól tűzoltóautót, mire ő felgyújtotta a lakást. Végül is lett egy csomó tűzoltó autó, de nem egészen így gondoltam.....
...ha jó kislány lettem volna, akkor most nem lennék teherben...

Figyelj, beszélj a Mikuval. Ebben az országban pénzzel mindent el tudsz intézni...
akkor Te jó kislány voltál....
(bár nem lenne baj, ha a Mikulás odaadná a rosszkislányok listáját....)

Itt volt a Mikulás, hegyekben áll a gumicukor!

(meg a mosogatnivaló... )
csak hogy maradjunk reálisak:

"nem billesített...'
na ez az autentikus "SUFNITUNING" !
Ez mekkora ARC!
...én az X-boxon eddig még csak dvd-t néztem...amiket az asztali nem játszik le...

Van egy dobókockás játék a telefonomon, na, azt melóhelyi értekezlet alatt is lehet
pont ezért játszom....az egész napi feszültség 15-20 perc henttel elmúlik....
A "Soldier of Fortune" ezen változata jön be nekem !
http://youtu.be/JRR8K7-FlBs
A CoD 2-ben a gigahülyén összerakott és fortress-es magyar pályákat és szervereket imádtam: össze-vissza lehetett hentelni, mindenki hullott, mint a légy, hatalmasakat röhögtem.
Igazán jó munkaerő lehetsz
A Pong egy nagyon fasza játzék volt annakidején.
Én meg a Touhou sorozattal nyomom főleg, nem kell hozzá túl erős hardver, a legújabb még a munkahelyi gépem intel grafikájával is csak egy helyen szaggat be, pedig 2011-es játék
Nekem ilyen volt a HM-nél a surranóm:-))
Csak ott nem volt megjegyezve "motoros":-)))) De ugye így is el lehet adni bármit:-)