Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi gond! Az igazi baj az, hogy a csokitól is rosszul vagyok, és mindjárt Mikulás!
Teeeeee....

Tegnap a poker channelen láttunk egy demot a Modern Warfare III-ból (ha jól emlékszem). Besz@rás...
bocsi, nem akartam felkavaró lenni :)
de jó....... csak itt van ilyen sz@r idő
hmmm...én meg 37 és nekem is... miért múlna el valaha is?
Lent délen, Szegeden 10 fok...Kaposvár 15...nálunk tejköd és 5-6...pff...

http://www.idokep.hu/hoterkep
...hát ennek már sose lesz vége?! ...

Egy hét múlva már 4 hónapos leszek, de a halas kaják még mindig megtáncoltatják a gyomrom...
napsütés? hol? nálunk köd, és nyirkosság, és felhő
Emberek! Kisütött a nap !Viszket az ujjam az indítógombon.
ja, és fűszeres vajjal töltve
csöpögjön a nyálatok:

mai ebéd: pisztráng füstölt tarjába göngyölve, alufóliába csomagolva, barna rizzsel (mamaliga nem jön be), remuladéval.

(olcsó volt a cba-ban a pisztráng....)
Hát van mit pótolnom...
Rossz helyen szocializálódtál.....
majd képet tegyél fel (befor-after), ha lesz időd
"Talizunk, hogy megkuksizzam a mocit?" Inkább az LFP-sek...

Tegnap ott bővítettem a szókincsem...Hát mit ne mondjak, Jókaitól meg Jane Austeentől ilyet nem tanultam...
ha valakit érdekel van egy eladó XX-em.

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Bent van,majd gyere!
Hali!

Ha a műhelyben lesz, beugrom jövő héten, megkuksizom :D Érted? Kuksizom! :D
igazoltan voltam távol. most értem haza a melóból.
négykerekűvel is tré volt brrr..., a holnapi (már ma van bocs) gurulásnak nem sok esélyt adok magamnak
palacsinta kontaktgrillen hmm...? az is baró tud ám lenni .
Hi all!
Meghoztuk a Gs-t
A 20 év állás miatt van némi vakrozsda a krómokon.Jó,le kell mosni mert kicsit poros.Egy idősebb mérnökemberé volt.A pofám akkor szakadt le,amikor elénk csapták az eredeti számlát(33e shilling volt),
szervizkönyvet,kezelésit.Persze mintha most nyomtatták volna,olyan állapotban.És elhoztuk 350 ájróért.Állt a kertben egy régi állólámpás merci is,220D,iszonyt szép állapotban.Mondom szépen fel van ujitva....nem-nem.Ez is a mérnökbácsijé volt,39 éves az autó,patika állapotban,mindig garázsban tartotta............és használta 68500km-t.Elképesztő.Gazdája volt az autónak-motornak,nem csak tulajdonosa.Igy megőrizni ezeket a vasakat
Bocsi a hosszuért!
kössssz, hogy emlékeztetsz erre
még 4 hónap........ ehhhhhhh
Márciusig
Hali mindenki! Mizujs erre felé? Téli álom? Mentem ma egy kört a masinámmal, hát totál fagyás volt. És még meddig kell még várni, egy jó kis meleg napra!
ja, az
Az a mélytengeri szarokrája...