Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én még lemaradtam a Wizard of Wor-nál.... Na jó, ez így nem teljesen igaz, mert pl. a Soldier of Fortune I.-et végigjátszottam... de ennyi
CoD ismerjük! CoH= Company of Heroes..II VH stratégia.
WoT=World of Tank..szintén pitt-putty
Ősembernek érzem magam ! Azt sem tudom miről beszéltek. Én leragadtam a "putty - puttyputty - putty " tenisz, hokijátéknál.
CoD-oztam...imádtam..de tele lett a tököm a falon is átlövőkkel....aztán jött a CoH...ott pedig az 7-8 perc után szőnyegbombázókkal... Most WoT-ozok....de ide már kevés a gépem ha igazán szép képet akarok látni...és még butított verziónál is néha beszaggat..tehát nem tart majd sokáig
A Ps2 már egy éve nem volt bekapcsolva...pedig van néhány...legalább 70 játékom...(nem origi)
...inkább buzizom a libát a garázsban
én leragadtam a COD2-nél és ott is rengeteg a csaló, de annál jobb leverni őket....
Normális és sosem csaló játékos vagyok. A núb-ozó, valójában kis cérnakarú senkiket utálom, akik képesek maguknál levenni a felbontást a mészárlás érdekében, másoknak pedig megölik a játékot, élményt, látványt. Aztán megy a fórumokon az anyázás. A StarCraft multiplayerből is kilépem az ilyenek miatt.
hentelők...
Hemtelők?....tehát Te kemper vagy?......
A PC-m kb. 5 éves, és új korában közepesen erős játékgépnek volt mondható. Mivel a jobb játékok erősen optimalizáltak, manapság is szépen elfut rajta az új játékok 90%-a. Egy kis növekedésért pedig eldöntöttem, hogy nem fogok 70ezer+-ért fejlesztgetni (annyiból konzolt veszek, ami tutira mindent szépen visz hosszú évekig; hozzá csak a játékvásárlás a bibi).
Kissé elvesztem a CoD és az MW részeiben, útvesztőiben, de egyik-másik megvan nekem is. Az új CoD-ban nem tetszik, hogy előrelépési rendszerrel működik, tehát aki többet játszik, annak jobb stukkere van. De legalább a hentelők is 0-ról kezdik.
Magyar gyártmányú motoros bakancs az Alföldi cipőtől: Alföldi Cipő
(a lap felső régiójában található)
14.500 Ft
Olyan gépigénye van mint állat!
Én még csak most fogok játszani a bf 3 -al, de nem hiszem hogy a MW sorozatra rá lehet verni, azért a rombolható környezet nem olyan nagy szám
Eddig csak motor alkatrészt nézegettem az ebay-en, de most már ezt is lehet venni:

http://www.ebay.co.uk/itm/Conc...

Tanulság: minden eladó!
Ilyet láttam leszállni egész közelről.
Tudom már, mivel fognak telni a napjaim, ha már a hasamtól nem férek oda a mosogatóhoz...

Istenem, én meg odavoltam a Wolfensteintől...
Te most szívatsz, ugye? Én nem Modern Warfare 3-azok, hanem Battlefield 3-azok, ami kategóriákkal durvább, rombolható környezet és nem egy is csetepaté a ház körül, hanem egy háború

Ha az MW3 élethű, akkor ezt nézd meg, ez a BF3, nem előre renderelt:
Battlefield 3 gameplay

A gyorstüzelő mennyit lő ki percenként? KELL EGY ILYEN!
az valami betegség?
Macska nem de AC130-as meg drone-ok igen.
Ilyenek ezek az oroszok...

Iszonyat realisztikus a grafikája, még nekem is nagyon tetszett, pedig egy darab macska sem volt benne...
Ja, aztán meg megszületik, és fél évesen meg már körömpörköltet fog enni, hidegen.
A középdunántúlon momentán.
Öcsi most lövöldöz vele ruszkikat de felrobbantottak valami ajtót amin be kart menni. így R.I.P.
hogy ez a kölök semmit sem szeret........