Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jópofa dolog, azon dolgok egyike, amikkel szemezek egy ideje, csak a sátorozástól tartok, mióta egyszer majd' megfagytam egy nyári éjszaka sátorban... meg hát azért csak 250km tőlünk Bogács, annak azért fagyban nem vágnék neki, és hát ki tudja, milyen idő lesz akkor...?
Itt mondjuk már nem sok embert érint, de lehet, hogy hasznos: elfogadták a "B125"-öt.

http://totalcar.hu/magazin/koz...
Itt egy rövid beszámoló az előzőről: hóbagoly ...igazából kedvcsinálónak gondolom,. minél többen vagyunk annál jobb lesz a buli, bárki jöhet akár autóval is.......
Most új "szerelmem" van...fodrász és sokkal jobb a popsija
Amúgy hétvége meló...cserébe ma lefagytam a robogóról.....most már biztos ,hogy veszek egy muffot
áááá nem, akkor hány a yeti lenne....
ááá, csak HÁNYA-veti lennél...
Csak utána jobban fájna a fejem.
Neked lehet, hogy jót tenne... mindenféle vírust ki tud ölni...
Valahogy úgy...............ízesítés miatt pár csepp megy bele.
...abból maradt ki a tea?
Ha Fülig Jimmy féle akkor meggondolandó.
Forraltbor leszen bőven.....meg tea....rummal...
csak egy fél martinit...
elég az ivás is.....és ha Neked nem lehet majd nézed a többieket...
...a "na meg" mit takar?

Innom nem lehet, csoportszexhez akkor meg már nem leszek kívánatos. (bocs, de az olyan magas labda volt... )
Szombaton megint átugrunk Bogácsra a termálba így fürdés is lesz.....volt aki csak egy éjszakára jött, a nagy bográcsolás szombat este lesz...na meg....
Ha a passatban ledöntjük az üléseket, még vendéget is lehet hozni, akkora. Tudod, az a régi kocka passat, b3, vagy mi. Vagy b2?
Én is cidriztem, hogy nehogy elkapjam az Embertől, mert tiszta takony a feje, de úgy nézem, az idén megúszom.

De együttérzek Veled: nekem 3 napig fájt a fejem, 80/50 volt a vérnyomásom. A kávétól hányok, gyógyszert nem lehet szednem, szóval "kábulatos" napjaim voltak...
Gyertek!....volt aki kocsival kött és abban aludt, az még Neked sem lehet gond az állapotodban...
Nahát, erről nem is hallottunk. Szólok is neki, de jó lenne elmenni oda!
Jobbulást ! Egy kis menetszél majd kiviszi !
Ami nem öl meg , az megerősít ! ?

A "Drágámat" már levittem a garázsba, de az akksi a nappaliban ugrásra készen. (nem szereti a hajnali mínuszokat) Ha valóban jó idő lessz kicsapatok egy keveset. De garanciát én se vállalok !
Motorozok , tehát vagyok !
De jó is az.....akkor februárban itt a helye: link

a legutóbbi is jó volt, alul van róla cikk az egyik hsz-ben....
Bassz én meg majd megdöglök az infulenziától.