Ez a tundrazuzmo vagy minevű troll egy hülye, néha szoktam olvasni az autozz blogot, mindenhol hasonló, elmés hozzászólásokat ír. A legegyszerűbb, ha kimoderálják a francba, vagy el sem olvassák a kommentjeit.
Ilyen sz*rsággal nem foglalkozik a rendőrség. Vannak ettől durvább kommentek is - pl. erős politikai felhangúak -, azokra is nagy ívből tesznek. Nincs se pénz, se idő az ilyen nethuszárok üldözésére.
Nem vagyok jogász, majd jester0926 kijavít, de szerintem, ha valaki a közlekedésben szándékosan veszélyezteti a másik testi épségét, az gyilkossági kísérlet, de minimum súlyos testi sértés megalapozott gyanúja. Nos a kommentelő kedves autós kolléga erre a cselekedetre szólít fel, vagyis ez gyilkossági kísérlet, vagy súlyos testi sértésre való felbújtás. Akárhogy is, de bűncselekmény gyanús. A kommentelő könnyen visszakereshető, és beazonosítható, szóval, ha a megfelelő szervek dolgoznának......... szerintem a kedves kommentelő autós kolléga csak pislogna...
Én is közlekedek autóval, nem is keveset, és mindíg elengedtem a motorosokat, akiknek 90%-a meg is köszönte. (Még abban az időszakban is, amikor a kresz nem tette lehetővé a sorok közötti előrejutást.) Ha a motoros elfér, miért ne mehetne el. És érdekes, nem a fiat, vagy suzukis szemét csípi, csak a sötét béemvé nagyon kopasz nagyon sötét, nagyon szimpatikus sofőrét (akinek nem inge...., én is imerek sötét béemvés srácot, tök jó fej...). Ez Magyarország.
Egy blogban válaszolta nekem vki:
"Az inkább 99.9%. Ez a márka kifejezetten a hullaprimitív barmokat és azokat síktudatlan köcsögöket vonzza, akikben termékeny talajra talál a bömbös hányingerkeltő üzenete.
Értelmes ember nem dől be ezeknek, ígyhát a bimmer számára maradnak a húsvillára való tahók mint vásárlóközönség. Számukra a mások eltaposása, a végtelen önzés és a környezet szétbaszása mind-mind különösen kedves, szívmelengetően ismerős érzések, ezért választják a fostalicska bömböst."
Én már idén így próbáltam vezetni.Lehet hogy más motoros szemmel bexari vagyok,de nem akarom sem a motorom,sem az autó épségét kockáztatni.
Ezen momentán bexartam
Kobra póz: http://youtu.be/XN0PYfECHsQ
végigolvastam az összes kommentet. szórakoztató és tanulságos is.
én nem tapasztaltam , de még léteznek autósok akik ki tudja milyen okból "büntetik" a motorosokat. tehát számíts mindig a legrosszabbra!
aztán jó tudni hogy autósszemmel mi zavarja őket . (valós problémákra gondolok.) télen kénytelen vagyok autóval közlekedni (15 év kihagyás után.) a volán mögött láttam magam motorosként.
A motoron ÉN tudom ,hogy beférek , elférek, vissza tudok sorolni stb,
de a volán mögött azt mondom brahiskodik a donorjelölt !
tavasszal ezt biztos bekalkulálom a motoros vezetési stílusomba, és kevésbé "ijesztgetem" az autós kollégákat.
Pff......:
"A motorost ütni kell, néha rúgni. Csak akkor érdemes leszorítani, vagy nekimenni, ha a kocsimban nem tesz kárt. A motorost teljes anonimitás övezi. Bukósisakja alatt eltűnik az arca, rendszámával trükközik, lehetetlen elkapni. Azonosítása ilyenkor egy módon lehetséges: át kell rajta hajtani, és akkor a sisak alól kifolydogáló biológiai minta (vér, nyál, agyvíz, whatever) DNS analízise már lehetséges.A motorosok csak azért vannak, hogy el tudjam őket engedni, mint egy fingot, amikor ott sunnyognak a holttérben. "
(egy komment)
Innen: http://autozz.blog.hu/2011/12/...
Igen. A hiraganákkal és katakanákkal kezdtem a tanulást, már azt hittem, hogy ó, biztos ez elég, deeeeee nem. Szerintem Egy hosszabb nevű japán 40 éves koráig nem tudja leírni a saját nevét...
Ugyanolyan, mint itt, illetve angol. Én ugyan japánokat nem láttam gépelni, csak kínaiakat, de hát ők is kanjikat írnak - nos, elkezdik a szót romanizálva, és a rendszer találgat, hogy mik kezdődhetnek úgy, feldob egy marék lehetőséget, emberünk meg kiválasztja (immár kanjival), amit be akart gépelni.
A japánoknak annyival könnyebb és nehezebb, hogy még kétféle szótagírásuk is van a kanjik mellé, biztos, ami biztos
A sótlan meg az ember idegeinek nem tesz jót...(mint a viccben: nőgyógyászati előadáson az előadó mondja, hogy a túl nagy és kemény hímvessző méhnyakrákot okozhat 20 év múlva, erre egy medika beszól, hogy a puha meg idegbajt, azonnal.)
Az ilyen kis trollokon ne húzd fel magad. ;)