Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a tundrazuzmo vagy minevű troll egy hülye, néha szoktam olvasni az autozz blogot, mindenhol hasonló, elmés hozzászólásokat ír. A legegyszerűbb, ha kimoderálják a francba, vagy el sem olvassák a kommentjeit.

Az ilyen kis trollokon ne húzd fel magad. ;)
nyilván, meg a kommentelőt is minősíti, de.........
Ilyen sz*rsággal nem foglalkozik a rendőrség. Vannak ettől durvább kommentek is - pl. erős politikai felhangúak -, azokra is nagy ívből tesznek. Nincs se pénz, se idő az ilyen nethuszárok üldözésére.
Nem vagyok jogász, majd jester0926 kijavít, de szerintem, ha valaki a közlekedésben szándékosan veszélyezteti a másik testi épségét, az gyilkossági kísérlet, de minimum súlyos testi sértés megalapozott gyanúja. Nos a kommentelő kedves autós kolléga erre a cselekedetre szólít fel, vagyis ez gyilkossági kísérlet, vagy súlyos testi sértésre való felbújtás. Akárhogy is, de bűncselekmény gyanús. A kommentelő könnyen visszakereshető, és beazonosítható, szóval, ha a megfelelő szervek dolgoznának......... szerintem a kedves kommentelő autós kolléga csak pislogna...

Én is közlekedek autóval, nem is keveset, és mindíg elengedtem a motorosokat, akiknek 90%-a meg is köszönte. (Még abban az időszakban is, amikor a kresz nem tette lehetővé a sorok közötti előrejutást.) Ha a motoros elfér, miért ne mehetne el. És érdekes, nem a fiat, vagy suzukis szemét csípi, csak a sötét béemvé nagyon kopasz nagyon sötét, nagyon szimpatikus sofőrét (akinek nem inge...., én is imerek sötét béemvés srácot, tök jó fej...). Ez Magyarország.
Mit gondolsz miért van a bukómon és a motorjaimon a DONOR felirat?
Jahh..a kevlár kesztyűtől jól repül az ML tükör
ezt egy béemvés írta?

Egy blogban válaszolta nekem vki:
"Az inkább 99.9%. Ez a márka kifejezetten a hullaprimitív barmokat és azokat síktudatlan köcsögöket vonzza, akikben termékeny talajra talál a bömbös hányingerkeltő üzenete.
Értelmes ember nem dől be ezeknek, ígyhát a bimmer számára maradnak a húsvillára való tahók mint vásárlóközönség. Számukra a mások eltaposása, a végtelen önzés és a környezet szétbaszása mind-mind különösen kedves, szívmelengetően ismerős érzések, ezért választják a fostalicska bömböst."
Upsz,másik ment be
Na ez az:
http://youtu.be/5xsBFtmkTks
Én már idén így próbáltam vezetni.Lehet hogy más motoros szemmel bexari vagyok,de nem akarom sem a motorom,sem az autó épségét kockáztatni.
Ezen momentán bexartam
Kobra póz:
http://youtu.be/XN0PYfECHsQ

végigolvastam az összes kommentet. szórakoztató és tanulságos is.
én nem tapasztaltam , de még léteznek autósok akik ki tudja milyen okból "büntetik" a motorosokat. tehát számíts mindig a legrosszabbra!
aztán jó tudni hogy autósszemmel mi zavarja őket . (valós problémákra gondolok.) télen kénytelen vagyok autóval közlekedni (15 év kihagyás után.) a volán mögött láttam magam motorosként.

A motoron ÉN tudom ,hogy beférek , elférek, vissza tudok sorolni stb,
de a volán mögött azt mondom brahiskodik a donorjelölt !
tavasszal ezt biztos bekalkulálom a motoros vezetési stílusomba, és kevésbé "ijesztgetem" az autós kollégákat.
Nyeke-nyóka?Legalább te vezetted?
...én ma mivel mentem...12000 ccm, turbodiesel, V-motor...

OKÉS, HOGY CSUKLÓS RÁBA, DE AKKOR IS!
Én is mentem egy kicsit.Hideg volt,csúszós volt,de lesz@rom.Jólesett.
Ma is motoroztam Kicsit érdekes volt a dőlésem,de beértem melózni.
Pff......:
"A motorost ütni kell, néha rúgni. Csak akkor érdemes leszorítani, vagy nekimenni, ha a kocsimban nem tesz kárt. A motorost teljes anonimitás övezi. Bukósisakja alatt eltűnik az arca, rendszámával trükközik, lehetetlen elkapni. Azonosítása ilyenkor egy módon lehetséges: át kell rajta hajtani, és akkor a sisak alól kifolydogáló biológiai minta (vér, nyál, agyvíz, whatever) DNS analízise már lehetséges.A motorosok csak azért vannak, hogy el tudjam őket engedni, mint egy fingot, amikor ott sunnyognak a holttérben. "
(egy komment)
Innen:
http://autozz.blog.hu/2011/12/...
Igen. A hiraganákkal és katakanákkal kezdtem a tanulást, már azt hittem, hogy ó, biztos ez elég, deeeeee nem. Szerintem Egy hosszabb nevű japán 40 éves koráig nem tudja leírni a saját nevét...
Ugyanolyan, mint itt, illetve angol. Én ugyan japánokat nem láttam gépelni, csak kínaiakat, de hát ők is kanjikat írnak - nos, elkezdik a szót romanizálva, és a rendszer találgat, hogy mik kezdődhetnek úgy, feldob egy marék lehetőséget, emberünk meg kiválasztja (immár kanjival), amit be akart gépelni.

A japánoknak annyival könnyebb és nehezebb, hogy még kétféle szótagírásuk is van a kanjik mellé, biztos, ami biztos
A sótlan meg az ember idegeinek nem tesz jót...(mint a viccben: nőgyógyászati előadáson az előadó mondja, hogy a túl nagy és kemény hímvessző méhnyakrákot okozhat 20 év múlva, erre egy medika beszól, hogy a puha meg idegbajt, azonnal.)
Az nem baj, a só igencsak árt a veséknek, minél kevesebbet használj....
Na, itt arcoskodom, a rizs főzővizébe meg nem tettem sót...
hát van az a pénz...
Na, csak EZ 3 oldal kanji...
Azt azért nem mondtam, hogy bárki ne tudná megcsinálni........nem akkora kunszt az csak tudni kell mit miért tekerget az ember...
Na erről beszélek!
Könnyű ezt elkúrni!
Fordítást vállalsz?......
Elég lenne nekik annyi, hogy "arigato gozaimaszü" :)