Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Ember is egy ugyanilyennel jár most dolgozni, mert a kocsiban ki kell cserélni az izé... porlasztócsúcs, vagy mi a rákot, mert "hugyozik". (Már ha ez Jawa 350-es, nem vagyok valami spíler a típusazonosításban...)

Van még egy IZS Planeta 3-asunk is, csak lejárt a műszakija. Az Ember imád vele hóban hülyéskedni.
én igen, ezzel:
Ahoj Ganja! Mi van a lovarnőddel?

Hétvégére 12 fokot mondanak, ugyan garanciát nem vállaltak rá, de megy valaki motorozni?
Még mindig ez a vita megy itt? Már kezdem unni.... találkozzatok és beszéljétek meg emberi módon
Legyen kobra................
Nem- de vele tavasszal talizok ha minden igaz, ő is épp elég furaságot hordott össze- mi csak néztünk ott túl hogy mikről ír?
Ott a pont, de ne figyelmeztesd a kiccsávót- hadd legyen meglepetés!
A váltót Kobra említette

Na léptem mára, jók legyetek helyettem is
Ha te mondod.
Talán Csaba600 nem ezt mondta.
Ha jól olvastam.
Bár már nem olyan jó a memóriám.
Úgy legyen!
hogy meglepődnél, ha fisi akarná megnézni a motorodat a hirdetésed alapján ....... (mindenkit meg lehet találni, meg egy guruláson is össze lehet találkozni bárkivel, szóval talán tényleg nem kellene tovább hergelni a kolléga urat. )
Persze hogy nem, mert ezek csak a mesében vannak...
Vége?
Semmi................valószínű az életben nem találkoztok.
Persze már két hete kint van a kisördög belőle- na majd meglátjuk mi lesz a vége...
Nem reklámozza senki.
Persze, meg elhajlik a gyújtáskulcsa is-- van még errefelé valami mendemonda a tarsolyotokban?
Amennyire foglalkozol vele annyira fog visszavágni.Amúgy jógyerek csak kijött belőle a kisördög..................ha nem estél volna neki nagyon már rég el lenne felejtve.De az ilyesmi hozzászólások nem segítenek a helyzet elsimításában.Oda és vissza is.
Hát ne is, mert én még egy széthullott kawa váltóról nem hallottam ,de lehet szatyorban élek...
Boccs az ronda ER-6-ra gondoltam.
Látod, és ezt az embert véditek, azóta is hogy megbánta hogy meg nem értett hülyék társaságának becézte a fórumosokat- esze ennyi mint amennyi látszik- és ne mérgelődjön rajta az ember!
Kawa.............nemigen...............jópárnak széthullik a váltója...............Talán az ER-5 még jól néz ki a versys irtó ronda a 600/1000 ninja meg nemmozgat.................de nem hergelem a tulajt ennyire.
de van egy határ, amin túl már nem poén, inkább sértő... és nem kell az ellentéteket szítani a különböző márkák között....
megbeszéltük: jó moci a Kawa, jó moci a GS, valaki ezt szereti, valaki meg azt. pont.
Tényleg felesleges....................én is húztam azt az agyhalott gixxergyíkot..................de nem napokon át.
Nekem is fogja majd amikor a bakancsomat a szádba helyezem köcsög gyerek!