Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy szarni kell rája... {az olyan, mint a remény hal (meg utoljára)}
ahhoz, hogy olyan stílusban beszélj bárkivel igen jóban kell lenni....vagy igen hamar bunyó lesz...bár egyik sem rossz...
nem lenne jó......
ááá, én most COD-oztam egy kicsit....lőttem a sok kis cheet-elő seggfejet....
olvass vissza az első oldalra....
Ezen analógia mentén egy locsi fecsi túrázás topic se lenne rossz Hasonló szabályokkal
Locsi fecsi pályázás.. náluk lehet csúnyán beszélni, és beszólni
...kérdezhetek valami baromi ostobát? Mit rövidít az LFP, és ők tulajdonképpen miről fórumoznak?
minket nem szokott.....
bánom én békét ajánlok! na? am meg ertek a motrokhoz!
Itt talán senkit
te mindenutt idegelsz mindenkit ?
...vagy csak ciki neki egy olyan motorral motorozni, aminek előre forog a főtengelye, és nem hátra...

De inkább nem is mondtam semmit...
Szeptember 25-én motoroztam utoljára az éven. De addig is néhányszor azért vittem már a kis utasomat! Nem lehet elég korán kezdeni...
Papírkutya.
..én már 2 hónapja hozzá se nyúltam.
csak arra vártak, hogy szóljak.....
Amúgy én is lementem a garázsba "nyalogatni" a mocit, de végül nem lett semmi, mert hideg volt. (igazából a láncot akartam letakarítani, de nem volt szutykos... de legalább megsimogattam a kicsikét)
MentQ látod, látod! Itt sunyított mindenki...
...nekem most már csak egy van. A másikat kidobtam. Elég temperamentumos tudok lenni...
Na ezt kikérem magamnak, szinte sértő, én PC buzi kocka vagyok, nem konzol-buzi-kocka
Egyébként dolgozom hétvégén a köztes időben meg XJ900-at alázom, mert megjövendölte, hogy hétvégén motoros idő lesz, legfeljebb motorosszán...pfff...
Ma kitaláltuk, hogy szétkapjuk a GS-t a télen és szelepszár szimeringet cserélünk, ha kell gyűrűket is és persze akkor már a szelepeket is illesztjük, de majd kiderül, bár lehet nem is kéne.
XJ900 most hozza a GS450-et, de még vagy 100km-re van, majd elmeséli.
hehehe...én már "diplomás bunkó" vagyok, ahogy apám fogadta az oklevelem...

Viszont szilveszterkor én sem ihatok. Ha ez megnyugtat.
Van itthon valami nehéz teflonos izé azzal szoktam kettővel.
meg egy jó palacsintasütő is talán hasznos lett volna. Serpenyőben nem szeret sülni. Mindegy, megcsináltam lasagne tésztából a rakott tésztát.
életképek.....