Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég könyű pedig téged megtalálni, ezért is Farkasoztalak le már hónapokkal ezelőtt és az a két kép még aranyos is :D
Miben vagy az elsőn, egy tankban, mozdonyon? Mi ez?
Ha nem találják meg, nem is érdemlik! :D
Szerintem vinni fogjuk:)
1993-ban lett garazsirozva Az eladó hölgy apjáé volt.A 900-asom
is 19 évet pihent idén tavaszig.Addig 47e km ment bele.Én aug.közepe óta majdnem 7e-t:)
Természetesen van rajta meló,de teljesen eredeti,kokánymentes.Nálam ez sokat számit.Azért nem szeretném elhasználni,mert pont ez adja az értékét hogy restaurálatlan ennyi km-rel,ennyi idősen.És már nem tucatdarab.Amugy sógoréknál nem jellemző a kmóra pörgetés.A másik hogy 105e km után nem igy nézne ki.Szerintem
Ez mennyit állt?

Mondjuk ezzel azért még kell foglalkozni, de alapvetően egybe van, és hiánytalannak tűnik

Sztem használd, arra való nem vitrinbe!

(biztos vagy benne hogy annyi van benne és nem átfordult? Mi kell ahhoz hogy harminc évig rozsdásodjon egy alapvetően jó motor, úgy hogy csak bő 5ezret tettek bele előtte )

Ha meg valós a kilométer, még ne cserélj olajat, mert még nincs benne 6ezer
Helyes, így kell ezt csináni !

ui:ez szerintem nem vita volt, hanem elvonási tünetek...
A kapszulás kávéfőzőből elfogyó kapszula, utánpótlásra már nincs pénz. A csodagép sorsa: konyhaszekrény teteje -- pince, esetleg padlás, dobozolva -- elajándékozás, de ha nem megy, lomtalanítás 10 év múlva ("Tudod, ez mennyibe került újonnan?!").

Ugyanígy a víztisztító berendezéshez (200ezer Ft) szükséges filter, tabletta. De ajándékba vette a zasszonynak Valentin-napra; a hölgy neve: Valentin vagy Bálint.

Bosch mikró 15 gombbal, LED-es kijelző, sötét füstüveg, de csak a grillcsirkét ábrázolót használja, 3szor megnyomva a gombot, úgy tutimeleg lesz a hurka, mondja Béla.

stb....
...mobiltelefon részletre? csak, hogy lehessen a suhogósból elővenni, hogy na, eeeeeez okostelefon, vazze. aztán ugyanúgy csak sms-t ír, mint a régi mobilon, mert nincs pénz feltöltőkártyára.
Mi szoktunk mozogni veterán kiállításokon, börzéken, akarod majd te is vinni, ha megvan a minősítés?
Meg a gyerekeket különórákra hozó-vivő, egyedül a terepjáróban a várost kizárólag a belvároson keresztül átszelő fontoskodó anyukák tényleg érdekesek.

Kíváncsi vagyok a karácsonyi forgalomra a boltokban, plázákban: talán kisebb lesz, mint tavaly, de nem annyival, mint amennyire rosszabb a gazdasági helyzet. Az emberek képtelenek lemondani a beléjük sulykolt felesleges- és luxuscikkekről. Megveszik a Gucci tervezésű békabőr heremasszírozót 49.000 Ft-ért, hogy mutogathassák és meséljenek róla minden ismerősnek, szomszédnak, barátnak.

Az is igaz, hogy az autónak (és motornak) drágának kell lennie, a szokásosnál exkluzívabb darabnak; nem lehet minden embernek, és nem lehet minden családban 2-3 darab, mert akkor 30 év sem kell, és kampó. És tessék sokáig használni, vigyázni rá, karbantartani.
De minderre nem most, hanem 20 éve, vagy még régebben kellett volna rájönni, és alkalmazni.
Szerettem volna a 900-as mellé egy kistesót.De ezt nem lesz szivem használni Márciustól mehet OT-ra,onnantól csak finoman lesz használva.......kereshetek másik kisebb rohangálós mocit.Ha ez ilyen állapotban megérte a 31 éves kort,nincs szivem elhasználni.Valszeg piac lesz belőle,de fateromnak is megtetszett.Őt most próbálom visszarángatni 2kerékre
...ennyiért egy etz-t sem kapsz...

Nagyon szép! Saját használatra vagy eladásra hozod?
Sziasztok!
Na mit leltem?Szombaton(vagy most,vagy jövő hét)megyünk érte:))))))))))A km állást tetszenek jól meglesni
http://www.willhaben.at/iad/ge...
Megkockáztatom, hogy GS500 vs. ER5 (kedvetekért írtam előre a GS-t) témában/vitában ez volt a leghasznosabb hozzászólás!

Én Tárnokon lakom, vendégem vagy egy sörre a tavaszi túra után!
Ahogy egy haverom mondja: Te, ez olyan hülye, hogy már dugás közben is megunnám...
Most már juszt is teszek fel képet, de a gépen csak egyet találtam rólam. azt' az se az volt.
Itt nem arról volt szó, hogy nem lehetne egyszer megrakni, de nekem nem ő jut eszembe a jó nőről. Alapból a szőkékért nem különösebben vagyok oda és az agyonplasztikázott cicababákért sem. A hülye picsákért meg pláne nem...
Na lesz kép?
Igen, ezt én is észrevettem. De az embereknek nagyon fontos a külsőség, nézd meg a panelházak parkolóit: életeket leélnek 45 négyzetméteren, zajban, káposztaszagban, de a 2 éves Octavia, 407-es, 5-ös bajor, Mitsu L200 azért ott figyelnek a ház előtt. Ha belegebed is, megmutatja a szomszédnak, hogy telik 6 millás autóhitelre. (Persze az ő dolguk, nekem nem kell így élnem.)

(bocsánat minden panellakótól, mi is abban élnénk, ha nem vállaljuk a "falusi" életet minden kényelmetlenségével együtt. )
Na, azért nagy duzzogva, méla undorral...csak megcsinálnád... (tényleg műanyag, de tagadhatatlanul kihívó)
A vicc a sokba kerülön hogy lassan autó-motor annyira olcsó hogy innen érdemes vinni.
Az más kérdés hogy a magyarnál népi játék hogy minden drága.Még ha olcsóbb is mert imádunk sírni.
Ha tényleg drága lenne akkor nem születni kéne a -as út egyik oldalára a forgalom miatt és nem napjában 200-an jönnének a gyerekért egyedül kocsival az oviba-iskolába hanem gyalog-busszal.
És nem lenne tömve minden egyes bevásárló központ kocsikkal minden egyes nap minden órájában hanem kongana az ürességtől és gyalog vinnék az olcsó szemetet haza.
Hát... én azokat a vitákat szeretem, amiből tanulhatok valamit. Nagyon szívesen meghallgatom, hogy ha esetleg vennék másik motort, mire figyeljek oda, mit tartsak szem előtt, melyik típusnak mik az előnyei, stb. De amikor valaki csak hajtogatja a véleményét, érvek és tapasztalat nélkül, attól ki tudok akadni. A buta emberek elkeserítenek.
A srác elviszi egy jó nagy körre a lányt. 1,5 órányi autókázás után félreállnak egy kieső parkolóban, majd a srác átnyúl a lányhoz, bepróbálkozik nála. A lány felháborodottan rászól:
- Dehát nem vagyok én olyan nő!
- És ezt csak most mondod, 10 liter benzin után?

:-D
Mi is újonnan vettük a Fiat Puntómat 2005-ben, és ma is az van nekem, teljesen hibamentes, mert ápolom, odafigyelek rá. Talán alólam fog majd az autósírba menni, mert sokkal kevesebbet adnának érte, mint amennyi a használati értéke. Ha valaki mégis megvenné, a kisujjamat rá merném tenni, hogy hibátlan és karbantartott autó. Tudom, mi az új autó előnye, csak sokba kerül.:-[
A Citroen C6-osról írták egy tesztben, hogy az első két évben az értékvesztéséből be lehetne foltozni a TB-hiányt; na ezen akkorát nevettem... Szóval van erre példa bőven, főleg nagyautóknál, pláne ha francia.
Annyit szabták a sebészek hogy UFO-nak néz ki.
Nem a GS fikázással van a bajom, hanem az objektivitás hiányával.

A végén kereshetnek más topicot maguknak
Élvezem ha hülyékkel lehet vitatkozni, főleg hogy tétje nincs, mert úgyis én maradok a vesztes hülye a szemükben, így aggodalomra sincs okom