Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a szívatójával volt sok gondom. Magától visszaugrik, tehát végig ott kell szobrozni mellette és fogni a kezeddel, amíg melegszik. Fél évig használtam a motort.
A 600-as bandit az egy bicikli.. sztem egyszerűbb használni mint egy GS-t (bár ennek ellenére nem cserélném le a GS-em rá )
Kezdő motornak ott van még a Bandit 600, az SV 650, Fazer 600, GSX 400, CB 400 csak így emlékezetből. Ülj rá mindre, menj egy néhány kört velük és döntsd el, melyik volt a legszimpatikusabb.

A Bandit elég nehéz, de a motorja nagyon jó és a futómű is sokkal jobb a GS-nél. Az SV egy sportos kis jószág megbízható motorral és az erejéhez képest gyenge fékekkel, a Fazer talán futárkodásra volt kitalálva.. nagyon jól bírja a várost, de azon kívül is nagyszerű. A régebbieknek vacak a lámpája.

A GS 500 tényleg megbízható, de érdemes egy másik GS tulajjal vagy szakértővel venni, aki megmondja hogy jó-e a hangja, a tipikus hibák megvannak-e. Amúgy városban jó, elég keskeny és fordulékony. Ahol egy nagyrobogó elmegy, elmehetsz te is. A lengéscsillapítók vackok, a fékek vackok... nem kell vele száguldozni :)
Osztom az utolsó sorig.
A.szín.meghatározás.lemaradt!
narancs.wx800.lehet?
ER5-t ne. Nekem is olyan volt és kénytelen voltam bebukva eladni, annyi baja volt. Utána vettem a GS-t.
ER5 problémák. Átlag fogyasztás 5,5-6l / a GS-el el lehet járkálni 4l-el is /.
Hűtője meghibásodott, eresztette a vizet, baromi büdös / 20000 Ft /
Szivatója konstrukcióhibás, belefolyik a víz, középen megáll, bovden elrozsdál, két évente csere / 8000 Ft /.
Gyári kulcsa vmi nagyon puha anyagból van, állandóan egyengetni kell.
Műszerfal konzol öt év alatt elreped a rezonanciától / 150.000 Ft /
Ülése sokkal kényelmetlenebb. csúszol rá a tankra,ott ülsz a tövében.
Nincs jó hangja, mint varrógép, amiben elszabadultak az alkatrészek.
Nem elég egyenletes a nyomatékgörbe, alul kevesebbet csinál mint a GS, valamiért nem érzed benne az erőt, és nem nagyon akarsz 80-100-nál többel menni, mert valahogy a motor nem szereti, hiába tudja a 180-t.
A hátsó sárvédő nem tölti be a funkciót, mindened tiszta sár lesz, az egész komplett ülés alatta a karosszériaelemekkel oldaldekli stb., és természetesen te magad is a felismerhetetlenségig. A végén kénytelen voltam egy bazi nagy hátizsákot felvenni, hogy az legyen sáros és ne én. Persze a karom, bukó stb. ugyanolyan sáros lett.
Valami van a kipufban, ami miatt olyan mintha egy kismadár csipogna benne.
Ne nagyon járdázz vele, mert rögtön bele akad a kiufkönyök és behorpad.
A fékdobba belefojt a hólé és úgy belerohadt, hogy a hátsókerék folyamatosan kajakra fogott.
Az első féktárcsa nagyon szar anyagból van, ellenben nagyon drága, ha cserés.
Az oldaltámasz áramtalanító pöcökje berohadt, hiába hajtottam fel, lekötötte a hálózatról a blokkot.
Műanyag oldaldeklik, meg ami az ülés alatt elmegy, keménytörős műanyag, a legkisebb behatásra törik, reped, szégyen egy japán motortól.
0 fok a vízválasztó: az alatt nem hajlandó indulni, csak köszörül, bármit csinálsz.
A Kawa-nál azt mondták: " ezt a motort nem téli motorozásra találták ki, télre át kell fúvókázni, de akkor egy literrel többet fog fogyasztani. "
Ez volt az a pillanat amikor meguntam a banánt és áron alul eladtam.

Előnyök: a futóműve fényévekkel jobb mint a GS-é.
Hali!
Szerinted? :D
Na most komolyan.
ER5, nem központi rugós és hátul dobfékes + kawa, nálam az első kettő kiütötte.
A régebbi CB500 sem központi, viszont drágább is, mellette szól, hogy Honda.
Mindkettő vízhűtéses, ami jó, de pont annival több is a meghibásodási lehetőség.
A GS500 full primitív, léghűtéses, központi rugós, bot egyszerű, minimális meghibásodási lehetőséggel, figyelmes gazda kezében!
Döntsd el, mennyi pénzed van és melyikbe leszel szerelmes, azt vedd!
Én GS500-at vennék....ja nem, már vettem
(és ilyenen tanultam)
én miért ezt választottam?
1) kitűnő kezdő/újrakezdő motor
2) kiforrott technika
3) nincs típushiba
4) olcsó fenntartás (alkatrész)
5) szép
6) dinamikus (mihez képest, de bőven van benne erő)
gs500-as fórumba valószínűleg mindenki gs50ra szavaz
Szevasztok. Ha választanotok kellene, GS500, ER5, vagy CB500? És melyiket miért?
ugyanakkor az áfa 27%-ra nő, bár egy laptop áránál ez nem lesz olyan nagy különbség
A számítástechnikai cikk és az autó az, ami csak veszít az értékéből (a retró és eszement dolgokat most hagyjuk). Amint kihoztad a laptopot a boltból / amint kigurultál az autóval a szalonból, 10%-ot zuhan az ára, mert ugyanolyan áron bárki megveheti, de tuti, hogy abban nem lesz túlpörgetett processzor, lekávézott billentyűzet / telehamuzott hamutál, sáros alváz és hidegen szétpörgetett motor.
Mármint amit feltételeznek az emberek, olykor nem alaptalanul.

10 éve, amikor második PC-met megvettem, 3 hónap múlva más ugyanolyan áron kicsit erősebbet lehetett kapni ugyanabban a boltban. Aztán nagyon megindult a fejlődés: jobb teljesítmény, alacsonyabb árak ugyanazon termékre, de az utóbbi időben ez lelassult. A mostani PC-met 5 éve vettem, és ugyanúgy jól elfutnak rajt az új és nem régi játékprogramok.

Érdemes januárban venni laptopot az év végi őrület helyett. A január döglött hónap, a boltok inkább kiadják a megmaradt termékeiket. Jönnek az újabb, csicsásabb, alig valamivel többet tudó cuccok, 1,5szeres áron, te pedig megveszed a korábbi, ugyanolyan jót.
A fene se tudja. Most ilyen-olyan (karácsonyi) akcióban lehet hogy olcsóbban.

Ha vásárolni akarsz akkor nézd meg mit akarsz venni és mindenképp a neten keresgélj rá.....
Én ilyenkor a www.argep.hu-t szoktam nézni (illetve google-t)....
Így vettem meg a 43000-res GPS-t 32.000-ért
A 29.000-res mikrót 22000-ért
A 47.000-res fényképezőgépet 36.000-ért....

Szóval nem biztos, hogy a bolt az olcsó....
Papíron, januárban érdemes vásárolni, de annyi mindentől függ az ár, hogy erre nincs pontos válasz.
Most a HDD árak szabadultak el, de ez hosszú távon nem tartható, csak mesterséges pánik...kiesett pár üzem, na és akkor mi van?! Semmi, még csak hiány sincs belőle, tehát vicc.
Ha nem sürgős, akkor várd meg a januárt, vagy valami hyper karácsonyi akciót, döntsd el, mennyire sürgős.
kicsit rosszul tettem fel a kérdést, azt akartam kérdezni hogy a laptopoknak mennyit megy le az ára az idő teltével de a bolti ára, tehát mennyivel kapom meg olcsóbban ugyan azt a tudású laptopot januárban mint most
Hidegben.az.enyém.is.eldőlne
Én egy fűtött irodában ülök sálban és pulcsiban, nekem eldőlt
Fázom, nem fázom? Ma már nem mindig tudtam eldönteni. Úgyhogy jön a jégeralsó.
...méghogy az alkohol butít...el ne hidd...
Ez-jó-ötlet!
hö-hö-szóláncot-csináltam
szóköz helyett tegyél gondolatjelet.
Deszerintemabékaelőttekirályfikavolt
bocsánatbefalcpltaspacebillen
tyűm..
aklavinnincsvalaholmégegyszóközgomb?
A nyúl és a béka frigyéből nem Yoda mester született?