Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...ja, nem pályaudvar, Krakkó, posztócsarnok. Bizsuhegyek!

nem én, hát brazil nő vagyok én?
ha te is római katolikus lennél, te is fosnál minden szakállas, hosszú hajú embertől... még a végén nem "ül az ő jobbjára", hanem mehetek a pokolba a haverokhoz.

Akkor ne borotváld.
...vannak helyzetek, amikor kevésbé szúr...

igazából csak az zavar, hogy borotválkozás után olyan a fürdőszoba, mint ahol egy sünt kínoztak halálra, majd ledarálták.
...én szeretem a színházat, de az embert max akkor tudnám elrángatni egy színpadi előadásra, ha Michelle Wild játszana élőképet...
Ha nem szakállas az jobb?
egy "tankos" és egy "pályaudvaros" ?
ha igen akkó' :
akkor lettél volna bajban , ha a város-
nézésen kívül mondjuk egy színházi előadás
is szerepelt volna programban !
-bár manapság ...-
Először is jól áll, ez bók volt, szakállas alak okosan csomagoltatott veled!

Másodszor, nem tudom elképzelni, mert nekem elég nehezen mondja meg egy szakállas alak, hogy mit vihetek és mit nem, pláne tekintetbe véve a felépítésemet, ha meg akarja az emberiséget menteni a megvakulástól, akkor dunyha méretet csomagoltat velem :)
Zsebkendőnyi ruha... tudod, te milyen az, amikor egy szakállas alak közli, hogy egy fél tanktáska ruhát vihetsz magaddal egy két hetes nyaralásra? Mit érdekli, hogy Krakkót nem sétálhatom be motoros csizmában?
(na még egy sztori, és befejeztem a társadalombírálatot)

Haveri körben meséltem, hogy szemes kávét szoktunk venni, mert szeretjük a frissen darált kávéból főzött feketét. Erre egyből ment a duma, hogy ja, akinek telik 70 ezres kávégépre... Mondom, 1990-ért vettem egy kis darálót... Jaaaa, hát erre nem gondoltak.... Nem hát, mert olcsó.
Ha mész Gratzba..akár mehetnék én is..persze az út költségeihez hozzájárulva...az ottani Louist emlegette valaki!:)
Sajnos nem tehetem, de elárulom, hogy az internet legértékesebb felületének segítségét kell neked is igénybevenned, melynek bonyolultsági foka vetekszik egy Rankor értelmi képességével
www.google.com
Na várjunk csak...akkor lefordítom, lesz egy GS, amit ingyen és bérmentve használhatsz és még apádat is lekötelezed. Hmmm... fifikás egy firkó vagy te
Linket............Now!
Jaja,nem egy szépség,de psszt.....faternak nagyon tetszik
Mondta is hogy pont elég erős.....:))Lehet hogy sikerül visszaültetni?
Sisakot már kapott tőlem.....most találtunk a gombhoz kabátot
Tegnap átküldtem neki emilbe a linket,ma hivott hogy mikorra hozza a manit.A moci ugyis ott lesz a műhelyben,ha akar,gurul vele egyet
Én majd simogatom,és szintén gurulgatok vele néhanapján
Jiang Xiao Hua (XiaoHua) az egyik kis barátod a jelzett oldalon és a másik képeden meg (most nagyon gonosz leszek, rögtön kezdődik is majd a keresgélés ) a teljes ruhád terjedelme, kb. egy zsebkendő anyagából sikeredett, szóval szülés után is ezt a formát szeretnénk visszontlátni!
A kora és a futott km, illetve az állapota tetszetős, de önmagában a motor nem egy festmény, hát nem szerettem bele, de attól még jó vétel!
Tudod, sok mindenben nem egyezik az ízlésünk, autóban is 50% csak a közös pont, de az nagyon
Nekem ez már nagyon oldscool
Erről jut eszembe, h nekem még 2005-ben vett Nokia 5110i-m van, eredeti akkuval, ami mivel ká keveset telefonálok 1 hétig bírja 1 tötléssel. Pedig már nagyon szemezgetek egy Motorola Defy-vel, csak addig nem veszek míg ez meg nem adja magát. Múltkor Tecsó után ráraktam a kocsi tetejére, kanyarogtam vele kb. 2-3 km-t, aztán leszedtem az 5-ajtós Meganom hátsó szélvédőjéről, mert ott állt meg. Úgy látszik nagyon ragaszkodik hozzám.
Kobra GS-éről a fejidomot nagyon irigylem én is , de már nem fogok a GS-re semmi kiegészítőt vadászni, mivel nem kívánom megtartani. Azt hiszem kihoztam a motorból mindent, amit ki lehetett, jöhetne már egy következő kiismerésre váró gép
Természetesen rozsdaeltávolitás,festés marad az eredeti!OT-re akarom megcsinálni,márciusban már lehet vinni:)És persze szép napos időben kicsit gurulni vele:))Iszonyatosan tetszik a kis fejidom,a kormányvég tükrök......kis dög
...szerintem arra gondolsz, amelyiken egy T34-esben kuporgom.

Amennyiben a koreai sorozatfüggő klubtársaim között mezgereltél.

Ha az iwiw-en, akkor a macskám is megvan. Mármint hogy látványra...
..és mi a terv vele? Levakarod a rozsdát és lesz egy kellemes patinás öreg vasad, vagy szétszed, lefest újra összerak..és lesz egy csilivili GS-ed? Mindkét verziót elfogadhatónak tartom
Te rohadék:)))))))))))))Amugy tetszik?
Na, csak szereztél egy rendes motort!