Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kelemen Anna nem is jó nő...
hát nem vagyok egy Kelemen Anna, dehát a férfiak szeretnek legyeskedni, én meg nem rontom el az örömüket.

Egyszer egy motorozás után megálltam a boltnál, és amikor elindultam, egy motoros srác utánam jött. Hazakísért, megköszöntem neki a kedvességét, dehát elég egy pasira főznöm... Aztán megkért, hogy mondjam már el a visszavezető utat, mert nem figyelt, hogy merre jöttünk.
a Te esetedben akkor nem a motort nézik, hanem a Te karosszériádat. de igaz, hogy a motor is benne van a látómezőben.......
Már mint csípőfarmer-est ha lehet.
Most már tehetnél fel képet magadról is.
Apám, hogy Ti mennyit tudtok beszélni?

Na, én a GS fikázáson nagyon fel tudom magam húzni. Persze, szinte csak azok fikáznak, akiknek a divatmotorjuk 15 évesen is 3000 km-rel támaszkodik a garázsban... Itt volt olyan MC, ahol csak egy tagnak volt motorja... de mindenki "herire" gyűjtött a munkanélküliből... (bocsánat a márkaemlítésért, meg a szociális érzéketlenségért)

Egy haver egyszer azt mondta, hogy neki fontos, hogy ha megáll tankolni, megnézzék a motorját. Mondom, nekem ehhez elég a GS, és egy csípőfarmer...
Na jó csak loti-futi kocsi meg meloba járó.Amugy öt éve vettem 500e ft-ért.
A jó kis 120 havi törlesztős.
jogos
de....aki megvette 6-8 évesen az még törlesztheti...
Őőőőőő nem teljesen igaz ez a sztereotípia.

A használt cuccnak megvan az a hátránya hogy bármilyen gondosan nézed át a lutri benne van hogy ráfutsz valamire.

Új autónak az értelme akkor van ha tudod hogy sokáig használod,hidd el megvan az az előnye hogy tudod mi-mikor-hogyan történik.

És itt jön az hogy az értékvesztés pont nemérdekel.............autót-motort azért veszem hogy menjek vele.............nem az hogy eladom.
azért talán annyira nem élünk rosszul, hogy a 98-as swiftet még törleszteni kelljen....
Nekem suzuki swift 1.0 98-as évjárat meg egy gs 500 2003 évjárat.Nem hiteles kp-ba vásárolt.
Új autó, új motor... a gazdagok vagy hitelbevállalósok területe
.
Az autószerelőmnek Opel Vectra a futkározó autó, és GS 500 a motor (meg vmilyen másik, asszem Yamaha).
Köszi!
Nemkell.
Szeretném meg kérdezni ha cserélek a teloba olajat mindenkép kell szimeringet cserélni?Most volt vagyis juliusba cserélve de 10w-t raktak bele de én most 15 w-t szeretnék.
b+
Ja...........akkor mindegy csak a-val kezdődjön.
én nem motorra gondoltam
2+3 szám ha sutyuki....................de mélyen elgondolkodva a kisbarksz eddig a legjobb válaszásom bár a nagy lenne az igazi.
4 betű?
Vitáztok hogy mi a jó holott tudjuk.....................
..és a fehér az milyen volt? Azon túl, hogy az sem olcsó
Gs 500 f 2006-os mindenféle bontott alkatrészei eladók,30ekm-et futott.ugyanitt kopasz gs alkatrészek is.
érdeklődni tel:70 3179083