Háát...nemtudom.Amikor Krissallal bementünk,a bázisba,egy darab L-es Uvex-ük sem volt.Semmilyen.Ők csodálkoztak a legjobban hogy akció van a Louisban.Aszonták,rendeljem csak meg,ha nem jó rákövetkező héten visszaviszik,kicserélik.Cirka 3 hét.A bécsiben sem volt raktáron,de engedtek a várakozásra való tekintettel 10 eurót az árból.Másik,hogy össze lehet kapcsolni egy Hein-gericke látogatással is,2 sarokra vannak egymástól.Na ott vettem 80euró helyett 25-ér hibátlan vanucci kesztyűt.
Az meg csak plusz,ha jó idő van,egy jót lehet gurulni
hiányérzetem volt és gurultam egy keveset.
téli cuccaim nincsenek , csak +pulóver, jégeralsó, de már
nem segít. azt hiszem feladom és elteszem pihizni
a vasat. -azért a cidrin kívül jólesett -
(jól mulattam, mikor láttam magam előtt ahogy méricskélitek
a bukókat. azért kiváncsiságból átmegyek a szomszédhoz mérni én is. biztos furin néz majd .)
Lenne egy kicsit Off kérdésem, biztos van itt valaki akiért a laptopokhoz, a kérdésem az lenne ha most van egy laptop 124.000 ft-ért , mennyit veszít az árából az januárra? tehát arra gondolok hogy megéri-e várni vagy sem? pl 5000 ft ért nem várok, kösz
Tök jogos, amit írsz, csak nem tudom valóban tetszene-e, illetve jó-e a méret? Lehet felveszem és horror, nem beszélve róla, hogy mást is akarok venni, de még úgyis várok vele...
Voltam bent a bázisban és valóban, ha csak nekem kell valami, nagyon megéri, thx!
Gyerekek! Jön az ebadó, most mondták be: 20.000Ft/ nagytestű kutya, az önkormányzattól mennek ki januártól ellenőrizni, ezzel új munkahelyeket teremtve, ami gazdasági érdek. Tehát tejszínhab. Én csak azt nem értem, hogyhogy nincs macska adó. Ez így nem korrekt. A szomszédnak lehet 10 macskája adótlanul, nekem meg egy kutya 20.000-ért? Mitől jobb 10 macska?
/ egyébként én macska tulajdonos vagyok /
Vedd fel a kapcsolatot a Bázismotorral.
Ők ugyan ezen az áron meghozzák neked, és napi árfolyamon ki is postázzák neked HÁZHOZ.
Ahogy nézem Érdről mennél....az azért majdnem 3/4 tank benzin...., hiszen legalább 400km
Ha még MA este megrendeled, akkor holnap rendelik meg, csütörtökön érkezik....pénteken már lehet hogy át is veheted.
Csak írd meg nekik a cikkszámot, árat....
(vagy ajánlatos felhívni őket!)
Én így vettem már egy csomó mindent.
utoljára a bukómat kemény 48 euróért....ami amúgy 90 euro volt...
De ezt írják is:
"Magyarország Hivatalos Louis Kereskedője!
Louis termékek üzletünkben azonnal megvásárolhatóak!
A Louis termékválasztéka akár raktárról is, akciós árak, viszonteladói kedvezmények!
A készlethiányos termékek esetében lehetőség van rendelésre,
a megrendeléstől számított hétfőtől egy hétre szállítható."
Boulevard motoros túracipő a Shox-nál, akciós. Egy álom! Mintha fűtőszálas lenne, tartja a meleget! Baromi jól néz ki és minden tekintetben profi! Tépőzáras. Teljesen bemegy a nadrág alá, tehát nem fúj be a szél, de rövidebb mint egy csizma. Én többször veszem le-fel egy nap ezért vettem ilyet. Egyszerűen csúcs, nekem nagyon bejön.
De segítek. Beriket csak akkor vegyél ha nincs nagy vádlid.. különben a cipzár fogja bánni .
Alsóbb árkategóriában a Falco csizmákat tudnám ajánlani! Bár csak azt vettem, volna megint..csak hát berik kabáthoz berik csizma.. nem volt a legjobb döntés, mondjuk rossz se..
Még nem próbáltam ki élesben. Most csütörtökön vettem, azóta a beadandók miatt a szobából se mozdultam ki
Am nem hiszem hogy érezni fogom, mert azt se igazán érzem, hogy a lábamon van ... mondjuk annyi pénzért De nem tudtam otthagyni amikor megfogtam, magával ragadt
Én lemostam, azonban a bélésében még megbújhat 200g tömegű bogár, mondjuk egy a Starship Trooper-ből, vagy egy bazi nagy hernyó...
@Dipshit
És érzed a 7g különbséget?
Pl. nekem a kocsimban a bal fényszóró sima, míg a jobb motorosan állítható magasságú és ezen képességét 6 év alatt egy alkalommal használtam, mégpedig, amikor megvettem.
Viszont tudok róla, ezért rohadtul zavarja a lelkemet, bár a kutyaszaros életben soha nem lesz rá szükségem
Hasznos motor, tetszik
http://www.advrider.com/forums...
De jól jött volna nekem egy olyan első kerék!
Az meg csak plusz,ha jó idő van,egy jót lehet gurulni
téli cuccaim nincsenek , csak +pulóver, jégeralsó, de már
nem segít. azt hiszem feladom és elteszem pihizni
a vasat. -azért a cidrin kívül jólesett -
(jól mulattam, mikor láttam magam előtt ahogy méricskélitek
a bukókat. azért kiváncsiságból átmegyek a szomszédhoz mérni én is.
Voltam bent a bázisban és valóban, ha csak nekem kell valami, nagyon megéri, thx!
/ egyébként én macska tulajdonos vagyok /
Vedd fel a kapcsolatot a Bázismotorral.
Ők ugyan ezen az áron meghozzák neked, és napi árfolyamon ki is postázzák neked HÁZHOZ.
Ahogy nézem Érdről mennél....az azért majdnem 3/4 tank benzin...., hiszen legalább 400km
Ha még MA este megrendeled, akkor holnap rendelik meg, csütörtökön érkezik....pénteken már lehet hogy át is veheted.
Csak írd meg nekik a cikkszámot, árat....
(vagy ajánlatos felhívni őket!)
Én így vettem már egy csomó mindent.
utoljára a bukómat kemény 48 euróért....ami amúgy 90 euro volt...
De ezt írják is:
"Magyarország Hivatalos Louis Kereskedője!
Louis termékek üzletünkben azonnal megvásárolhatóak!
A Louis termékválasztéka akár raktárról is, akciós árak, viszonteladói kedvezmények!
A készlethiányos termékek esetében lehetőség van rendelésre,
a megrendeléstől számított hétfőtől egy hétre szállítható."
Náluk is megrendelhető alapban (levelezés nélkül)
Itt van:
http://www.bazismotor.eu/1/53/...
24990ft
csak számolni kell....
70 euró most ~ 21000ft....
üzemanyag....~15000ft
szóval megéri
Talán egy paraszthajszállal szolídabb mint Neo-é volt a Mátrixban.
louis baki
Alsóbb árkategóriában a Falco csizmákat tudnám ajánlani! Bár csak azt vettem, volna megint..csak hát berik kabáthoz berik csizma.. nem volt a legjobb döntés, mondjuk rossz se..
Am nem hiszem hogy érezni fogom, mert azt se igazán érzem, hogy a lábamon van
@Dipshit
És érzed a 7g különbséget?
Pl. nekem a kocsimban a bal fényszóró sima, míg a jobb motorosan állítható magasságú és ezen képességét 6 év alatt egy alkalommal használtam, mégpedig, amikor megvettem.
Viszont tudok róla, ezért rohadtul zavarja a lelkemet, bár a kutyaszaros életben soha nem lesz rá szükségem
Nemmindegy és hát................
Egy hiperkönnyű bakancs megvásárlásának apropóján (363g a balos, és 370g a jobbos)