Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ráadsz egy bürgebőrt elsütheted komondornak...
Valami ilyesmit pingáltam múltkor a GS-emből.. nem tudom ki emlékszik még rá
Hasznos motor, tetszik
Egy érdekes átalakítás:
http://www.advrider.com/forums...

De jól jött volna nekem egy olyan első kerék!
Háát...nemtudom.Amikor Krissallal bementünk,a bázisba,egy darab L-es Uvex-ük sem volt.Semmilyen.Ők csodálkoztak a legjobban hogy akció van a Louisban.Aszonták,rendeljem csak meg,ha nem jó rákövetkező héten visszaviszik,kicserélik.Cirka 3 hét.A bécsiben sem volt raktáron,de engedtek a várakozásra való tekintettel 10 eurót az árból.Másik,hogy össze lehet kapcsolni egy Hein-gericke látogatással is,2 sarokra vannak egymástól.Na ott vettem 80euró helyett 25-ér hibátlan vanucci kesztyűt.
Az meg csak plusz,ha jó idő van,egy jót lehet gurulni
hiányérzetem volt és gurultam egy keveset.
téli cuccaim nincsenek , csak +pulóver, jégeralsó, de már
nem segít. azt hiszem feladom és elteszem pihizni
a vasat. -azért a cidrin kívül jólesett -
(jól mulattam, mikor láttam magam előtt ahogy méricskélitek
a bukókat. azért kiváncsiságból átmegyek a szomszédhoz mérni én is. biztos furin néz majd .)
Lenne egy kicsit Off kérdésem, biztos van itt valaki akiért a laptopokhoz, a kérdésem az lenne ha most van egy laptop 124.000 ft-ért , mennyit veszít az árából az januárra? tehát arra gondolok hogy megéri-e várni vagy sem? pl 5000 ft ért nem várok, kösz
Nem vagyok hajlandó adózni a talált befogadott kutya után!
Össze kellene csüccsenni egy kocsiba...öt felé elosztva már barátian jön ki az út költsége!
Na ugye, hogy király
Szánalmas, ami itt megy, ez már vicc.
Tök jogos, amit írsz, csak nem tudom valóban tetszene-e, illetve jó-e a méret? Lehet felveszem és horror, nem beszélve róla, hogy mást is akarok venni, de még úgyis várok vele...
Voltam bent a bázisban és valóban, ha csak nekem kell valami, nagyon megéri, thx!
Gyerekek! Jön az ebadó, most mondták be: 20.000Ft/ nagytestű kutya, az önkormányzattól mennek ki januártól ellenőrizni, ezzel új munkahelyeket teremtve, ami gazdasági érdek. Tehát tejszínhab. Én csak azt nem értem, hogyhogy nincs macska adó. Ez így nem korrekt. A szomszédnak lehet 10 macskája adótlanul, nekem meg egy kutya 20.000-ért? Mitől jobb 10 macska?
/ egyébként én macska tulajdonos vagyok /
Eszedbe ne jusson!

Vedd fel a kapcsolatot a Bázismotorral.
Ők ugyan ezen az áron meghozzák neked, és napi árfolyamon ki is postázzák neked HÁZHOZ.

Ahogy nézem Érdről mennél....az azért majdnem 3/4 tank benzin...., hiszen legalább 400km
Ha még MA este megrendeled, akkor holnap rendelik meg, csütörtökön érkezik....pénteken már lehet hogy át is veheted.

Csak írd meg nekik a cikkszámot, árat....
(vagy ajánlatos felhívni őket!)

Én így vettem már egy csomó mindent.
utoljára a bukómat kemény 48 euróért....ami amúgy 90 euro volt...

De ezt írják is:
"Magyarország Hivatalos Louis Kereskedője!

Louis termékek üzletünkben azonnal megvásárolhatóak!
A Louis termékválasztéka akár raktárról is, akciós árak, viszonteladói kedvezmények!
A készlethiányos termékek esetében lehetőség van rendelésre,
a megrendeléstől számított hétfőtől egy hétre szállítható."

Náluk is megrendelhető alapban (levelezés nélkül)
Itt van:
http://www.bazismotor.eu/1/53/...
24990ft

csak számolni kell....
70 euró most ~ 21000ft....
üzemanyag....~15000ft
szóval megéri
I like them.
Jó ez a gipszcsizma................

Talán egy paraszthajszállal szolídabb mint Neo-é volt a Mátrixban.
Nekem ez tetszik nagyon, lehet ki is ugrunk az elkövetkező hónapokban.

louis baki
Boulevard motoros túracipő a Shox-nál, akciós. Egy álom! Mintha fűtőszálas lenne, tartja a meleget! Baromi jól néz ki és minden tekintetben profi! Tépőzáras. Teljesen bemegy a nadrág alá, tehát nem fúj be a szél, de rövidebb mint egy csizma. Én többször veszem le-fel egy nap ezért vettem ilyet. Egyszerűen csúcs, nekem nagyon bejön.
De segítek. Beriket csak akkor vegyél ha nincs nagy vádlid.. különben a cipzár fogja bánni .

Alsóbb árkategóriában a Falco csizmákat tudnám ajánlani! Bár csak azt vettem, volna megint..csak hát berik kabáthoz berik csizma.. nem volt a legjobb döntés, mondjuk rossz se..
Hát, olyanom már van :D
Utcai, motorozásra teljesen alkalmatlan
Na muti, melyik az? Én is vásárlás előtt vagyok...
Még nem próbáltam ki élesben. Most csütörtökön vettem, azóta a beadandók miatt a szobából se mozdultam ki

Am nem hiszem hogy érezni fogom, mert azt se igazán érzem, hogy a lábamon van ... mondjuk annyi pénzért De nem tudtam otthagyni amikor megfogtam, magával ragadt
Én lemostam, azonban a bélésében még megbújhat 200g tömegű bogár, mondjuk egy a Starship Trooper-ből, vagy egy bazi nagy hernyó...
@Dipshit

És érzed a 7g különbséget?

Pl. nekem a kocsimban a bal fényszóró sima, míg a jobb motorosan állítható magasságú és ezen képességét 6 év alatt egy alkalommal használtam, mégpedig, amikor megvettem.
Viszont tudok róla, ezért rohadtul zavarja a lelkemet, bár a kutyaszaros életben soha nem lesz rá szükségem
Namost a mérés pontossága miatt kérdem...............lemossátok vagy bogarasan méritek?

Nemmindegy és hát................
Én már a cipőim is leméregettem.

Egy hiperkönnyű bakancs megvásárlásának apropóján (363g a balos, és 370g a jobbos)