Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem....a 3. félével...
GS-sel?
ja, és 500-assal volt....jellemző...
Istókuccse nem volt gyorsa.....................bár ahogy kicsülledtünk az érdekes volt.
Ahogy kavarodtunk össze-vissza gyors-közepes-lassú csoportokban.
Ez kemény
hááát az is érdekes volt, lebaszta Orsit a határon és köszönés nélkül elhúzott.... ....még jó, hogy volt aki hajlandó volt tovább vinni különben buszozhatott volna haza...
Volt olyan is hogy M3 shelltől indulva Prassapuszán elközönt egy ipse és kanart vett vissza hogy nagyon gyorsak vagyunk.
Pedig nemis volt gyors.
A lányomnak is azért volt utoljára M800-a, hogy ne maradjon le és ne essen szét a gép, először egy 250-es intruder volt, de annak 140 volt a vége és szegény állandóan azt kapta, 8 hónap alatt 18000km-en át ....és utána jött a nagyobb, az már bírta, igaz megállásokkor mindig kiabált, hogy a fasznak rohanunk, de hát ez csacskaság....
Az nehéz lesz................megdumálunk egy útvonalat.....ferlach felé......megyünk................tábla kinn hogy balra ferlach erre kis körbenézés és usgyi jobb felé mint a nyúl.
Én meg látom hogy Laci integet hogy balra.............de neeeeem megyünk jobbra.
Már beletörődően int hogy OK akkor arra.

És úgy is jó volt.
háát volt pár ilyen és hamar meguntam, pedig a tárasaság jó volt......azóta kisebb a csapat(15-30 fő ) és úgy mászkálunk, hogy mindenkinek jó legyen.....sőt nem ritka, hogy különválunk és este serezgetés közben átbeszéljük ki merre járt....
A diktátor típusú túravezetőket illik faképnél hagyni, ha nem változtatnak a csapat elvárásainak megfelelően.
Mint a Családi és Európai vakáció című filmekben , amikor minden km meg van határozva egy napra, minden látványosságot le kell tudni és kipipálni, és ha késésben vagy, kihagysz egy étkezést, hogy odaérj.
Nem doboz...................seggzsák.
Talán ha hétvégén jó lesz az idő telepakolom ruhával és megnézem milyen a tartó.
én emiatt szeretek pl kettesben menni az Emberrel. Nem kell alkalmazkodni...
De én pl. alapvetően élvezem, ha úton vagyunk. Nekem a motorozás teszi széppé az utat, másnak az út a motorozást.

Megjártam én Zakopanet is egy nap alatt egy 125-össel (500 km)... 1 órát nem voltam kint, mert indulnom kellett haza, hogy legalább 9-re hazaérjek, de nagyon jó volt.
Így van, ez a jó....mi is csak nagy vonalakban beszélünk, hogy hova megyünk....ki vagyok attól ha előre kötött terv van amitől nem lehet eltérni egy métert sem ha valami közbejön akkor sem......az nem szabadság hanem diktatúra ...
...mi úgy megyünk motorozni, hogy megbeszéljük, melyik ország legyen, odáig eljutunk, és onnan szabadprogram. Sosem volt kötött napi túraadag, egy hét-10 nap alatt 2000 km, városnézéssel, stranddal, kis pihivel együtt. Én szeretem, hogy este találjuk ki, hogy másnap hova menjünk. És még az sem biztos, hogy tényleg oda jutunk.
majd jövőre....a dobozba minden gyorsan befér...
Macerás.................1,5 óráig cuccoltam azt a szerencsétlen gülüszeműt.
Nem egy csomagbarát gép.
Mivel igyekszünk normális szálláson lenni ezért nem is kell sok cuccot vinni...
Akkor csak a túlzott kényelmesség miatt nem pakoltok össze minden reggel, hogy este 500 kilométerrel odébb aludjatok?

Mondjuk biztosra veszem, hogy valamit "egyenként" megvenni drágább mint "csomagban".

Szálláshely árakban nem vagyok otthon..
Dehogynem...............külömben csak tengeri herkentyűevés közben látnám Sándort.................az meg nemszép.
Nem szoktam foglalni....mindig van hely és általában olcsóbban mintha előre foglalnánk...igaz nem szeretek nyomorúságos helyekre menni ahol mélyszegények tengődnek, olyat látok itthon is eleget.....
A körutazás nem zárja ki a minden esti kulturált szálláshelyet, maximum megnehezíti és megdrágítja. Vagy foglal az ember előre, és azon aggódik oda ér-e időre, vagy nem és keres, amivel meg egy csomó idő is elmehet, főleg ha telítve van turistával az adott környék.
Ez a korral változni fog....amikor már igény lesz a mindennapi fürdésre és hasonlókra....én elsátrazgatok 1-2 éjszakát, de csak akkor ha fürödni is tudok.....igaz 30 éve még ez nem volt feltétel... .....a februári hóbagolynál is valószínűleg megint átugrunk Bogácsra a termálba és ott jól átmelegszünk a vízben...