Ezt támogatom:-)
Én most arra értettem a szöveget, hogy egyedül, 1db csizmáért kár kimenni.
Én is több esetben voltam már így.
2-3-an beültünk a kocsiba, és irány.
A költséget osztottuk.
Az is tény (nálam is), hogy a Bécsi Gigastoreba nem minden volt amit szerettem volna..... a GRAZ-iban viszont igen. És a GRAZ-iban néha olyan akciók vannak mint a franc....
Ott vettem 22 euróért a Streetfighter 05-ös bukót (90 helyet)...és 18 euróért az MTR-t is( 70 helyet)...
Szóval kint sok a "napi" akció, vagy utolsó darab.
De a hátránya a 400km.....
Hiszen oda-vissza 800km, egy 7L-es kocsival, pályamatricával.....stb már 25.000ft. Plusz elmegy egy FULL nap.
Ha BÁRMIT veszel és elakarod adni (akár másnap) az már használtnak minősül!
Tehát véleményem szerint ha Te megveszed 124.000-ért akkor Én már nem venném meg tőled max 100.ért....
Hiszen felmerül a kérdés: MIÉRT IS AKAROD ELADNI? Nem vált be? Ha neked nem vált be, akkor nekem miért válna be? (proci, mem, HDD...stb)
A méret ügyben nem kell félni.
Én még sosem tudtam a LOUISBAN cipőt, csizmt venni - mindig hozzatam haverokkal, barátokkal, vagy rendeltem.
A 45-ös, az 45-ös.....sosem volt panasz.
A kinézet,
Nos ez más tészta:-)))
Bár ugye ki a rák nézegeti a cipőjét motorozás közben?:-)
Alapban csak 1-6000ft az átlag kutya.
Ha veszélyes kategória (pl harci kutya) az 20.000ft
Ha steril akkor 0ft (bár a sterilizálás meg önmagában 20-30.000ft)
A magyar fajták 0ft
Tehát nem kell besz.....ni.
Akinek van egy átlagos kutyája az max 6000-ret fizet.
Akinek meg harci kutyája van, vagy brutál önmagában is - annak meg nem lesz gond 20 ropi....hiszen ennyit némely kutya havonta megeszik.
De tény!
Ez semmi másról nem szól, mint egy plusz adóról.
Én is Érdről járok és valóban tényleg messzebb van, de ha hiába megyek ki mert az olcsó cuccokból a bécsiben már nincs választék kár odamenni, többször jártam már így......a graz-iban viszont volt...
Nem érdemes a bécsibe menni, a graz-i jobb, kisebb ugyan, de általában minden akciós cuccból van mert oda nem járnak szlovákok, csehek és magyarok is kevesebben......távolságra majdnem annyi.....
..jövőre pedig jön az 5 dollárból előállított...de eddig gondosan jegelt...mozgóalkatrész nélküli cucc..
Én most arra értettem a szöveget, hogy egyedül, 1db csizmáért kár kimenni.
Én is több esetben voltam már így.
2-3-an beültünk a kocsiba, és irány.
A költséget osztottuk.
Az is tény (nálam is), hogy a Bécsi Gigastoreba nem minden volt amit szerettem volna..... a GRAZ-iban viszont igen. És a GRAZ-iban néha olyan akciók vannak mint a franc....
Ott vettem 22 euróért a Streetfighter 05-ös bukót (90 helyet)...és 18 euróért az MTR-t is( 70 helyet)...
Szóval kint sok a "napi" akció, vagy utolsó darab.
De a hátránya a 400km.....
Hiszen oda-vissza 800km, egy 7L-es kocsival, pályamatricával.....stb már 25.000ft. Plusz elmegy egy FULL nap.
Tehát véleményem szerint ha Te megveszed 124.000-ért akkor Én már nem venném meg tőled max 100.ért....
Hiszen felmerül a kérdés: MIÉRT IS AKAROD ELADNI? Nem vált be? Ha neked nem vált be, akkor nekem miért válna be? (proci, mem, HDD...stb)
Én még sosem tudtam a LOUISBAN cipőt, csizmt venni - mindig hozzatam haverokkal, barátokkal, vagy rendeltem.
A 45-ös, az 45-ös.....sosem volt panasz.
A kinézet,
Nos ez más tészta:-)))
Bár ugye ki a rák nézegeti a cipőjét motorozás közben?:-)
Ha veszélyes kategória (pl harci kutya) az 20.000ft
Ha steril akkor 0ft (bár a sterilizálás meg önmagában 20-30.000ft)
A magyar fajták 0ft
Tehát nem kell besz.....ni.
Akinek van egy átlagos kutyája az max 6000-ret fizet.
Akinek meg harci kutyája van, vagy brutál önmagában is - annak meg nem lesz gond 20 ropi....hiszen ennyit némely kutya havonta megeszik.
De tény!
Ez semmi másról nem szól, mint egy plusz adóról.
Kell az a diploma.. a fene vigye el