Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja értem, így már más, hogy cserélik.

Ha univerzális feszszab., akkor tedd fel a képesmotorra vagy ilyesmi helyre, szerintem gyorsan elviszik. Főleg most a téli időszakban (is) szeretnek dögleni a feszszabok. Ha viszont csak GS500-ra jó, akkor vszínűleg tényleg lassabban akad rá vevő. :-\
Be nem nyeli, mert kicseréli, csak pénzt nem ad vissza. Mindegy, valakinek csak kell majd... Igazából a számlára én is mindig azt szoktam mondani, hogy nem kell, ennek a köcsög bandának nem adózunk!
Akkó meg APEH-hel (bocs, már NAV) bekínálni őket. Nem igaz, hogy benyelnek majd' 15 rugót.
Jó, csak itt számlát sem kaptam a dologról, nem tudom bizonyítani a dolgot.
A Ptk. szerint ez bizony hibás teljesítés. A Ptk. 306. §-a értelmében elsősorban - választásod szerint - kijavítást vagy kicserélést kérhetsz; ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs mód, megfelelő árleszállítást kérhetsz vagy elállhatsz a szerződéstől. Magyarul pénzt hoci vissza.
A fogyasztóvédelem említése általában jót szokott tenni.
Tényleg rossz, nincs töltés, ha az van bent. Ezért gondoltunk egyet a villanyász cimborámmal és visszatettük a régit, amivel tökéletes töltés volt. Innen jöttünk rá, hogy nem egészen úgy vannak a dolgok, ahogy gondoltuk. Ha nem lenne szar, nem is jöttünk volna rá, hogy a gyárinak semmi baja.
na vazz, ezt nem gondoltam volna.....a fesszab tulképpen tényleg rossz vagy csak nincs rá szükség?.......egyébként gyárt mást is azt hiszem....
Nem is kérdeztem, lévén nem kell semmi, de tudtommal fesz.szabokat gyárt a cég...
Levásárolni valami másra nem lehet?
Kicserélni kicserélik, de pénzt nem adnak vissza. Fasza, várhatok addig, amíg valakinek kell egy ilyen...
13500Ft
mennyi volt a fesszab?
Ott vettem, ahol te is ajánlottad. Attól nem félek, hogy nem kapok másikat, viszont nekem a pénz kellene, nem pedig új feszszab...
20 Ft/ km-ért sztem simán leszállítja neked, akár áprilisig is..
szerintem arrafelé talán még lehet kapni ilyet:

GrassTracker

ha visszaérsz vele, szívesen megveszem...
A műszered volt rossz?...ááááj én is jártam így és tgk-ba egy új feszab bánta, illetve én. ......ha bontóban vetted a rosza fesszabot kicsi az esély a pénzvisszára, elektromos dologra nem nagyon van garancia, de ha ott amit én is linkeltem akkor igen....
a 125-ös Innova egy elnyűhetetlen vas...és a karbantartási igénye is minimális.. Szerintem alkalmas egy Föld körüli túrára....csak a gyorsan futó vadállatok okoznának meglepetést
..mondjuk 120-at tud a moci is...csak szarul gyorsul!
ááá..ez két hetes fotó... a fogyi tart még!
Most csak okot kerestem...de aztán a meló keresztbe tett..
Szerintem ezen a héten már elkezdem a téliesítést...és ha motor akkor marad a robesz..
Ezt mondta a villanyász cimborám is. Most már ezt is tudom legalább... Na mindegy. Legközelebb ha hülyeséget mutat a műszer, kicserélem benne először az elemet...
Ezek a műszerek néha akkor is hülyeséget mutatnak,ha csak egyszerűen merül az elem.Érdemes két különbözőt tartani,vagy egy komolyabbat,pl metex,fluke,stb.
A lézerblokkoló egyik fejének a kábele megsérült, az okozott zárlatot és olvasztotta meg a szivargyújtó aljzatba való dugót. Apám műszerével mértem azt a közel 16-os töltésadatot, ami mint kiderült, teljesen fals adat volt. Szóltam is neki, hogy arra a műszerre ne hagyatkozzon, mert bonyodalmak lehetnek belőle.
Vagy a műszer volt rossz?
Akkor végül is mi volt a baja?
Mai napi tanulság: sose higgy vakon annak, amit a műszer mutat!
Vettem új akksit meg fesz.szabályzót, beszereltem és elmentem a villanyász haveromhoz, hogy nézzük át azért a motor elektromos rendszerét. Eredmény: a régi fesz.szabályzónak semmi baja, az új, amit vettem, nem tölt, azaz szar. Ha ezt tudom, nem vettem volna most új akksit... Remélem a pénzt vissza tudom adatni a rossz szabályzóért!
Elvileg elég a biztosítás zöld papírkája. Már vagy 5-6 éve hogy egy magyar srác 50-es suzuki enduróval megjárta a balti tengert, nem volt problémája, csak folyton megállították, hogy hol a rendszám.

Am szlovákiába is át lehet robogni magyarként.. ugyan így