Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bele lehet tenyerelni de ki lehet fogni.
Eladni meg hát...............huhhhuúúúúú.
Nem nyerésre játszok szerencsére, hanem változatosságra (persze jelentősen erősebb legyen )
Tudod milyen unalmas már, hogy nem történik semmi... Minden ugyan úgy, semmi meglepetés.

Najó, szarrá ment má' megint az akksim, így csak a betolás marad ha elő akarom venni, meg elvesztettem a sasszeget az első tengelyről, és most néztem hogy le is rázkódott félig az anya De ennyi, túl jól ismerem, és már semmi meglepetés nincs.. meguntam, no.

Ha nem megy el, akkor jövőre egy minimum 3500-as külföldi gurigát azért leküldök majd a torkán. Remélem nem száll el majd nagyon mélyre a forint
Viszont aki mer...........az nyer...................vagy nem................
Régi vas, jó vas! Ne is add el! Ezekben az ínséges időkben talán ez a legjobb, amit tehetsz. A következő mindig egy kicsit lutri, mint pl. Nekem az ER5 volt.
Igazából edugják a legkevésbé szeles helyre.Kicsire méretezik a generátort meg nagyobbra.Oszt még kínában szar anyagokból is gyártatják.
Ez van.
Enyémet még élettartamra méretezték, nem garanciaidőre
Újabb..............ez a különbség.
hááát azért tizenhúsz évet bírnia kéne.....akkor nem bír ha szar mint némely suzukié....itt nincs semmi aminek el kéne romlania csak rosszul tervezték....az utángyártó fószerének akkora a hűtője mint állat, de pont elfér és így jobb is...
Egyiket se cseréltem még
Motorokban fogyóeszköz a feszszabályzó, kb. úgy, mint a féktárcsa, csak erre senki sem számol.
Őszinte részvétem! Jól összejött Neked mostanában! Bár most már félek, hamarosan mi is ilyen sorsra fogunk jutni. Elég szomorú, hogy három év után. Ez valami típus hiba? Nem megelőzhető a probléma?
Itt: link
amúgy Bp.-n laknak...
Hol tudok olyat venni?
Ez se öreg.
Még nyáron sokan kaptak. Igaz egyik sem gs volt.Mondom........kérdést megér.
az a banditra és pár újabb gépre vonatkozott...
ja, ahogy beszéltük is.....és ahogy mondtam az utángyártott sokkal jobb és olcsó is...
Nem kaptunk ilyen levelet.
Nem volt erre a suzuki fesszabályzós visszahívós levél?
Most volt jópár gsr,bandit,gsxr visszahívás................rákérdeznék áll e valami pénzt a cég.
Nagyszerű, 3 éves a motor... Már csak arra leszek kíváncsi, a lézerblokkolót vajon kisütötte? A szivargyújtó aljzatba menő csatlakozót ugyanis megolvasztotta, kérdés, a benne lévő biztosíték megfogta-e a túlfeszültséget vagy sem. Mondjuk ha azt kisütötte, még akkor is örülhetek, mert a generátor és a CDI egyben van.
Teljesen jól sejted!
Jól sejtem, hogy ha 6ezres fordulaton 15,84-et tölt a motor, akkor a feszszabályzóm megdöglött?
A mai nap is ajándék volt! Csak annyira öltöztem be, hogy még kényelmesen érezzem magam, és olyan volt mintha egy kevésbé meleg nyári nap lenne. Én is csak egy 60-70 km-est mentem. Meg kell kicsit keringtetni a motorolajt, nehogy megint összeálljon a kuplungom mint tavaly!
Szuper, nálunk meg az egész család kitalálta, hogy gumikat cserélgetünk, meg kistestű emlősöket hoznak mutogatni, akikbe felesleges belerakni a táplálékot, mert a fele úgyis visszajön, de mindezt az ebédlőasztalnál kell gügyögéssel díjazni, hogy milyen ügyes!