Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyors kérdés! A Wabard biztosítóval mi a tapasztalatotok? Csak mert az autómra a legkedvezőbb kötelező + casco díjat adta ki, és elképzelhető, hogy a motorra is jobbat ad, mint a jelenlegi (K&H), habár tavaly az volt az egyik legolcsóbb.
Az önkormányzatok kivetHETnek ingatlanadót, ami maximálisan az ingatlan értékének 30%-a lehet, de ezzel az adóval nemigen akarnak élni. Vagy ha igen, akkor remélhetőleg a kacsalábon forgó stricibarokk villákra vetik ki, ahol úgyis mindegy.
Lehet érdemes lenne, egy napot kihagynod és pihenni?
Tudom, hogy meló, de annál tovább hordod lábon.... ami nem jó... szvsz.
Mondjuk én irodapatkány vagyok, két tüsszögés és már szedem is az antibiotikumot az ágyban :D
Jó hálózsák kérdése. Am ha motoron nem fázik 100+os sebességnél, akkor a szélcsendben, sátorban sem.. feltéve ha motorosruhában van
még a csomagolásból sincs kiszedve,ez is kinek a hibája?na kié?
Én még minden reggel motorral megyek. 0, 1, -1, -2 fok. Hazafelé viszont 15-16 fok.

Nem is tudom mi lesz, ha autóval kell járni. Mindig dugó van.
7végére meg kell gyógyuljak:)Kicsit kivagyok.......
igen? vettél sátrat? az hidegbe nem olyan jó
Na, ma motorral mentem dolgozni és nem bántam meg :D
Kicsit hideg volt reggel, pára dögivel... mondjuk van előnye, hogy balra van eltörve/orrsövény ferdülve az orrom, mert jobb oldalon tiszta marad a plexi, csak hát hiányzik a bal szemem azért :D
A városi dugó lazán cirkumveniálva, párom is beért időben, hazafele meg kis tekergésre is volt időnk.
Csak ne essen holnap sem.
Ketten megebédeltünk 1300ból, úgyhogy kétszer 5 deci kólát is vettünk a burek mellé. 200 forintért meg egész nap őrzött parkolóban állhatott a motor.

Normális kinézetű és minőségű farmert meg 4ezerért utánad dobják. Ugyan hamis, de nem rossz a minősége, és a márkajelzések többé kevésbé stimmelnek

A szállások se lehetnek drágák, bár azt még nem próbáltam
Ja..........én nem ettem annyit.
A kajaárakon én is ledöbbentem, amikor Belgrádban voltam. Akkora adag cevapot kaptam kb. 5-600Ft-ért, hogy egész nap elvoltam vele, pedig tudok enni, főleg olyanból, ami a fogamra való!
Teleszkóp szimering cseréhez, szét kell szedni teljesen a telószárat?
Vagy elég kivenni a szárat és kipiszkálni belőle a szimeringet majd az olaj csere és kész?
Nem....................de reggel lassan a kezem sem akarózik kibújni.
ja te nem a hálószoba ablaka alá szoktál megállni?
így már érthető
A lustaság nagy úr.
Most is 420 kint a benya.. a jó árfolyamoknak köszönhetően
A kaja viszont kint olcsó

Saját magamnak számolva akár egy estét motelben töltve is kijön 10-11ből
na egy laza ezres.vadkempinggel,tescos kajával akár 30ból megoldható
miért,harcmezőn kell keresztülmenned?vagy nem értem hova rakjátok a kocsit,a háztetőre?kevés olyan helyzetet tudok elképzelni hogy kihívás legyen hozzáférni,elérni
esetleg a szomszéd kutyája őrzi?
Egy ilyesmitől nem zárkóznék el
Nem a telek...........a kihívás nagy.
úgysem próbáltam még ki az új sátrat,amit EGYESEK rámerőltettek.mert hogy én azt használni fogom
minek akkora telek hogy kihívás legyen elérni odaáig?
Nekem a kocsiajtóig tart a kalandágyam.............az se kutya néha.
Akkor már a fruska goráig meg se kéne állni.. ott meg lehet sátrazni