Ha ők sem éreznék reálisnak, nem született volna meg ez a törvény.
De ha "csak" 1%-ot kérnek, az is havi 10ezer forintos nagyságrend. Lassan eljutunk oda, hogy minden pénz az államnál, aztán ő megmondja mi jut neked... lassan jegyrendszer lesz ha ez így megy
Utánanéztem és az...
"Moszkvában Mercédeszeket osztogatnak"
Ez a 3% egy felső határ. A törvény azt mondja ki hogy nem lehet magasabb 3%-nál az ingatlan, építmény és telekadó. Ez még nem azt jelenti hogy annyi lesz. Eddig is fizettünk évente egy-pár 10 000 Ft-ot az önkormányzatnak, de szerintem ennek a felemelése nem reális, mert a lakosság túlnyomó része nem bírná el.
Hm, ez érdekes... Az akksim nekem se 100%-os, de ha hosszú állás után 2-3szor bebikáztam és elmentem vele hosszú túrára, nem volt vele semmi gond a továbbiakban, tartotta a feszültséget. Most is le volt merülve, elvégre közel 5 hónapig nem volt beindítva a gép, de ugyanezzel a módszerrel észhez tért. Aztán lehet, hogy azért, mert alapból túltölt egy ideje a motor.
a burekkel egy bajom van,angliában egy lengyellel beszéltem erről,hogy milyen jó kaja,csak náluk egy kicsit mást jelent,ami miatt majdnem kaptam egy lendületes pofont.alig tudtam megmagyarázni neki (nem tudott sokat angolul)
a lényeg hogy benne lennék
Hát észben tartom. Bár idén már nem hiszem, hogy kimotorozok még akár egy tank üzemanyagot is. Bár a karácsony előtti havas vajdasági burekezésből hagyományt kéne teremteni
én 1500at mentem és kibírta,csak felhívták rá a figyelmemet.
nem tudom meddig bírja.az tény hogy a végén már nem jutott gyújtás 1-2 hengerre,gondolom köze volt hozzá.
foregon a tanúm rá hogy csak K-i irányban nem működött,ha nyugatra indultam problémamentes volt.
Fizetheti majd a chilei ismerős, akié papíron a lakás, amit eleve alacsonyabb értékre becsültek...
("Figyelem! A fenti történet szereplői kitalált személyek, a valósághoz semmi közük nincs." )
Én is beszereztem egy ilyen akkutöltőt, eddig jól muzsikál. Az autó akksiját is szépen töltötte, a motorén még nem kellett kipróbálni. Na majd a téli álma közben...
A behajtható adókra van most igény...........afa,jövedéki,baleseti...........amit be kell és tudnak fizetni..........bár szerintem nem fogja annyi ember fizetni mint ahogy várják..............a feketegazdaság fog izmosodni és annyi.
ja, és ki mondja meg h mennyit ér a kecó, és mi alapján? mert ma eladhatatlanok az ingatlanok.. ergo nincs értékük, mert senki nem veszi meg, még nyomott áron se
szted ki fogja tudni kifizetni? főleg abban az országban ahol az ingatlanok döntő hányada még ki sincs fizetve.. ha ezt így bevezetik, akkor fejek fognak hullani. Az mégiscsak nonszensz hogy a saját házunkban gyakorlatilag csak albérlők lehetünk..
Így van, és jön az ingatlanadó: az ingatlan értékének 3%-a. Ez pedig egy 15 milliós ingatlannál 450.000 Ft. Burkolt államosítás, mert ha nem tudod fizetni, a végén az államé lesz.
meg a kalandvágy