Hát nem véletlen hogy adót adóra adnak ki jövőre................kurvára nincs píz..................és most nem hinném hogy a saját zseb tömése miatt..................amiatt is de az apró ahhoz képest ami hiányzik.
Nagyon beszoptuk jövőre asszem.
Hetek kérdése, és a motort luxuscikknek nyilvánítják úgyis. Mi szükséged lesz rá? Jöhet majd a 35 százalékos luxusáfa láncszettre meg fékbetétre,motorolajra stbre...
Nem véletlenül motorozom én is feleannyit mint a fénykorban
Jó a vonat meg a BKV is, ha így marad pénz külföldre menni örömködni.. bár nem ennek kéne normálisnak lennie
meg köv szezonra 500 ft a bezin, a fizetésem meg egy 10-essel kevesebb.... meg még addig kitalálják hogy attól is szedjünk adót aki nem csinál balesetet
1 Euro : 309 Ft , és most mondták be:--- felrobbant a paksi atomerőmű, vészhelyzet-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------Na jó csak az első hír igaz, de az is elég dúrva. És ugye ez csak a jéghegy csúcsa.
Lassan már semmin sem lepődök meg.
Speciel a cardo az jó és kellemes áron is volt..............igaz csak cardo viszonylatban.
A wilu ágyi 75 körül vannak azokat szeretem.Mert nem jön visszajelzés hogy szétesnek.
Van alatta is de azok már kivitel szempontjából is az allja nagyon 50-60 körül.
A Nyíregyházi garázsboltos 30-40e-res ágyakkal meg már megégettem magam párszor mert ngyon nyomott árú és így az amit keresek is kevés.....(nemazé mert pénzéhes dög lennék csak ki kell fizetni a bérleti díjat és a többit)...........viszont a gari miatt sok jön vissza belőle oldalakon tárgyalt hibalistával.
Így nem árulom őket csak módjával.
Nagyon beszoptuk jövőre asszem.
Nem véletlenül motorozom én is feleannyit mint a fénykorban
Jó a vonat meg a BKV is, ha így marad pénz külföldre menni örömködni.. bár nem ennek kéne normálisnak lennie
Magyarország a válság legnagyobb vesztese
Gödöllő
Palotakert 20.
godollobutor@invitel.hu
Keresünk olyat ami megfelel mind árban mind minőségben.
(Összeáll a kép...)
-----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------Na jó csak az első hír igaz, de az is elég dúrva. És ugye ez csak a jéghegy csúcsa.
Lassan már semmin sem lepődök meg.
A wilu ágyi 75 körül vannak azokat szeretem.Mert nem jön visszajelzés hogy szétesnek.
Van alatta is de azok már kivitel szempontjából is az allja nagyon 50-60 körül.
A Nyíregyházi garázsboltos 30-40e-res ágyakkal meg már megégettem magam párszor mert ngyon nyomott árú és így az amit keresek is kevés.....(nemazé mert pénzéhes dög lennék csak ki kell fizetni a bérleti díjat és a többit)...........viszont a gari miatt sok jön vissza belőle oldalakon tárgyalt hibalistával.
Így nem árulom őket csak módjával.
Olcsó kell vagy jó?