Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nocsak nem vagyok egyedül Gödöllőn?
Baxottul benyomtam...aztz mobndták jó a házipálesz......egész du. ittam........most értünk haza,a monitor esélyes egy rántotthusra....
Hát nem véletlen hogy adót adóra adnak ki jövőre................kurvára nincs píz..................és most nem hinném hogy a saját zseb tömése miatt..................amiatt is de az apró ahhoz képest ami hiányzik.
Nagyon beszoptuk jövőre asszem.
Hetek kérdése, és a motort luxuscikknek nyilvánítják úgyis. Mi szükséged lesz rá? Jöhet majd a 35 százalékos luxusáfa láncszettre meg fékbetétre,motorolajra stbre...

Nem véletlenül motorozom én is feleannyit mint a fénykorban
Jó a vonat meg a BKV is, ha így marad pénz külföldre menni örömködni.. bár nem ennek kéne normálisnak lennie

Magyarország a válság legnagyobb vesztese
meg köv szezonra 500 ft a bezin, a fizetésem meg egy 10-essel kevesebb.... meg még addig kitalálják hogy attól is szedjünk adót aki nem csinál balesetet
majd írd már meg légyszi mibe fájt, ha kész lesz
Rendicsek..........addigra remélem megérkeznek az említett cuccok.Mindenki lassan szállít mostanában.
OK, péntek délután sztem elnézek.
Ez valami válság miatt asszem.
Ja nyitvatartás 6-ig minden nap 9-től hétfőn 10 töl szombat meg fél egyig.
Honlapot nem írom mert az kalap szar.

Gödöllő
Palotakert 20.
godollobutor@invitel.hu

Keresünk olyat ami megfelel mind árban mind minőségben.
és igen, nagyobb is a hűtője
Lesz 320 is az euro.. 1-2 hét
Írd le az üzlet címét és egy nyitva tartást, elmennék szétnézni valamikor.
Akkor az enyémben is ezért van nem eredeti csatlakozós....
(Összeáll a kép...)
1 Euro : 309 Ft , és most mondták be:--- felrobbant a paksi atomerőmű, vészhelyzet-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------Na jó csak az első hír igaz, de az is elég dúrva. És ugye ez csak a jéghegy csúcsa.
Lassan már semmin sem lepődök meg.
Speciel a cardo az jó és kellemes áron is volt..............igaz csak cardo viszonylatban.

A wilu ágyi 75 körül vannak azokat szeretem.Mert nem jön visszajelzés hogy szétesnek.
Van alatta is de azok már kivitel szempontjából is az allja nagyon 50-60 körül.
A Nyíregyházi garázsboltos 30-40e-res ágyakkal meg már megégettem magam párszor mert ngyon nyomott árú és így az amit keresek is kevés.....(nemazé mert pénzéhes dög lennék csak ki kell fizetni a bérleti díjat és a többit)...........viszont a gari miatt sok jön vissza belőle oldalakon tárgyalt hibalistával.
Így nem árulom őket csak módjával.
Ezt ismerem. És szenvedek is tőle. Pedig a motor ugyanaz maradt, úgy látszik én változtam meg. Ezek szerint semmi sem az, aminek látszik.
Mondtam, hogy nem Cardo árban, ennyiért nagyon fasza Cardo ágyat is kapok.
210 hosszú a GS.. szerzek rá matracot, 250be megegyezhetünk, Zolinál majd átveheted
Jó. Rugós matracos, de nem Cardo árban. Olcsó ágy nem kell, azt 2-3 év alatt szétkúrom.
Tág fogalom.
Olcsó kell vagy jó?
Ha már ágy: kellene nekem egy 160x200-as franciaágy. Van valami jó ajánlatod?
Hátttt...............minden szarra megjön a madár.................úgyhogy biztos..............csak nem hiszem hogy ki tudod várni.
Ha ággyá alakítom, eladod?