Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most értem haza! Full extrás az idő! Csak egy kicsit gurultam mert meló van nekem is...de ezt nem hagyhattam ki!
Gyógyulj gyorsan..mert még a héten esélyes a jó idő!
Mennék....De mehetek mühelybe tetőkárpit felszerelés.
És megfáztam,vagyis egy virusgazdával utaztam szombaton,és megkaptam.Faxa.Mondjuk ez nem tántoritana el egy kis gurulástól
Pffffff....Punnyadt banda!
Esetleg ma?.... Jön valaki motorozni?
Pedig jártam Érden is....bár tény ,hogy a kertedet elkerültem....lehet ,hogy a "ködök" ott tartották a szeánszukat!
Ha onnan lgalább 200-ra van a Citadella,akkor jó lehet:))
Jövő szombat Citadella?Kezdés az Andrettiben?
Érden a kertemben :D
Ilyen messzire is látsz?
Ebay:)
Hol leltél rá?
Szia!Most egy Honda cb550-es nézegetek.1975-ös,van benne 26e km:)remélem sikerül megszerezni.Teljesen eredeti és hibátlan állapotú.
egész hétre még jó idő !
http://www.idokep.hu/
ma ótóval kellett mennem
szenvedtem , és irigykedve néztem a kétkerekűeket !
Hol volt köd? Én ma két killát lenyomtam...és napsüti volt!
Kimondottan jót tett a közérzetemnek!
Gyerekek....megint depis lettem, köd is volt, de nem bírtam... kicsomagoltam a drágaságom és mentem 2 órácskát, isteni volt...:D
Remélem holnap is jó idő lesz!
Megértem. Nem hinnéd el pl., hogy micsoda élmény egy három sebességes Jawa Idealon elrobogni. Aztán jött az utód a Mustang, ami már nyomába sem lépett, se küllemre, se teljesítményre.
Ettől függetlenül egy próbára izgatna.. mégiscsak egy majd 38 éves japán motorkerékpár. Ilyet olcsón venni, és ésszerű áron felújítani a lehetetlen kategóriát súrolja
Szerintem se való Neked. Csöbörből vödörbe. Valószínű én már bele estem ebbe a hibába. Könnyen lehet, hogy a futóműve is szarabb, bár ez inkább a régi négyhengeresekre jellemzőbb. Küllők úgy látom rozsdásak. Nekem úgy tűnik ez egy spórolós felújítás és ahhoz képest drága. Akkor már inkább a 0-ról felújítani és olcsón venni.
Kár hogy nem néztem fel előbb! Ma nagyon szép idő volt, én is kocsikáztam délelőtt a napsütésben. Jó étvágyat utólag is!
Itt is van: TX 750

Szerintem mesésen néz ki. Szerválni kéne hozzá még egy féktárcsát meg nyerget előre, aztán kész tökély az egész
Az a baj, hogy a tényleg ritka és gyűjteni való motorok se mennek.. Van egy nagyon szép '74-es Yamaha TX 750 fél misi fölött picivel már nagyon rég hirdetve.. aztán a kutyának se kell.

De az a motor is nagyon tetszik.. kár hogy "csak" 50 lovas.. nem hiszem, hogy komálná akár csak a 140-es tempót is
Lehet ,hogy úgy kellene hirdetned ,hogy kizárólag gyűjtőknek.mert ritkaság..és jó drága árat kalkulálni hozzá!
Ma leküzdöttem az idei utolsó nagymocis 200 kilométeremet....

..hacsaaaak holnap nem lesz hasonlóan remek idő..

Az Őrangyalom remek formában van! :)

Üdv nektek Vaslovas Barátaim! :)
Már mondtam hogy hazudj.
Mindkettővel.....................se az SV produkálta a szélsőségest.A tripla konstans 5,5-5.7-et evett a horvát túrán és az viszont eléggé 8e körül pörög.
Csak kicsit volt roszabb mint Laci FZ6 S2-je.Ami viszont minden túrán a legjobban fogyasztott.
Úgyhogy vidultam mint a vadalma.
Egész jól teljesített a kis duplaszemű...............megy mint a mérgezett egér,feszes masszív váz,kellemes elég jó tartalékokkal rendelkező futómű,közepes vagy attól picit jobb fék.
Autópályán 150-nél már pörgi a 8e-ret attól még idegenkedem de birta zokszó nélkül senjtől hazáig.