Most értem haza! Full extrás az idő! Csak egy kicsit gurultam mert meló van nekem is...de ezt nem hagyhattam ki!
Gyógyulj gyorsan..mert még a héten esélyes a jó idő!
Mennék....De mehetek mühelybe tetőkárpit felszerelés.
És megfáztam,vagyis egy virusgazdával utaztam szombaton,és megkaptam.Faxa.Mondjuk ez nem tántoritana el egy kis gurulástól
Gyerekek....megint depis lettem, köd is volt, de nem bírtam... kicsomagoltam a drágaságom és mentem 2 órácskát, isteni volt...:D
Remélem holnap is jó idő lesz!
Megértem. Nem hinnéd el pl., hogy micsoda élmény egy három sebességes Jawa Idealon elrobogni. Aztán jött az utód a Mustang, ami már nyomába sem lépett, se küllemre, se teljesítményre.
Ettől függetlenül egy próbára izgatna.. mégiscsak egy majd 38 éves japán motorkerékpár. Ilyet olcsón venni, és ésszerű áron felújítani a lehetetlen kategóriát súrolja
Szerintem se való Neked. Csöbörből vödörbe. Valószínű én már bele estem ebbe a hibába. Könnyen lehet, hogy a futóműve is szarabb, bár ez inkább a régi négyhengeresekre jellemzőbb. Küllők úgy látom rozsdásak. Nekem úgy tűnik ez egy spórolós felújítás és ahhoz képest drága. Akkor már inkább a 0-ról felújítani és olcsón venni.
Az a baj, hogy a tényleg ritka és gyűjteni való motorok se mennek.. Van egy nagyon szép '74-es Yamaha TX 750 fél misi fölött picivel már nagyon rég hirdetve.. aztán a kutyának se kell.
De az a motor is nagyon tetszik.. kár hogy "csak" 50 lovas.. nem hiszem, hogy komálná akár csak a 140-es tempót is
Mindkettővel.....................se az SV produkálta a szélsőségest.A tripla konstans 5,5-5.7-et evett a horvát túrán és az viszont eléggé 8e körül pörög.
Csak kicsit volt roszabb mint Laci FZ6 S2-je.Ami viszont minden túrán a legjobban fogyasztott.
Úgyhogy vidultam mint a vadalma.
Egész jól teljesített a kis duplaszemű...............megy mint a mérgezett egér,feszes masszív váz,kellemes elég jó tartalékokkal rendelkező futómű,közepes vagy attól picit jobb fék.
Autópályán 150-nél már pörgi a 8e-ret attól még idegenkedem de birta zokszó nélkül senjtől hazáig.
Gyógyulj gyorsan..mert még a héten esélyes a jó idő!